Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Брат 23 години се чека, никогаш немавме време за давање, ама неможиме ние ништо освен да чекаме.....незнам зошто толку си скрептичен со Брендан, се гледа има човекот визија, на неколку пати покажа оти е тактички добро спремен, освен на неколку натпревари каде до полувреме сме губеле (т.е. тактички беше надигран), па во второто кога веќе ја сватил играта на противникот сме биле подобри....и тој греши, сите грешат, ама јас мислам оти можиме да успееме со него
Абе ај да чекаме, ама шо бива сега велиш дека неможиме да привлечиме јаки менаџери и играчи, од друга страна ни бегат и тие малку шо ги имаме и после како ќе избориме 4 место? Сега со некакви играчи неможиме ами после со никакви, како?

Абе ај да чекаме, ама шо бива сега велиш дека неможиме да привлечиме јаки менаџери и играчи, од друга страна ни бегат и тие малку шо ги имаме и после како ќе избориме 4 место? Сега со некакви играчи неможиме ами после со никакви, како?
Не ни бега никој, кој рече оти Суарез ќе си оди?

Не ни бега никој, кој рече оти Суарез ќе си оди?
Ако не си оди ова година, а притоа не се купат класа играчи, пак нема да завршиме 4 место, шо значи в година ќе си оди! Исто ти се фаќа.

Мора да се најди менаџер шо ќе седни без буџет и ќе напрај успех. Не е проблем да го почекаме Роџерс уште една година, ама не гледам дека ќе напрај некаков успех, поготово ако замини Суарез сега. Без Суарез нема ни 7 место да бидиме. Значи мора да се делува и пред да заминат останатите. Незнам дали имаме време за давање? Не сум баш сигурен!

Епа оди најди го ко така. Верувам во тебе дека ќе најдиш менаџер шо по првите 10 кола ќе има скор 8-2-0 и ќе се бори за шампионска титула. Ајде од сега барај и до јуни да доставиш понуда до ЛФЦ

Епа оди најди го ко така. Верувам во тебе дека ќе најдиш менаџер шо по првите 10 кола ќе има скор 8-2-0 и ќе се бори за шампионска титула. Ајде од сега барај и до јуни да доставиш понуда до ЛФЦ

Јас сега ќе ти набројам немора да чекаш до Јуни.

1.Сами Хипија ( 3-ти у бундеслига последниве 4-5 кола има послаби резултати..предходно гмечеше и беше втор)
2.Клоп ( шампион со Дортмунд 2 години ,моментално втор)
3.Симеоне( Освои ЛЕ со Атлетико, моментално трет во Шпанија,финалист во Шпанскиот Куп)

Овие ми се топ 3 моментално..али еве ти уште 2-ца за секој случај.

4.Рафа Бенитез
5.Инаи Емери.

Ти одговорија, да не се повторвам.
Ти ваљда не си задоволен со 7 место и не играње во ЛШ, плус со неможноста да се донесат класа менаџери и играчи во клуб како Ливерпул, или сепак си?

Зар не ви здосади муабето!?

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Среќен роденден Јержи Дудек !!! :cuc:

Ти одговорија, да не се повторвам.
Ти ваљда не си задоволен со 7 место и не играње во ЛШ, плус со неможноста да се донесат класа менаџери и играчи во клуб како Ливерпул, или сепак си?

Не сум задоволен, ама знам дека смена на менаџер нема да смени многу во овој момент, само би се барале нови изговори и нови години за изградба на состав по свој стил. Затоа можам да почекам уште една година. Оти е веќе изградена играта, филозофијата, покажаа дека сето тоа функционира само треба константност и залагање 100% на терен, а не да се спија и да се потценува противникот.

1.Сами Хипија ( 3-ти у бундеслига последниве 4-5 кола има послаби резултати..предходно гмечеше и беше втор)
3.Симеоне( Освои ЛЕ со Атлетико, моментално трет во Шпанија,финалист во Шпанскиот Куп)

4.Рафа Бенитез
5.Инаи Емери.

Секоја чест на Хипија за играчката кариера во ЛФЦ, но Роџерс чак и со тоа што му бил помошник на Мурињо има повеќе кредит. Бар за сега.

Клоп нема воопшто шанси да сака.

Симеоне често спомнуван за брзиот успех со Атлетико, но сетете се дека и Фулам со Хоџсон стаса до финале на ЛЕ и го помина Јувентус, па сите ги гледаме последиците после него.

Бенитез не го сакам назад повторно оти знам дека повторно ќе прави реконструкција на тимот и купување на претежно шпански играчи.

Емери не знам од кај го извади но бар за мене не е ништо подобар од Роџерс

Секоја чест на Хипија за играчката кариера во ЛФЦ, но Роџерс чак и со тоа што му бил помошник на Мурињо има повеќе кредит. Бар за сега.

Клоп нема воопшто шанси да сака.

Симеоне често спомнуван за брзиот успех со Атлетико, но сетете се дека и Фулам со Хоџсон стаса до финале на ЛЕ и го помина Јувентус, па сите ги гледаме последиците после него.

Бенитез не го сакам назад повторно оти знам дека повторно ќе прави реконструкција на тимот и купување на претежно шпански играчи.

Емери не знам од кај го извади но бар за мене не е ништо подобар од Роџерс

1.What ?? Тогаш Кларк има најголем кредит за менаџерско место за било кој тим у свет, му бил помошник и на Мурињо и на Кени..газење нели?

2.Зашто Клоп не би дошол ? Нели тимот има прогрес, кој тренер не би сакал да води тим во кој има толку потенцијал и тим кој игра толку добар фудбал?

3. Можда и на Ходсон му требаа 2-3 години за да покаже што знае..слично како кај Роџерс..

4.Да да управо си со Бенитез, стварно не ни требаат нов Алонсо,Гарсија,Торес,Реина..итн .. катастрофа се Шпанциве..боље Џордан Ибе и Џо Ален(y)

4.Рафа Бенитез
5.Инаи Емери.

1. Сами Хипија (ќе видиме како ќе заврши и искрено жебла ми беше да му биде помошник на Роџерс, можеби и да го наследи)
3. Толку многу го фураш Клоп а ќе те прашам, колку време му требаше на Клоп да освои титула?
3. Симеоне е ужаш4е
4. Бенитез гледаме што прави со Челзи и со Азар, Мата, Оскар
5. Унаи Емери WHO?!

Од горе набројаниве само и само Хипија. Клоп го тргам на страна од старт затоа што прво ни на сон не би прифатил да иде од Дортмунд во ЛФЦ а второ не знам зошто ти го бараш кога во Дортмунд (бундеслига, реално послаба со економско послаби конкуренти и реално послаби противници) му требаше 2 години за тоа што го направи. Сигурно во Англија би му требало повеќе (4-5).

Ама не, само да си наброиме, онака.

Него, јас би го земал Чеде Јаневски, што викаш?

^ Пас играта веќе е имплементирана, останува уште да го воведи победничкиот менталитет и Ливерпул конечно по 20 и кусур години ќе стани шампион

^ Пас играта веќе е имплементирана, останува уште да го воведи победничкиот менталитет и Ливерпул конечно по 20 и кусур години ќе стани шампион

Кој ја имплементираше пас играта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom