Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И СкајСпортс најавуваат дека сме тргнале по Батленд.

А инаку, следната недела очекувајте го Спиро назад :)
Во Болтон не го сакаат, сега ако го видам во прв тим да игра, лошо ќе биде за Веле.

Мене ништи не ме мачи дете.
Само не сте ми јасни.
Но, и не мора.

Што ве гледам чудни. Деца.

И не мислам да ви објаснувам, кога ми звучит екако фанови на еден од оние два ќелешки клуба од Манчестер. Не сум ви јас крив што сте такви. Ама времето ќе ве оправи...или нема. Ама тоа е тоа.
Стари.....ај оди види дали сум надвор. Ако случајно не сум, врати се и кажи ми :coffee:
--- надополнето: 28 декември 2012 во 21:20 ---
За неспособните во клубот
a99a7a05-ba4c.gif
Нади нешто со нож. Или пак палење. Да да, палење е тоа што ни треба. Или тепање до смрт. Не можи со пушка брза смрт би било тоа :coffee:
--- надополнето: 28 декември 2012 во 21:25 ---
Преголемо ниво на песимизам има, нема критики више туку само песимизам...

BREAKING: Birmingham confirm talks with Liverpool about keeper Jack Butland

Барем така изјавил претседателот на Бирмингем. Еве подетална изјава...
Одлично. Реина ќе остани а ние ќе фукниме уште 10тина милиони на голман кој уствари ќе биди резерва и нема ни една ебана утакмица да избрани. Браво Роџо (y) Нема потреба од напаѓач. Ќе земиме...........за 3-4 години. Ене ги кај се ќе летнат одма (y) Зошто ни е сега напаѓач кога целта ни е опстанок?? Таман за неколку години ко ќе се бориме за титула ќе ни се најди напаѓачот. :coffee:
А Холтби на лето е слободен?? Ајде сега Роџо покажи се и фрли 30тина милиони на него.
Па не давале газдите пари?? Па вака да ми ги ебаваат парите да бев газда имаше да платам некој да ги убие .........најсериозно, а не пак уште пари да фрлам

А Холтби на лето е слободен?? Ајде сега Роџо покажи се и фрли 30тина милиони на него.
Па не давале газдите пари?? Па вака да ми ги ебаваат парите да бев газда имаше да платам некој да ги убие .........најсериозно, а не пак уште пари да фрлам

Слободен е бе или чисто онака сакате да ги частите Шалке со 30 милиони :icon_lol:

холтби би бил премија да дојди во јануар и то за ефтини пари би дошол, ама не верувам дека сме заинтересирани за него :(. роџо попрво шелви ќе го игра него холтби. а со холтби не мора ни сахин да го откупуваме на лето. плус, германците секогаш убо играле во англија. а ако дојди холтби, шелви можи на позајмица да ој негде.

наредно, доаѓањето на батленд (евентуално) треба да значи дека реина мора уште во јануар да си оди. сезоната секако е пропадната, па батленд би имал добра можност да се навикни на бранење во премиер лига. исто треба да се ослободи и дони, а 3 голам гулаши. само али тој шо треба размислува на овој начин?

стариџ е договорен, тој би требало да биде класичниот напаѓач, шо би го ставило суарез како страничен, заедно со стерлинг и се поизвесниот инс. даунинг е дилема, дали ќе остани или не, некни дур играше лево беше супер, во 2 минути направи неколку екстра потези, ама магарево (роџо) се уплаши да не изедначи ливерпул, па го врати десно :tapp:. суарез би бил далеку поопасен како крило, плус со класа напаѓач, би требало да проработиме. а и џонсон да игра како десно крило нема да биди лошо. ова ми изгледа како интересна варијанта
стариџ
даунинг сахин/сусо (холтби??? има шпекулации за него или ЛАМПАРД??? :D ) суарез
лукас стиви
енрике шкртел агер џонсон
батленд
аут реина, кол, шелви на позајмица и то.

Слободен е бе или чисто онака сакате да ги частите Шалке со 30 милиони :icon_lol:
Бакшиш им е тоа бе, што се за нас 30 милиони. Роџо со 30 милиони во ВЦ оди. :D

Частење е. Богати сме така да...........еве и Челзи ќе ги частиме. 12 милиони ФУНТИ за Стариџ кој на лето е слободен. Ни се можи и се расфрламе.
Колку треба за Керол?
- 15 милиони фунти
Е па еве ви 35. Да си купите и по едно чоколадо :coffee:
Колку за Даунинг?
- 12 милиони
Еве ви 20 да се почастите
Колку Хендерсон?
-10 милиони
Ете ви 16 плус бонуси. Да има и за кафенци и за локумче :coffee:
Плус не знаеле каде на друго место пари да фрлат па им текнало: Вака ќе направиме си рекле. Дајте да го избркаме Инс или да го натераме како слободен да си оди па после ќе го откупиме за 4-5 милиони. Добра идеја а?? Одлична!!

Ај бе прдле скини се скурца.
Ебате детето неписмено.
Оди провери кој те напраил, па после јави ми на форум, по ПП ако ти е страм да кажиш јавно.

Волина.

Ја коа ебев у Ливерпул после утакмица на Енфилд ти не беше планиран у татина муда бе. Бесполез.

Ај бе прдле скини се скурца.
Ебате детето неписмено.
Оди провери кој те напраил, па после јави ми на форум, по ПП ако ти е страм да кажиш јавно.

Волина.

Ја коа ебев у Ливерпул после утакмица на Енфилд ти не беше планиран у татина муда бе. Бесполез.
Преку..........
Кај те немаше 100 години овде па сега ти текна да се вратиш па уште и памет ќе солиш вакви сме биле такви сме биле. Газле едно старо

Преку..........
Кај те немаше 100 години овде па сега ти текна да се вратиш па уште и памет ќе солиш вакви сме биле такви сме биле. Газле едно старо
ЗУТ бе.
Ми се може.

Чиче а шо ти текна да си одиш бе??
Заради тебе немаме админ овде буљаш еден

Имав работа ебаго.
Пари треба да се печалат бе. Не е така лесно, се шо лета не се јаде бе. Дури ни у Кина.
Свугде на дуњава нема интернет.
Шо ќе ти е админ бе? Тука?
Ко шо глеам не доаѓаат оние мамлазине од Лондон и Манчестер навака.

Имав работа ебаго.
Пари треба да се печалат бе. Не е така лесно, се шо лета не се јаде бе. Дури ни у Кина.
Свугде на дуњава нема интернет.
Шо ќе ти е админ бе? Тука?
Ко шо глеам не доаѓаат оние мамлазине од Лондон и Манчестер навака.
Море чиче..............врски ни требаат нас. Вака сме саботирани од сите страни заради тебе.

Јок бе, кај брзаш. Тамам ко се роди ти, ни тргна надоле у клубот.
Ајт тамо на деца праење, може ќе скршиш клетвата, со едно машко/женцко, шо да е.
Башка, имам врски у дикрекција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom