Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Колку сака нека е специјален, подобро таква личност ич да не седнува на клупата на Ливерпул. Не бев задоволен од тоа како Кени го водеше тимот ама ако ништо друго таа насмевка и хармонија што ја носеше со себе беше нешто посебно. Сега да седне ова пувалово на клупа јас искрено ќе престанам да навивам за Ливерпул барем додека он седи на таа клупа. Се знае за него што е следно: Јунајтед и со право, му одговара на стилот таков клуб.

Искрено не можам да го замислам Мурињо на клупа на Ливерпул..... не сум го ни посакал тоа.

Само дадов свое поинакво мислење за него.

Инаку никогаш не би го посакал Мурињо кај нас..... едноставно ние не сме таков клуб кој би можел да ги истрпи неговите Психолошки игри.

Мурињо одговара во клубови како Челзи, Сити, Реал, Интер, Милан..... или просто речено клубови каде Менаџерот би можел да биде во прв план.
Тоа во Ливерпул никогаш не можам да го замислам..... ниту пак според мое мислење неможе ни да биде!

Инаку честито победа!

Добро е го поминавме и ова. Сеа малце пауза од небитниве куп натпревари и да се фокусираме да завземеме добар став во ПЛ како што е редот.

Добро е на крај и 1ви завршивме во групата :pos:
Ќе биде интересно сега да се види кои ке ни падни..има доста добри екипи кои што завршија 2ри,како на пример Интер,Наполи,Атлетико Мадрид..

Ако испадневме ќе најмев двајца црнци сите да ве поебат заедно со се играчите

абе вреди, ама не 6 милиони... пресметај само каква загуба имаме со тој играч. го даваш за 0, за по неполни 3 месеци за него да фрлиш 6 милиони??? :tapp:

И јас мислам дека не вреди.... Хунтелар би го зеле за тие пари.

Башка помило би ми било да го гледам Сусо како се мачи на Крило одколку ова теле кое лани кажа дека навива за тимот на Мастиката!(n)

Брат, за Кени да кажеш дека е потпросечен мислам дека не иде..Човекот го има направено Ливерпул, погледи само колку титули донел во клубот и како и играч и како тренер.

Мурињо ти е шминкерски тренер, една година му успеа со Порто ,каде имаше одлични играчи(млади) и после си продаде приказна дека е ''специјалниот'' што нема везе али му успеа филмот.
Специјален никад нема да биде бар за мене од разлог што не освоил Првенство без потрошени 50-тина милиони т.е не ни седнува на клупа ако ја нема минимум таа бројка.. Епа брат со тие пари и јас ќе бидам специјален.Башка што оди во тимови каде веќе има играчи т.е се изградени тимови.
Ќе биде специјален кога ќе освои со Ливерпул ,кога ќе освои со Њукасл,Евертон кога ќе освои со Валенсија, кога ќе освои со Леверкузен, кога ќе освои со Рома итн

Е тогаш ќе биде тоа што сака да е. Додека ми освојува со Реал и Челзи тури му пепел.Нека дое и нека ја загрее столицата со ЛФЦ ама без бегање после втора година.. па тогаш да видам што специјален е.

во периодот додека кени го водеше клубот (лани) навистина се покажа како просечен. списка 100+ милиони за ЏАБЕ. јес дека има многу постигнато за ливерпул, но сето то е минато, а од минатото не се живее, то е исто ко да ми кажиш, не ми се јади, јадев пред една недела. не иде то така. навивачите се нетпреливи за титула, а таа не само шо ја нема, туку клубот пропаѓа и оди накај просек. не е веќе атрактивен за сите играчи од светот, па зато се јавуваат и проблеми при изборот на засилувања, оти 90% избираат тимови кои играат во ЛШ. кај нас идат играчи кои сакаат да се прослават, но голем дел од нив не успеваат и то само придонесува за пропаста на клубот.

во никој случај не сакам да ја намалам големината на КИНГ КЕНИ, но секој реален навивач мора да признае дека со тие пари МОРАШЕ да направи многу повеќе.
--- надополнето: 6 декември 2012 во 21:01 ---
Искрено не можам да го замислам Мурињо на клупа на Ливерпул..... не сум го ни посакал тоа.

Само дадов свое поинакво мислење за него.

Инаку никогаш не би го посакал Мурињо кај нас..... едноставно ние не сме таков клуб кој би можел да ги истрпи неговите Психолошки игри.

Мурињо одговара во клубови како Челзи, Сити, Реал, Интер, Милан..... или просто речено клубови каде Менаџерот би можел да биде во прв план.
Тоа во Ливерпул никогаш не можам да го замислам..... ниту пак според мое мислење неможе ни да биде!

Инаку честито победа!

ЈАС МОЖАМ!!!!!!!!!!!! :D :drk:

УФ!!!!!!!!! то би било нешто најдобро за мене!!! :vozbud:

Possible opponents for next round

Inter, Atl Madrid, Gladbach, Stuttgart, Napoli, Leverkusen, Zenit, Ajax.

Бољи втори да завршевме :D

Поминавме и тоа како прв... богда чува:)

Него една работа приметив ,Роџо изгледа добил предупредувања ..многу ми беше нервозен цел натпревар. На почеток пред да почне мечот го избрка камерманот што го снимаше а сега на крај и топката си ја скри под мишка:) галиба се јавил Хенри и го стиснал малце.. Така така нема лабаво со Амерот ,нека стега само !!!

Иначе свака част бар и зимово ќе ги гледаме во Европа !! Ајде сега и Вест Хем да ги гагнеме и добра недела ќе биде;)

Бдв - Фабрини маста му ја извади на лубимецов со бр 24..

Добро е го поминавме и ова. Сеа малце пауза од небитниве куп натпревари и да се фокусираме да завземеме добар став во ПЛ како што е редот.
многу е важно добро да поминеме на следниот натпревар без суарез, после че му ја мислиме...
сега треба да се види знаењето на роџо...

Ако испадневме ќе најмев двајца црнци сите да ве поебат заедно со се играчите

Ако се високи, згодни и атлетски градени црнците со six pack (наравно), одма пуштај ги кај мене!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom