Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Модератор сум, морам све да читамНезнам како те служи меморијата али ти го спомна Ферги
Калма те порфавор
Ништо интересно нема кај вас у фан клуб, па нашиот го читаш а?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Модератор сум, морам све да читамНезнам како те служи меморијата али ти го спомна Ферги
Калма те порфавор
Ништо интересно нема кај вас у фан клуб, па нашиот го читаш а?![]()
Сериозно? Ако да, тешко тебе. Ако не, пак тешко тебеМодератор сум, морам све да читам![]()
Ова не.....родителите му се починати!!НЕ, туку слободно, јавно ќе му карам мајка, жена, сестра, ќерка итн... А недај боже да испадниме, тогаш ќе најдам некоја баба Ванѓа, таква клетва да му фрли, цел живот наназад да оди![]()
EнрикеПачеко - Уште еден Шпанец, немам шо да коментирам, нема лош Шпанец
Па си стој на зборот. Еве Спиринг ќе игра, слушнав Кол ќе го подмладувале, Аквилани исто.......![]()
Тоа е таа шанса која Брендон ќе им ја пружи на млади играчи да се докажат![]()
Не е Џерард проблемотСупер ќе биди барем ако се задржиме на горната половина од табелата, па в година ќе гледаме ќе прајме за да фатиме некако Лига европа...
Иначе годинава си заминаа Кајт и Макси кои колку толку знаеја фудбал да играт, а го донесовме страшниот италијански пастув Роки Балбоа, уствари Борини. Тој Борини е само зделка на американциве ти дај ми играч да замачкам очи дека сум купил нешто па јас ќе ти позајмам една сеозна еден безбол играч....а и Демпси ќе биди нешто слично.
Не чинеше да го вратат Бенитез или некој друг подобар менаџер шо знај шо прај, чини овај шо ни прај филмој нешто тика така кратки додавања демек Барселона ќе ја заменуваме
И немој да прочитам нешто од типот играчите биле глупи не знаеле кратки додавања. Сакате да кажите дека Џерард ако му речи тренерот да игра на кратки и брзи додавања тој напред ќе ја клоца ????
Шо му се мешаш у сексуалниот живот?? Може некрофил е човекотОва не.....родителите му се починати!!
Еееее мој Гучи......абе за се имаш одговор и коментар еј.Шо му се мешаш у сексуалниот живот?? Може некрофил е човекот![]()
Што да се праи, некој и тоа мора да бидеЕееее мој Гучи......абе за се имаш одговор и коментар еј.Многу си духовит изгледа имаш дух лапнато. А богами и курназ си
![]()
Ти демек животен експерт си на делото на Роџерс и знаеш дека он не знае што праи и дека дојде само да не заебава нас така? Луѓе ко тебе нема ни да дадат шанса на човек да се докаже, туку ако повеќе сакале друг да биде на негово место на клада ќе го стават. После ќе биде ко за Лукас, аа добар бил овој бе, џабе викавме дека има две леви нозе, дека е пропадната инвестиција и дека крвта треба да му ја ебеме.
Ај седи малце и стрпи се, човекот не водеше на само три некомпетитивни натпревари со пола младински состав, кој си ти да кажеш дека не знае шо прави?
Брат они гледаат на гравчиња, ти ако не знаеш така да гледаш твој проблем...Прочитав вака набрзина па имам 2 прашања?
Кој го знаеше Фергусон пред да стане менаџер на Јунајтед? Шо успех имал до тогаш?
Шо толку катастофално има направено Роџерс во неговата кариера како менаџер па уште сега пишувате дека е флоп........
Натпреварите беа за евалуирање на составот, што дури и ние сами видовме каде стојат играчите и кој треба да се продаде. Ако некој не се покажал не значи дека мора да се продаде за помалку од 24 часа по завршувањето на турнејата. И не знам какво звучно име од менаџер би сакал ти. Ај да земеме звучен некој, што има над 60 години ко Ван Марвик, Капело, Ван Гаал и кога за 4 години ќе се пензиноира ќе бараме нов звучен тренер што ќе наметнува своја филзофија, па кога он за 4 години ќе се пензионира пак истото? Гледаш дека единственото решение е млад тренер со голема визија за иднината. Со све што направи за овие 2 месеци, Роџерс во ниеден момент не ми изгледаше како некој паднат од Марс, башка дури и ме изненади со неговиот цврст став. Ја очекував сега 39-годишен, дојден од Свонси во ваков голем клуб да биде малку изгубен и на самиот да му треба време дур се снајде, али човекот се гледа дека си ја знае работата. Дај мајка му стара стрпете се малце, видете дека човеков не е за фрлање. И никој не кажа дека ќе бидеме Барса 2, туку дека ќе играме со таква филозофија. А исто така никој не гарантира дека поинаква филозофија би била успешна. Тоа е фудбалот, нема гаранции што и да биде. Што демек сеа да го седневме ние Бенитез, Капело или некој сличен тоа ќе значеше дека ако не оваа сезона, следната освојуваме титула? Не, ништо никогаш не е загарантирано у фудбалот. Само треба да се даде поддршка во стилот на Ливерпул. Да, она потценетото YNWA што очигледно ретко кој гледа колку големо влијание има тоа во целата наша историја. Ако еден човек добие огромна поддршка само поради претходни успеси со други клубови, а друг не добие поддршка бидејќи немал толкави успеси, тогаш се губи самата смисла на дефиницијата на тоа каков е еден фан на Ливерпул. Ако ве разочара и ни донесе пропаст, ТОГАШ веќе може да го ругате и пцуете. А вакво напаѓање на менаџер кој уште го немал ни водено компетативно својот нов клуб е комплетно неприфатливо. Лесно е да се извиниш што не си верувал у некој ако тој некој направи големи успеси, ајде ја ќе јадам лајна за секое деталче што не ми се свиѓа, али после ако освоиме нешто, ја ќе признаам дека сум грешел и кога ќе бидеме на врвот и ја ќе поддржам. Поддржувај од почеток, дај му шанса на секого што ја имал честа да биде во нашиот клуб. Тоа го правеле сите фанови на Ливерпул од основањето на клубот, и јас не планирам да бидам поразличен, а мислам дека не треба ни вие. Тоа е моево мислење околу поддршката што (не) ја давате. Фала, пријатно.Јас само си го користам правото за демократско изјаснување иначе не сум никаков експерт и затоа моето мислење ќе го прочитате вие тука а не некој фудбалски професионалец ......
Инаку моето мислење се базира на овие натпревари шо досега сум ги гледал а за во иднина не знам како ќе биди. Во тие 3 натпревари стоеше името Ливерпул а не пола младинци четврт старци итн. Никој не излезе јавно да кажи дека овие натпревари се онака само за ладење јајца, нели со овие натпревари ние се подготвуваме за новата сезона, а после прикажанава игра гледам дека ќе бидат многу стручни и подготвени за Премер лига. Јас искрено имам желба моето мислење да се покажи погрешно, тогаш ќе признаам дека сум згрешил и Брендан ќе ги добие сите почести од мене, нели целта на секој човек е да се докажува и да му докажи на тие шо не верувале во него дека грешеле ......па Брендан слободно нека повели кон остварување на таа цел.
Зошто ЈАС мислам дека Роџерс засега нема да успее и тој потег го гледам како погрешен: Шкртел, Адам, Енрике, Карагер, Даунинг, Хендерсон, Лукас, Керол не се спремни за брза игра туку се купуваја за сосем друга филозофија. Е сега која е целта да земиш менаџер на којшто замислата му е да ги истера сите играчи во следните 4 години( да ги продај испод цена најверојатно) и да носи некој други играчи кои ќе се вклопат во некаква си филозофија која патем никој не гарантира дека ќе биди успешна. Цел свет очекува Ливерпул да биди во врвот затоа не смееме да дозволиме да се чека 4 -5 години да се постигни нешто и тоа со недокажан тренер. А ако не успее во следните 4 години да направи ништо ??????? ќе земиме нов надежен тренер шо ќе го чекаме уште 4 години ??
Не дека некое позвучно име гарантира оти ќе не однеси на врвот , но веројатноста за тоа е поголема.....
Брат едно е конструктивен критицизам, друго е ебење мајки и сестри на некој шо уште немал време да се докаже...А да.....овие оптимистиве што се им се гледа розево што и да прави клубот - ќе добиеле статус на вип навивачи слушам. А на нас другите ќе ни се забранело да го гледаме Ливерпул и да навиваме за него само поради тоа што сме критикувале
Брат едно е конструктивен критицизам, друго е ебење мајки и сестри на некој шо уште немал време да се докаже...