Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.043
- Поени од реакции
- 12.947
Дома немаме победено од лани нити ќе победиме во скоро време. Овие се скроз ненормални. Воопшто не сум задоволен. Што фајде од добра игра кога нема резултати? Сега ќе го тепаме Фулам и после дома 1-1 со КПР. Па не е можно сите утакмици дома да ги заебиме. Први ќе бевме сега да си победувавме дома 
Кени нека се научи еднаш да прави измени навреме и нека му кажи некој дека има 3 измени на располагање. На зима фрли 35 милиони за Керол за сега на клупа да дреми? Не знам за вас ама јас не сум задоволен. Не оди вака. Кени нека се свести малку и нека преземи нешто. Годинава во сите конкуренции имаме 7 победи на гости и само 2 дома. Срамота......резил
--- надополнето: Nov 28, 2011 1:30 PM ---
--- надополнето: Nov 28, 2011 1:32 PM ---

Кени нека се научи еднаш да прави измени навреме и нека му кажи некој дека има 3 измени на располагање. На зима фрли 35 милиони за Керол за сега на клупа да дреми? Не знам за вас ама јас не сум задоволен. Не оди вака. Кени нека се свести малку и нека преземи нешто. Годинава во сите конкуренции имаме 7 победи на гости и само 2 дома. Срамота......резил

--- надополнето: Nov 28, 2011 1:30 PM ---
Ако Арсенал не заврши во топ 4 ( а големи се шансите ) мислиш дека лесно ќе го задржат Волкот?Не сте ваљда озбилни, кога си правите филмови со Волкот?
--- надополнето: Nov 28, 2011 1:32 PM ---
??????????????Земете си го Ленон или Дајер и ќе си продолжите со трансферите исто како што почнавте уште во јануари.![]()