- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
абе вреди, ама не 6 милиони... пресметај само каква загуба имаме со тој играч. го даваш за 0, за по неполни 3 месеци за него да фрлиш 6 милиони???Не вреди!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе вреди, ама не 6 милиони... пресметај само каква загуба имаме со тој играч. го даваш за 0, за по неполни 3 месеци за него да фрлиш 6 милиони???Не вреди!
Колку сака нека е специјален, подобро таква личност ич да не седнува на клупата на Ливерпул. Не бев задоволен од тоа како Кени го водеше тимот ама ако ништо друго таа насмевка и хармонија што ја носеше со себе беше нешто посебно. Сега да седне ова пувалово на клупа јас искрено ќе престанам да навивам за Ливерпул барем додека он седи на таа клупа. Се знае за него што е следно: Јунајтед и со право, му одговара на стилот таков клуб.
абе вреди, ама не 6 милиони... пресметај само каква загуба имаме со тој играч. го даваш за 0, за по неполни 3 месеци за него да фрлиш 6 милиони???![]()
Брат, за Кени да кажеш дека е потпросечен мислам дека не иде..Човекот го има направено Ливерпул, погледи само колку титули донел во клубот и како и играч и како тренер.
Мурињо ти е шминкерски тренер, една година му успеа со Порто ,каде имаше одлични играчи(млади) и после си продаде приказна дека е ''специјалниот'' што нема везе али му успеа филмот.
Специјален никад нема да биде бар за мене од разлог што не освоил Првенство без потрошени 50-тина милиони т.е не ни седнува на клупа ако ја нема минимум таа бројка.. Епа брат со тие пари и јас ќе бидам специјален.Башка што оди во тимови каде веќе има играчи т.е се изградени тимови.
Ќе биде специјален кога ќе освои со Ливерпул ,кога ќе освои со Њукасл,Евертон кога ќе освои со Валенсија, кога ќе освои со Леверкузен, кога ќе освои со Рома итн
Е тогаш ќе биде тоа што сака да е. Додека ми освојува со Реал и Челзи тури му пепел.Нека дое и нека ја загрее столицата со ЛФЦ ама без бегање после втора година.. па тогаш да видам што специјален е.
Искрено не можам да го замислам Мурињо на клупа на Ливерпул..... не сум го ни посакал тоа.
Само дадов свое поинакво мислење за него.
Инаку никогаш не би го посакал Мурињо кај нас..... едноставно ние не сме таков клуб кој би можел да ги истрпи неговите Психолошки игри.
Мурињо одговара во клубови како Челзи, Сити, Реал, Интер, Милан..... или просто речено клубови каде Менаџерот би можел да биде во прв план.
Тоа во Ливерпул никогаш не можам да го замислам..... ниту пак според мое мислење неможе ни да биде!
Инаку честито победа!
Possible opponents for next round
Inter, Atl Madrid, Gladbach, Stuttgart, Napoli, Leverkusen, Zenit, Ajax.
Бољи втори да завршевме![]()
Possible opponents for next round
Inter, Atl Madrid, Gladbach, Stuttgart, Napoli, Leverkusen, Zenit, Ajax.
Бољи втори да завршевме![]()
Овие плус тие што ќе останат второпласирани од натпреварите од 9 што се играат моментално.ваљда не се само овие?!![]()
многу е важно добро да поминеме на следниот натпревар без суарез, после че му ја мислиме...Добро е го поминавме и ова. Сеа малце пауза од небитниве куп натпревари и да се фокусираме да завземеме добар став во ПЛ како што е редот.
Ако испадневме ќе најмев двајца црнци сите да ве поебат заедно со се играчите