S
Stivie G
Гостин
Валенсија сакаа да ни земат рекордот во ЛШ, но не успееја за среќа 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако почекаме ние уште малку надвор од ЛШ ќе се најди некој и ќе успее. Затоа побрзо да се вратиме и нов рекорд да поставиме. Годинава од што сме јаки сами се победуваме у пичку материнВаленсија сакаа да ни земат рекордот во ЛШ, но не успееја за среќа![]()
Какво чекање, нема чекање, следната сезона би требало да се вратиме, во спротивно ќе биде лошо, а рекордот никој не ни го зема, наш еАко почекаме ние уште малку надвор од ЛШ ќе се најди некој и ќе успее. Затоа побрзо да се вратиме и нов рекорд да поставиме. Годинава од што сме јаки сами се победуваме у пичку материн![]()
Остај ги ти нив. Кол си е арен таму. Аквилани јасно кажа дека не сака назад. А Шелви ќе се врати подобрен. Ова е добро за него. Другиве двајца - тури им пепел. Нивното време помина, сега е време за Шелви и остали. А за Хазард ќе треба добро да се потрошиме мада мислам дека ќе вредигодинава проблем ни е прецизноста а догодина ќе имаме проблем со играчите пратени на позајмица па не е можно кајнас тапа се отидоа малце настрана и растураат а тоа се џо кол , шелви и аквилани мада овој неверувам да се врати
зимово некако баааѓи ми мириса на (Х)азард![]()
Море добро си се 40 милиони. Можи отпоќе ама сепак.......батали напаѓач денес асален за ефтина сума тешко се зема. А и не ни треба. За Џонсон се слагам ама Сити нема да го дај па крај на светот да е.^ 40 м за него ??јеста да вреди и исто дека не ги давам ја парете , али може еден напаѓач да се земе со тиа паре и крилце ( Адам од Шити )
![]()
^ Не е ли некако паднат во формата? Плус пред 2 сезони не одби а јас не сакам такви играчи
Море да пробаме со некој друг ако се можи. Не ми се прави ќејф за Красич. Да фрлиме 50 милиони за Хазард ако не или некое друго чаре ама стварно не знам кој би го зеле. Вистина нема многу други добри крила.Да да има пад у форма и за тоа има многу мала минутажа у последно време за Јуве али нема ногу играчи на таа позиција па да може да бираме....Џонсон тешко дека го пуште Сити,за Еден знаеме кој се екипи го сакат и по колку пари нудат така да ми падна на памет Красич он незадоволен поради минутажата,тренеро на Јуве незадоволен од неговата форма па мислам дека може да ја искористиме таа прилика и да го лапнеме за некоја помала пара...
А за формата секој играч има пад у форма у тек на сезона не мора да значи ако сега не му иде дека толку не бива играч од него....
Префинет Србин ништо појќе .... не ми се свиѓа ич ,а и паднат у форма е , за Хазард не веруам ако не дадеме едно 60 милки ( шо е претерано ) ... тој очигледно сака во Барса ( или Реал ) .... Ја како десно би типуел на Адам ( по секоја цена ) или враќање на Рајанчо ( или тој лево играше ? ) ....Десно крило мора по секоја цена да се донесе...
Сите го сакаме Еден али мислам дека е невозможна мисија така да јас би идел на варијантата да го лапнеме Красич од Јуве за едно 10 до 15 мил...
. За Џонсон се слагам ама Сити нема да го дај па крај на светот да е.Ј
Знам. Нити Сити ќе го дај нити пак тој сака од Сити да си одиРосемберг, Џонсон потпиша нов договор пред недела дена. 90,000 неделно за на клупа седење немаше кај да ги добие инаку на друго место![]()
Листава е добра.јас би одел на
1. арон ленон
2. адам џонсон
3. тео волкот
4. хазард
5. дајер