Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Валенсија сакаа да ни земат рекордот во ЛШ, но не успееја за среќа :D

Валенсија сакаа да ни земат рекордот во ЛШ, но не успееја за среќа :D
Ако почекаме ние уште малку надвор од ЛШ ќе се најди некој и ќе успее. Затоа побрзо да се вратиме и нов рекорд да поставиме. Годинава од што сме јаки сами се победуваме у пичку материн :D

Ако почекаме ние уште малку надвор од ЛШ ќе се најди некој и ќе успее. Затоа побрзо да се вратиме и нов рекорд да поставиме. Годинава од што сме јаки сами се победуваме у пичку материн :D
Какво чекање, нема чекање, следната сезона би требало да се вратиме, во спротивно ќе биде лошо, а рекордот никој не ни го зема, наш е :D

годинава проблем ни е прецизноста а догодина ќе имаме проблем со играчите пратени на позајмица па не е можно кајнас тапа се отидоа малце настрана и растураат а тоа се џо кол , шелви и аквилани мада овој неверувам да се врати
зимово некако баааѓи ми мириса на (Х)азард :cool:

^ 40 м за него ?? :) јеста да вреди и исто дека не ги давам ја парете , али може еден напаѓач да се земе со тиа паре и крилце ( Адам од Шити ) :)

годинава проблем ни е прецизноста а догодина ќе имаме проблем со играчите пратени на позајмица па не е можно кајнас тапа се отидоа малце настрана и растураат а тоа се џо кол , шелви и аквилани мада овој неверувам да се врати
зимово некако баааѓи ми мириса на (Х)азард :cool:
Остај ги ти нив. Кол си е арен таму. Аквилани јасно кажа дека не сака назад. А Шелви ќе се врати подобрен. Ова е добро за него. Другиве двајца - тури им пепел. Нивното време помина, сега е време за Шелви и остали. А за Хазард ќе треба добро да се потрошиме мада мислам дека ќе вреди
--- надополнето: Nov 24, 2011 10:59 PM ---
^ 40 м за него ?? :) јеста да вреди и исто дека не ги давам ја парете , али може еден напаѓач да се земе со тиа паре и крилце ( Адам од Шити ) :)
Море добро си се 40 милиони. Можи отпоќе ама сепак.......батали напаѓач денес асален за ефтина сума тешко се зема. А и не ни треба. За Џонсон се слагам ама Сити нема да го дај па крај на светот да е. :( Јас мислам дека е најдобро да набавиме крило а напред Суарез и Керол да проработат

Десно крило мора по секоја цена да се донесе...
Сите го сакаме Еден али мислам дека е невозможна мисија така да јас би идел на варијантата да го лапнеме Красич од Јуве за едно 10 до 15 мил...

^ Не е ли некако паднат во формата? Плус пред 2 сезони не одби а јас не сакам такви играчи

^ Не е ли некако паднат во формата? Плус пред 2 сезони не одби а јас не сакам такви играчи

Да да има пад у форма и за тоа има многу мала минутажа у последно време за Јуве али нема ногу играчи на таа позиција па да може да бираме....Џонсон тешко дека го пуште Сити,за Еден знаеме кој се екипи го сакат и по колку пари нудат така да ми падна на памет Красич он незадоволен поради минутажата,тренеро на Јуве незадоволен од неговата форма па мислам дека може да ја искористиме таа прилика и да го лапнеме за некоја помала пара...
А за формата секој играч има пад у форма у тек на сезона не мора да значи ако сега не му иде дека толку не бива играч од него....

Да да има пад у форма и за тоа има многу мала минутажа у последно време за Јуве али нема ногу играчи на таа позиција па да може да бираме....Џонсон тешко дека го пуште Сити,за Еден знаеме кој се екипи го сакат и по колку пари нудат така да ми падна на памет Красич он незадоволен поради минутажата,тренеро на Јуве незадоволен од неговата форма па мислам дека може да ја искористиме таа прилика и да го лапнеме за некоја помала пара...
А за формата секој играч има пад у форма у тек на сезона не мора да значи ако сега не му иде дека толку не бива играч од него....
Море да пробаме со некој друг ако се можи. Не ми се прави ќејф за Красич. Да фрлиме 50 милиони за Хазард ако не или некое друго чаре ама стварно не знам кој би го зеле. Вистина нема многу други добри крила.

Десно крило мора по секоја цена да се донесе...
Сите го сакаме Еден али мислам дека е невозможна мисија така да јас би идел на варијантата да го лапнеме Красич од Јуве за едно 10 до 15 мил...
Префинет Србин ништо појќе .... не ми се свиѓа ич ,а и паднат у форма е , за Хазард не веруам ако не дадеме едно 60 милки ( шо е претерано ) ... тој очигледно сака во Барса ( или Реал ) .... Ја како десно би типуел на Адам ( по секоја цена ) или враќање на Рајанчо ( или тој лево играше ? ) ....
Ипак Кени ќе реши дали ќе дава 50 милки за Еден или ќе се реши на друга варијатна .

Денеска на Чаби му е роденден па ај нека му е среќен :) YNWA !!! :)

јас би одел на
1. арон ленон
2. адам џонсон
3. тео волкот
4. хазард
5. дајер

. За Џонсон се слагам ама Сити нема да го дај па крај на светот да е. :( Ј

Росемберг, Џонсон потпиша нов договор пред недела дена. 90,000 неделно за на клупа седење немаше кај да ги добие инаку на друго место :)

Росемберг, Џонсон потпиша нов договор пред недела дена. 90,000 неделно за на клупа седење немаше кај да ги добие инаку на друго место :)
Знам. Нити Сити ќе го дај нити пак тој сака од Сити да си оди
--- надополнето: Nov 25, 2011 1:00 PM ---
јас би одел на
1. арон ленон
2. адам џонсон
3. тео волкот
4. хазард
5. дајер
Листава е добра.
Ленон не ми е многу по ќејф ама би завршил работа. Џонсон рековме не иди. Волкот би било фино да не речам идеално само не го дава Арсенал. Едино доколку и тие тргнат по Хазард па да ослободат место за него а и да заработат пари би го продале Волкот само сепак мислам дека Венгер не дава толку пари за играч па јана мајка да е. Хазард рековме е ок ама многу скап. Дајер е добар само не знам колку би бил добар за во појак тим. Инаку е солиден

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom