Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Spearing, Henderson, Maxi, Kuyt, Carroll, Suarez

Subs: Doni, Coates, Downing, Carragher, Bellamy, Shelvey, Kelly.

Дали тоа конечно значи дека ќе го видиме Хендерсон на средина на терен, стандардната одбрана повторно целосна, Реина повторно на гол и Керол со 3 старти по ред? :) Само кај е Стиви...? :/

Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Spearing, Henderson, Maxi, Kuyt, Carroll, Suarez

Subs: Doni, Coates, Downing, Carragher, Bellamy, Shelvey, Kelly.

Дали тоа конечно значи дека ќе го видиме Хендерсон на средина на терен, стандардната одбрана повторно целосна, Реина повторно на гол и Керол со 3 старти по ред? :) Само кај е Стиви...? :/
Нема Стиви , Нема проблеми :D

Нема Стиви , Нема проблеми :D

Шо нема проблеми, не можеме гол да даеме. Играме игра а ла Барса. Посед, окупација на противнички шеснаесетник, брзи подавања....уште реализацијата ни фали.

2 стативи до сеа. Keep it up. Може рекорд да бутнеме барем у тоа. Оваа ни е 30та статива оваа сезона.

Не ми се верува бре што све успеаа да промашат...како бе!? КА КО!?
--- надополнето: 22 април 2012 во 18:45 ---
бар на Енфилд можат некако да ги прошират за некој сантим тоа головите, тибам стативите мочани!!!

Тоа е тоа....менталитет, некои од овие момци го немаат, посебно Кени којшто е заглавеен во 90те. Ако е Ливерпул најголем кени, оди си за негово и твое добро, заедно со смрадот којшто го донесе.Сите се изнацентрираа сам одаунинг у 20 Минути не успеа ни еден центаршута да даде а вреди наводно 20 милиони. Суарез...треба да научи да подава а не од кај стигне да шутира...не бе не, не не бива оваа сезона и крај а со среќата да не праиме муабет, скарани до даска.

Коментар за утакмицава е комплетно непотребен. Мислам дека слободно може да се извади некое претходно мислење што го имаме пишано, сигурен сум дека ќе се вклопи и за оваа утакмица...

Над 6 беше коеф. за двојче, Хенри ја уплатил за околу 9 милиони..таман за Фалкао :) се е пресметано.
Незнам зошо, више не се нервирам коа губиме..

Ја па мислев овие моиве промашувале многу....:confused:

Цела сезона од 0-2 гола ги играм на домашен, што ми текна денес 1 да играм не знам....

Господе боже на кој толку овај клуб му има згрешено па ти го казнуваш. Дали е можно да погодиме 30 стативи во една година, па и уште два пати денеска од гол линија интеревенираа, па и уште 5-6 100% шанси. И денеска дефинитивно неможам да најдам играч во нашиов тим кој изигра слабо (еве можда само Макси) Хендо беше одличен, од натпревар во натпревар е се подобар и подобар, едвај чекам да заврши сезонава се нервирам со овие пропуштени шанси, а игра имаме и тоа како добра, но тоа е фудбалот.....

И ја едвај чекам да заврши сезонава, да дотераме уште во ФА куп финалево, па што биде-биде и ајде. Од што немам волја да гледам више мислам дека би ги симулирал сите натпревари до крај на сезона. Али ми е гајле све ќе изглеам, сезонава не пропуштив ниедна утакмица, вклучувајќи пријателските и куповите, па засега иам изгледано 53 утакмици. Се надевам дека сите 58 ќе ги истерам до крај и после летово ќе ги остаиме Хенри и компанија да средат што ќе средуваат, па што мислат дека е најдобро за клубот нека направат... Само дај Господе да го земеме тој мочан ФА куп на 5ти...

Нека губат бе......ќе дојди пак газда Хенри во градот :sneaky:

Нека губат бе......ќе дојди пак газда Хенри во градот :sneaky:
Кој ќе дојде следен пат очекуем готвачите , чистачите и тие шо подваат топка да летаат од тимот :P
Шала на страна , следен е Кени

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom