Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дома немаме победено од лани нити ќе победиме во скоро време. Овие се скроз ненормални. Воопшто не сум задоволен. Што фајде од добра игра кога нема резултати? Сега ќе го тепаме Фулам и после дома 1-1 со КПР. Па не е можно сите утакмици дома да ги заебиме. Први ќе бевме сега да си победувавме дома :mad:
Кени нека се научи еднаш да прави измени навреме и нека му кажи некој дека има 3 измени на располагање. На зима фрли 35 милиони за Керол за сега на клупа да дреми? Не знам за вас ама јас не сум задоволен. Не оди вака. Кени нека се свести малку и нека преземи нешто. Годинава во сите конкуренции имаме 7 победи на гости и само 2 дома. Срамота......резил :tapp:
--- надополнето: Nov 28, 2011 1:30 PM ---
Не сте ваљда озбилни, кога си правите филмови со Волкот?
Ако Арсенал не заврши во топ 4 ( а големи се шансите ) мислиш дека лесно ќе го задржат Волкот?
--- надополнето: Nov 28, 2011 1:32 PM ---
Земете си го Ленон или Дајер и ќе си продолжите со трансферите исто како што почнавте уште во јануари. :D
??????????????

Одличен меч, штета што освоивме само бод и му направивме услуга на Тотенхем да се зацврсти на врвот а и Челзи да ни побегне за два бода. Овој меч требаше да го добиеме зато што игравме подобро, но според мене поради неумешноста на Кени да направи измени во вистинско време ја пропуштивме победата. Значи сите гледаме кога Макси игра прв состав тимот игра многу подобро, создава повеќе акции, а и тој самиот е стрелец секогаш, ама јакиот Хендерсон има поголеми привилегии и се пост*а. Значи Макси требаше да игра прв состав, но ај кога беше резерва мораше да влезе во 60 минута. И Керол исто така требаше да добие шанса порано а не како и секогаш во 85 минута. Му се лутевме на Хоџсон што прави измени во 70, ама Кени претерува. И имам пофални зборови за Лукас. На овој меч сам ја држеше средината и буквално го изеде на големиот Јаја Туре. Така ако игра на сите мечеви нема да има како него играч во премиер лига на таа позиција.

Макси и Даунинг се ротираат. За десната страна немаме баш некои опции, или Хендо или Кајт. За другото се согласувам со тебе. Што е така, така е.

Ајде мора да ги земеме по ред Фулам - КПР ...
она :вонзем: незнам шо све не фати , на некој начин ги надигравмо Сити уште ни остануеше :нинџ:-та да ја надиграмо и тоа ќе беше тоа , али у последни 15 минута им текна дека треба да победимо , слично ка со Челси .... ко ќе ги фати брзиот удар за удар ,а до пред тоа нигде ги нема- не е секој ден велигден па у 87 гол да даваат .
на Карол она чудовиштено му одбрани неверојатно нешо и после на Суарез -.- тоа беа моменти на тешка нервоза ( ми идеше телевизорот низ балкон да го џитнам :D )

Аууууу човеку!!! ваква добра игра сме немале уште од времето на Рафа коа газевме :vozbud: Одбраната партали!! Енрике е најдобрата зделка што сме ја направиле последниов период..За Адам на почеток бев скептик, али дечково РАСТУРА буквално со Лукас у кобинација. Даунинг прво полувреме тапа, у второ се разбуди..флоп оф д меч Кајт и Хендерсон, треба да се седнат и двајцата на клупа.
Суарез уште еднаш докажа дека неможе да игра сам у напад, треба малце да верува Кени у Керол, треба да му се дава поише шанса, и на минатата утакмица влезе у 80 и некоја минута и одма влага у шанса..Се на се добар е тимов само едно јако десно крило фали.

Аууууу човеку!!! ваква добра игра сме немале уште од времето на Рафа коа газевме :vozbud: Одбраната партали!! Енрике е најдобрата зделка што сме ја направиле последниов период..За Адам на почеток бев скептик, али дечково РАСТУРА буквално со Лукас у кобинација. Даунинг прво полувреме тапа, у второ се разбуди..флоп оф д меч Кајт и Хендерсон, треба да се седнат и двајцата на клупа.
Суарез уште еднаш докажа дека неможе да игра сам у напад, треба малце да верува Кени у Керол, треба да му се дава поише шанса, и на минатата утакмица влезе у 80 и некоја минута и одма влага у шанса..Се на се добар е тимов само едно јако десно крило фали.

Хендо уште не е за прв состав ,а на Кајт му пројде векот ( не е у форма треба да му се даде одмор :D )
Хендо кој влезе со Челси напрае партали два три страшни дриблинга и добро изигира последните минути ... по мене керол место кајт да се игра и белами место хендо...

Хендо уште не е за прв состав ,а на Кајт му пројде векот ( не е у форма треба да му се даде одмор :D )
Хендо кој влезе со Челси напрае партали два три страшни дриблинга и добро изигира последните минути ... по мене керол место кајт да се игра и белами место хендо...
А баш очекував добро да изигра Хендерсон, коа видов дека ке игра на природната позиција али ништо..Треба на Макси да му дава повеќе шанса, го нема цела утакмица и на крај гол ке дае :pos: И мора да прави замени порано, незнам шо му е филмот, и не ми текнува некад да ги искористи сите 3 замени :eek:

А баш очекував добро да изигра Хендерсон, коа видов дека ке игра на природната позиција али ништо..Треба на Макси да му дава повеќе шанса, го нема цела утакмица и на крај гол ке дае :pos: И мора да прави замени порано, незнам шо му е филмот, и не ми текнува некад да ги искористи сите 3 замени :eek:
:eek:
Подобро речи никад

...и не ми текнува никад да ги искористи сите 3 замени :eek:
Малце нема смисла :pos: хахахаха се зезам :LOL:
Сега или јас лошо го прочитав постот или ти имаш сменето па нема смисла :)

Утре со Челси според тоа дека играме на гости ( наша е ) ....
Според мене - Дони ( голман ) , Коутес и Карра ( централни ) , Кели и Аурелио ( бекоој ) , Коади (ДМФ ) , Спиринг ( ЦМФ ) , Макси / Стрелинг ( ДЕСНО / ЛЕВО КРИЛО ) ,
Карол и Белами ( напад ) .... нималку слаб состав ... :)

^ Така Симон така :)
Гледам со Фулам понеделник ќе играме во 21 така? Би требало на Спорт Клуб да не даваат.
Очекувам победа со нив а после дома со КПР нека е Шенкли со нас :coffee:

дали некој знае каков состав би извадил утре ливерпул?
прв или резервен?

Реина,ЏонсонКарагер,Коатес,Фла
наган,Керол,Суарез,Кели,Кајт,Л
укас,Спиринг и Белами ... oвиа са дел кој патуаа за Лондон ... значи кени решил да ги топи ( нервозен е шо не го тепавме Шити вчера ) :D
--- надополнето: Nov 28, 2011 9:50 PM ---

148388_121106387951287_120005278061398_135248_7657486_n.jpg хохохо одвај чекам .... осеќам дека ќе го јадат дупло од она пред недела дена :drk:

Ако Арсенал не заврши во топ 4 ( а големи се шансите ) мислиш дека лесно ќе го задржат Волкот?
--- надополнето: Nov 28, 2011 1:32 PM ---

??????????????

Мислам дека многу лесно ќе го задржиме Волкот дури и да не играме во лига на шампиони.

Со тоа мислев дека ќе си продолжите со купување на просечни англиски играчи или поточно само англиски играчи зошто сепак има некој од тие што ги земавте што заслужува да игра за топ 4 екипа. Според мене, гледајќи од јануари навака за тие пари можевте многу подобро да земете.

Мислам дека многу лесно ќе го задржиме Волкот дури и да не играме во лига на шампиони.

Со тоа мислев дека ќе си продолжите со купување на просечни англиски играчи или поточно само англиски играчи зошто сепак има некој од тие што ги земавте што заслужува да игра за топ 4 екипа. Според мене, гледајќи од јануари навака за тие пари можевте многу подобро да земете.
Добри играчи си зедовме. Подобро полошо тоа е сега. Добри се сите. Тоа што се преценети англичаните е друга приказна. Тоа што некои од играчите се уште млади и зелени е трета работа.
Абе доста продававте на Сити. Време е и на нас некој играч да ни шитните. Ако волков бил наш фан нека повели :P Во спротивно не го сакам! :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom