Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да да, прочитав што си пишал. Од каде ја извади информацијата?
Имаше на поише страни, не знам кој прв ја извадил. Плус мојот стандарден извор шо често го читам ме пренасочи без да каже која страна прва објавила.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Педро Чиривела нов играч на Ливерпул (околу 2м фунти). Инаку се работи за младинец, 17 години
--- надополнето: 14 јули 2013 во 20:59 ---
Суарез: Тешко е кога знаеш дека нема да бидеш шампион

Ливерпул е клуб кој мора да се бори да обезбеди учество во Лигата на шампионите. Секоја година е така, а кога нема да се обезбеди пласман во елитата, тоа влијае врз моралот на играчите. Тешко е да се натпреваруваш во Премиер лигата кога знаеш дека немаш шанси да ја освоиш, изјави Луис Суарез, уругвајскиот интернационалец и член на Ливерпул.

Поради тоа што не може да напредува и да освојува титули, како и поради тоа што не му е сигурно учеството во ЛШ, Суарез рече дека сака да го напушти клубот.
- Ако добијам добра понуда во смисла на можност за напредок во кариерата, сериозно ќе ја рзгледам. Има заинтересирани клубови, но за тоа се грижи мојот менаџер. Токму желбата за просперитет и поголеми успеси беше причина своевремено да го напуштам Ајакс и да дојдам на „Енфилд“, додаде Суарез.
Тој минатата сезона постигна 23 голови за Ливерпул, но беше и учесник во неколку инциденти, за кои вели дека ако ги немало можно било да биде прогласен и за најдобар играч во Премиер лигата.

Peja989 го изјави она што е реално, а и што сакавме да го слушниме.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Дефинитивно ова е реалност само прашањето е зошто беше латиноамериканска безтестатеронска пичка изминатиов месец и јадеше гомна за сосема трето а не за ова?

S

Stivie G

Гостин
Како шо ми делува, сезонава Лукас се почесто ќе биде на клупа на сметка на Ален.
Со продавање на Суарез и со евентуално носење на еден од Шаќири или Ламела тимот ќе направи голема работа. Подобри опции од овие 2-ца јас моментално не можам да најдам. Шаќири некако не ми е реална опција бидејќи не верувам дека би напуштил шампионски тим за да дојде кај нас.
Најболната точка, голманската, веќе е решен проблем. Реина може слободно да си се пакува за Барса :vozbud:
Сега останува уште Ериксен и еден од горе наведените и одиме до место во ЛШ. Исто и ако Шкртел остане мислам дека ќе блесне одново како во сезоната 2011-12. Со парите од Суарез би можело да се купи и добар стопер и добар лев бек.
Единствена грешка за мене ова лето засега е позајмицата на Сусо во примера. Жално ќе е ваков талент да заврши онака неславно :(

Ајби, по Кутињо е најголем ѕвер :D

Алекс Ингелторп и Родолфо Борел се вистинските луѓе за прегрес на младите таленти. Кон крајот на април годинава, беа отпуштени 7-8 "неспосoбни" играчи :icon_mrgr:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Како шо ми делува, сезонава Лукас се почесто ќе биде на клупа на сметка на Ален.
Со продавање на Суарез и со евентуално носење на еден од Шаќири или Ламела тимот ќе направи голема работа. Подобри опции од овие 2-ца јас моментално не можам да најдам. Шаќири некако не ми е реална опција бидејќи не верувам дека би напуштил шампионски тим за да дојде кај нас.
Најболната точка, голманската, веќе е решен проблем. Реина може слободно да си се пакува за Барса :vozbud:
Сега останува уште Ериксен и еден од горе наведените и одиме до место во ЛШ. Исто и ако Шкртел остане мислам дека ќе блесне одново како во сезоната 2011-12. Со парите од Суарез би можело да се купи и добар стопер и добар лев бек.
Единствена грешка за мене ова лето засега е позајмицата на Сусо во примера. Жално ќе е ваков талент да заврши онака неславно :(

Ајби, по Кутињо е најголем ѕвер :D

Алекс Ингелторп и Родолфо Борел се вистинските луѓе за прегрес на младите таленти. Кон крајот на април годинава, беа отпуштени 7-8 "неспосoбни" играчи :icon_mrgr:
Не можеш сериозно да очекуваш и Ериксен и Шакири да дојдат кај нас. Нема теоретски шанси, па макар и да го продадеме Суарез тоа не би се десило. Од премногу сличен калибар се во поглед на стилот на игра и парите кои ќе треба да ги дадеме. Ако не си иде Суарез еден таков ќе треба да земеме, али ако си иде нема да земеме втор таков туку би требало да најдеме директна замена за Суарез, играч сличен на него (не постои таков освен Меси). Ја сепак мислам дека Ериксен ќе го дочекаме, некако ептен се ојачува ова, али ќе видиме, уште ниеден кредибилен извор ништо нема потврдено. Многу е лесно и некој друг клуб да ни го земе, ептен сме фрагилни у поглед на компетиција за играчи со други клубови. Али сеа можеме само да нагаѓаме. Којзнае што ќе се деси до септември, комотно очекувам дека најголемите трансфер зделки поврзани со нас, без разлика дали за купување или продавање, сеуште не почнале.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема теорија од две гледни точки.
1. Лукас е дефанзивец овој офанзивец
2. Лани кога двајцата беа способни, Лукас играше, зошто сезонава би седел на клупа?

Двајца подобри во моментов што ми текнаа се Јоветиќ и Менез. Дека Шакири и Ламера се најдобрите можни достапни опции, не се согласувам.

Никако, Пепе прФ голман :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Незнам некни со Престон кога игравме дали заприметивте, оти првото полувреме Хендерсон играше на позиција од Лукас, не Ален, Ален беше поставен малку понапред, пошто стварно воопшто неможеше да се снајде лани на позицијата од Лукас
--- надополнето: 15 јули 2013 во 14:20 ---
“Obviously I’ve still got a lot to learn, especially with my defending,” he added. “but the gaffer’s helping me a lot especially what to do when I don’t have the ball. He’s showing me how to come to tuck in and watch the full-back and centre-back; knowing what to do when I haven’t got the ball.
Jordan Ibe
--- надополнето: 15 јули 2013 во 14:29 ---
А за Ериксен не сум сигурен баш. Феноменален играч е, не велам не, одличен креативец, ама и понатаму ќе го немаме тој толку посакуван goal scorin midfelder. Вака ќе имаме доста креативци (Ериксен, Алберто, Кутињо), а колку од Хендерсон можиме да очекуваме да постигне накај 7-8 лигашки гола незнам.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
^овој сурат нели во блекбурн замина ?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Kaj da pratam 250 grama??
Po Fedex, DHL, bilo koja poshta?!!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки, ај некој ако можи да ми најди линк за да ја симнам од 2005 една утакмица од ЛШ, Ливерпул- Челзи мислам играја, и гол даде еден...Луис Гарсија се викаше ми се чини :)
Само ако можи да биди со Англиски коментатор од Бугариве не ги разбирам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom