Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе не дека плукаме ама срамота е ова.
Кајт сезонава е изгубен Холанѓанец. Во просторот,времето и не знам во што уште. Ако вака продолжи до на лето ќе мора да му се заблагодариме за се досега и да го пратиме назад во Холандија.
Макси на лето исто така можи да се пакува. Нека поигра уште малку и толку е и од него. Истрошен е со него титула нема.
Можеби некоја желба ќе ти се исполни уште сега. Еве некои шпекулации
Галатасарај го бара Кајт кој наводно сака да најде нов клуб за да игра на европско.
Претседателот на фулам кажал дека испратил понуда за Макси.
И Камоли е во Амстердам.

Дај нека го шитнат Кајт, да се ослободи место за некој покорисен.

Лани бев ептен против негова продажба, ама лани ни беше еден од најкорисните играчи. Сезонава, го нема.

Се согласувам со сите вас оти време е Кајт да си оди, секогаш сум го почитувал и сум ги ценел неговите напори, труд кој го вложува во секоја утакмица која ја игра за нас ама време е да си оди, има 31 година и еве Галатасарај нуди 10м што за 31 годишен играч е многу плус ке можиме да донесиме нов играч на негово место, мислам оти годините го газат и него не е тој стариот Дирк Кајт, како и да е ке видиме што ке одлучат Кени и компанија
--- надополнето: 5 јануари 2012 во 15:50 ---
http://www.youtube.com/watch?v=CbfLenoZNcc
Дечки, мислам оти Де Јонг е решението на нашата неефикасност, еве видео кое покажува оти знае каде е голот
-Прво ке вреди 13м фунти само заради тоа што во игра во Холандија, ако играше во поголема лига сигурно ке вредеше многу повеке
-Бент вреди 24м дупло од Де Јонг а има 28години, a Де Јонг 13m а има 21 година
-1.88 е најдобра висина за напагач, а според видеата гледам оти е комплетен напагач, солидно брз,има дриблинг,дава голови и со глава и со нога

Не би требало да се палиш на видеа од јутуб. Јас го иам гледано на неколку пати дечкото и делува како добар напаѓач. Ама како ни тргнало со напаѓачите мислам дека ни Меси не би можел да даде гол у наш дрес. Значи нека се среди и срединот ред малце, да има кој да ги разигрува напаѓачите, па после ќе праиме муабет. Затоа што ако има кој да намести добра топка и јас да сум у напад ќе дадам гол.

Можеби некоја желба ќе ти се исполни уште сега. Еве некои шпекулации
Галатасарај го бара Кајт кој наводно сака да најде нов клуб за да игра на европско.
Претседателот на фулам кажал дека испратил понуда за Макси.
И Камоли е во Амстердам.
Не не не......Кајт сега продавање никако. Исто и Макси. Јас реков за на лето. Сега тука да си седат - продавање никако. А Кајт ни на лето не ми се дава (n)

Видеа
Дечки, мислам оти Де Јонг е решението на нашата неефикасност, еве видео кое покажува оти знае каде е голот
Видео од јутјуб знаеш колко релевантен извор е за тоа колко е добар еден играч?
Еве јас мислам овој играч одлично би ни дошол видете колку е талентиран :cuc:
Реално одгледај некоја утакмица на твенте и ќе видиш дали е добар Де Јонг.

А за напаѓачи од овие со кои не поврзуваат најмногу сакам да го видам Подолски во Ливерпул. Има 100 настапи за една одлична гермнаска репрезенатација, може да игра како крило и ова сезона барем според статистика е ѕвер.
Де Јонг е недокажан и холандска лига и не е некој релевантен фактор за напаѓачи. Па еден подпросечен напаѓач како Кежман има 100 гола од 120 настапи во холандска лига. Плус што спомна роземберг не ни треба уште еден Керол во тимот.
Бент е преценет како и повеќето англиски играчи посебно кога се зема предвид дека има 28 години, а и не знаеме како ќе се снајде во поголем клуб.
Јелавиќ - далеку е тој од таа класа играчи која ни треба. Толку е добар што не може да избори место и во хрватска репрезентација, а ние да го зимаме за главен напаѓач, не фала.

genius2

Па и Подолски не се снајде во поголем тим..газеше во Келн отиде у Баерн се усра, пак се врати у Келн пак гази :cautious:
Ја би идел на Бент, од понудените избори :) незз што толку се грижите колку пари ке дадат ко од ваш џеб да ги зимаат, оладете ;)

и јас го сакам Игуиан ама нема. Никој играч што игра ЛШ нема да сака да дојде кај нас бидејки ние не играме во Европа. Подолски изјавил дека до крајот на сезоната останува во Келн така да и со него крај засега. Ни остануваат Бент, Де јонг и Јелавич. Ако дојде напаѓач тоа ќе биде еден од овие 3. Бент отсекогаш би бил антипатичен играч и не го сакам во тимот. Овој Де јонг мислам дека е најдобар стелец на Твенте но сепак сум не. а за овој Јелавич прв пат чув пред 1-2 месеци, врска си немам каков е. Можеби добро решение за тимот би можело да биде враќање на Дани Пачехо од позајмица. Ем нема пари да се потрошат ем ќе знаат дали да го зачуваат во тимот или трајно да го продадат. Впрочем денес и роденден му е. 21 полни. Нека го вратат и на најубав можен начин ќе му честитаат роденден.

Блокирани се обложувањата на Дарен Бент во Ливерпул, немора да значи оти е готов да потпиши за нас ама значи нешто се случува зад сцената.....
--- надополнето: 6 јануари 2012 во 01:01 ---
Видеа
Видео од јутјуб знаеш колко релевантен извор е за тоа колко е добар еден играч?
Еве јас мислам овој играч одлично би ни дошол видете колку е талентиран :cuc:
Реално одгледај некоја утакмица на твенте и ќе видиш дали е добар Де Јонг.

А за напаѓачи од овие со кои не поврзуваат најмногу сакам да го видам Подолски во Ливерпул. Има 100 настапи за една одлична гермнаска репрезенатација, може да игра како крило и ова сезона барем според статистика е ѕвер.
Де Јонг е недокажан и холандска лига и не е некој релевантен фактор за напаѓачи. Па еден подпросечен напаѓач како Кежман има 100 гола од 120 настапи во холандска лига. Плус што спомна роземберг не ни треба уште еден Керол во тимот.
Бент е преценет како и повеќето англиски играчи посебно кога се зема предвид дека има 28 години, а и не знаеме како ќе се снајде во поголем клуб.
Јелавиќ - далеку е тој од таа класа играчи која ни треба. Толку е добар што не може да избори место и во хрватска репрезентација, а ние да го зимаме за главен напаѓач, не фала.
Се слагам со тебе оти Јутуб не е релевантен извор ама што знам некако ми се допагаат неговите движења без топка како и реализацијата, работите кои на Керол за жал многу му недостасуваат

Среќен нека му е 23тиот роденден на брачко Енди Керол. Да се надеваме дека после роденденов ќе покаже што знае и умее и понатаму ќе постигнува годишно голови колку што ќе полни години. :icon_mrgr:

Среќен нека му е 23тиот роденден на брачко Енди Керол. Да се надеваме дека после роденденов ќе покаже што знае и умее и понатаму ќе постигнува годишно голови колку што ќе полни години. :icon_mrgr:
Сега сигурно некаде за роденденот ќе се начука па нема да можат 3 дена да го најдат

Нека даде утре барем еден гол бидејки тешко му се пише ако дојде тој глупакот Бент кој многу ме нервира :mad::mad:

Сега сигурно некаде за роденденот ќе се начука па нема да можат 3 дена да го најдат

Dec it! Тхат'с ит!
Уште тоа остана неиспробано. А да му речиме на Кени да го пушти Керол пијан да игра, а? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom