Ама не ти ги вртам зборовите, тоа се твои зборови.
Ти пред недела дена даваше подобри опции, требаше уште да направиш споредба РвП со Керол
Ако даваш подобри опции, тоа значи дека не се согласуваш со трансферите што се направени.
Како тоа 10, фунти оправдуваш за Кутињо (знаеме бразилец колку успева во ПЛ) а 15 не ги оправдуваш за Ален? Според мене, се над 6 мил плус бонуси за Кутињо е премногу. Во Шпанија играше одлично, во Италија е нешто на мое ниво, кога станува збор за креативност, моќност и континуитет.
се извинувам шо вака ќе ви упаднам во муабетот, ама мислам дека џабе се расправате. ни јас, а сигурен сум дека ни пеџа, па ни скаузер, а ни било кој од форумов не ни се допаќаат моменталните имиња кои се вртат како можни нови играчи во ливерпул.
прво, инс би бил просечно засилување и то сосема непотребно и џабе фрлени пари зато шо треба да лупниме 7+ милиони фунти за играч кој сме го имале пред 6 месеци и сме го дале без пари. зар тимот ни е толку богат па да се расфрла со пари? инс нема да го подигни нивото на игра на тимот, туку ќе добиеме само уште едно лево сметало/крило. то шо не ни треба моментално таков играч, то е друга работа.
кутињо дефинитивно е потенцијал, ама е многу мек и подложен на повреди и искрено не сакам да дојди, зато шо би бил аква 2 дел. плус ја нема таа снага да издржи дуел на ова ниво. нема играно долго време во интер заради повреда, а да вредеше мислите дека интер ќе го даде само за 10 милиони? толку пари се премногу за овој играч. за тие пари можеа холтби уште одма да го донесат, а ќе останеа сигурно и за батленд, само на некој треба да му текне.
ако имаме 10 милиони за фрлање, еве ни го виља. тој ќе не покрие на една битна позиција. плус, вратен е во играчка форма, повредата му е надмината и би бил екстра засилување.
снајдер е супер шо не дојде, за таа плата и за уште еден аква, стварно неам нерви, а немаат ни останатите фанови. друга прикаска е то шо нема играно една година, па сега ние треба 2 шанса да му бидиме? но факинг веј.
еве гледам барсна ни го бара реина. е паметно да изиграа копуциве наши и да го земеа батленд, можеа пепе да го шитнат во замена за алкантара. Е ТО ТИ Е ИГРАЧ, млад, технички одлично поткован, снажен, со одличен пас и преглед на игра. за него вреди да се даде и поголема плата и да се плати поголема отштета, а лус во барса и не е многу стандарден, но ова веќе оди во научна фантастика, така да прекинувам со пишување за овој играч.
играч кој сакам да го видам во ливерпул е мулумбу од вба. таков ни треба, а плус и му истекува договорот во 2014.
читам ќе сме давале пари за лев бек. абе какви пари, какви бакрачи. незнам дали го имате следено, ама рауш од хановер е екстра играч, плус договорот на лето му завршува.
се ближи 31 јануар, а нашиве ако планираат да носат вакви копуци, поарно нека не се мачат. ако успеат да го донесат торес на заем, арно, ако не, доста ни се играчи. нас ни треба некој искусен, кој ќе ги ослобои младите од притисокот и кој ќе повлечи кога најмногу треба. млади имаме многу, само тие напредуваат ако до нив имаат некој јак ментор.
то е засега од мене
YNWA.
позз