Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Асистенциите на Ален уште ги чекам да ми кажете против кого му се да ги најдам:)
неможиш да бараш нешто шо не постои
http://www.transfermarkt.co.uk/en/joe-allen/profil/spieler_51452.html
дупе е ко даунинг лани. учиокот му е за чиста 0!!!
на средина ко со играч помалку да играме е кога тој е во игра. ни пресекува, ни игра одбрана, мек е во дуелите ко патл.к од 80 годишен без примена виагра :facepalm:
тотално промашен трансфер според мене.

@superstarpizza и јас сакам да го видам тој состав, но мислам дека тешко остварливо ќе биди :(
не верувам даунинг лев бек да игра, то би било самоубиство, но сакам даунинг лево крило да игра, не десно. суарез и стариџ да почнат, а притоа оваа тројка да ги менува местата.
јас сакам да видам ваква постава
реина
виздом шкртел агер џонсон
лукас жерард
сусо
суарез даунинг
стариџ

Не не смее Даунинг да игра лево.... не смее од причина што нема никаква корист од играч кој шутира само со Лева да игра на лева страна.
Мора да имаме играч како Даунинг против Фулам. МОРА!!!
Инаку ќе нема никаква корист од него ако од него чекаме само центаршутеви.....

Шо се однесува за Сусо на централна позиција ..... се согласувам.... но не сега.... не на оваа утакмица.
Од авион се гледа дека Сусо мора да фати континуитет за да го покаже својот потенцијал..... посебно кога би играл на таква позција , позиција која бара да ги познаваш тие пред тебе, да знаеш како дишат а камоли како играат.

Значи Сусо таму..... но на утакмица во која би биле во предност, на утакмица во која би биле “сигурни“.

неможиш да бараш нешто шо не постои
http://www.transfermarkt.co.uk/en/joe-allen/profil/spieler_51452.html
дупе е ко даунинг лани. учиокот му е за чиста 0!!!
на средина ко со играч помалку да играме е кога тој е во игра. ни пресекува, ни игра одбрана, мек е во дуелите ко патл.к од 80 годишен без примена виагра :facepalm:
тотално промашен трансфер според мене.

Па и јас викам дека нема ништо ама ме убедуваат дека имал 2 асистенции па затоа сакав да ги видам.. тренинзите не им ги пратам многу многу на ЛФЦ али сигурен сум дека тамо гази:):)

Rory Smith on The Times Webchat :

LFC recruitment strategy is a mess. Sahin deal is bad joke, he is an excellent player who never fitted in

"Strikes me they signed him purely to beat Arsenal and to keep fans happy"

Sahin likes starting lightning quick counter attacks with his long-range passing, which doesn't suit BR's patient build-up

Се е кажано..

Rory Smith on The Times Webchat :

LFC recruitment strategy is a mess. Sahin deal is bad joke, he is an excellent player who never fitted in

"Strikes me they signed him purely to beat Arsenal and to keep fans happy"

Sahin likes starting lightning quick counter attacks with his long-range passing, which doesn't suit BR's patient build-up

Се е кажано..

Држи вода, маркетиншки трик :)

540775_584020821611838_1281757557_n.jpg

Оти не коментирате бе пички едни??
Наводно за Муса Сисоко Тулуз барале 3-4 милиони. А и за М вила цената била околу 6-7 милиони така да ете шанса да земиме некое црнчиште за ефтини пари да копа по теренот :coffee: Ајде Роџерс покажи се (n)

Ако доаѓа некој тоа ќе биде Инс или Гамеиро. Засега нема други шпекулации.

Ако доаѓа некој тоа ќе биде Инс или Гамеиро. Засега нема други шпекулации.
За зимава се тиe. За црнчиштава на лето. Секако летото е време за црнците :icon_lol:

Гамеиро може.. За Инс не ми се ни коментира..:)
Најголем хејтер си на Инс. И јас мислев дека е лош но откако му ја видов статистиката го променив мислењето. Моментално е еден од најдобрите играчи во Чемпионшип ако не и најдобар. Сепак тој е во преден план, Гамеиро е резервата.

Јас двајцата би ги зел.
Изгледа ни еден нема да земеме. На Стариџ ке останеме само за ова зима.

Инаку за Инс со тие пари за трансфер што се спомнуваат од 6-8 милиони фунти, подобро и да не го купуваат. Кога го пуштиле да си оди за џабе од Ливерпул значи не бил ништо посебно. Не ни треба уште една резерва.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom