Ставре од Швицарска
Желба по титула :D
Tрансфер политиката на Ливерпул , да купуваат млади и надежни таленти ,а не да трошат на “ѕвезди“ кои се прескапи !

Поточно
Трансфер политиката на Ливерпул е : Преценување на недокажани таленти

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tрансфер политиката на Ливерпул , да купуваат млади и надежни таленти ,а не да трошат на “ѕвезди“ кои се прескапи !
Нити ќе добијат шанса нити ништо од лани тоа го велиме ние ама џабе е. А со изјавиве не знам шо е финтата врска немаат со утакмиците. Треси зелени КениДо крај има уште малку по мене би требало да им даде шанса на младинците : Стерлинг , Морган , Коуади , Нгоо и Сусо
Кени паметуе со оние свои изјави дека тимот бележи прогрес , незнам каков прогрес е тоа со 9-то место и никаква желба за победа .
Стив Кларк бе срцеНити ќе добијат шанса нити ништо од лани тоа го велиме ние ама џабе е. А со изјавиве не знам шо е финтата врска немаат со утакмиците. Треси зелени КениКако тргнало ќе останиме без менаџер бе еј
А има некој претстава кој би бил евентуалниот заменик на Кени? Арно ќе е Бенитез само и тој одамна нема водено клуб да не заборавил и тој како треба па скроз да допропадниме
![]()