Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се што се спомнува за Ливерпул иде на официјалната страна у media watch. Ако ме вработат мене у Daily Fail и ако објавам дека сме испратиле понуда за Меси, таа ќе биде објавена.
..

Како не им текнало на веснициве да не спојат со Меси па да видиме дали ќе излезе на главнава страна.. ипак некој работи се проверуваат, сепак е бренд не е толку едноставно тоа колку што изгледа.

Како не им текнало на веснициве да не спојат со Меси па да видиме дали ќе излезе на главнава страна.. ипак некој работи се проверуваат, сепак е бренд не е толку едноставно тоа колку што изгледа.
Абе ти не знаеш. Еве ја на кајгана летово онака го пукнав Хунтелар, викам да го зееме човеков супер е за нас, а тогаш немаше никаква шпекулација за него. И коа ќе видиш утредента почнаа шпекулации за Хунтелар :D Камо да кажев Меси, којзнае колку ќе се радувавме...

ЦЦЦЦ, кои смешки и тука и на страната.....Ако не сакате да читате не мора....Факт е дека објавуваме претежно точни информации и не се засноваме на сите шпекулации шо ќе се појават. Шо корист од шпекулациите? И дај размислете од каде пари за Кавани? Од небото ќе паднат а?
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 18:54 ---
И уште нешто:Каде тоа Кавани рекол дека сака да игра за Ливерпул?????

ЦЦЦЦ, кои смешки и тука и на страната.....Ако не сакате да читате не мора....Факт е дека објавуваме претежно точни информации и не се засноваме на сите шпекулации шо ќе се појават. Шо корист од шпекулациите? И дај размислете од каде пари за Кавани? Од небото ќе паднат а?
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 18:54 ---

И уште нешто...си слушнал за "The customer is ALWAYS right"?!

Премногу идиотски се однесувате. Само да знаеш дека ви ја следам страната и ќе ја следам, не поради тебе и другар ти админот туку поради тоа што е за ЛФЦ а нема ниеднаш да искоментирам, како што и немам искоментирано од проста причина што се водите со став "Се согласувам со тебе се додека размислуваш како мене". Многу сте самобендисани.

Редси се дрва со информациите почесто од вас, ама си ги признаваат грешките и не креваат џева и покрај тоа што се 20тина админи, и честиот мискомуникејшн.

Па и на RDM Chelsea моментално се наоѓаше на 3-то место па го избркаа така ? Од каде знаеш што ќе се случеше до крај, еве до 10 коло за пораз не знаеа така ? Ама еве го избркаа...

Да ама RDM превзеде тим кој што беше веќе мртов (се мисли за CL) и ги врати во живот и еве ни ја зеде и титулата од FA купот. И од каде тоа дека RDM е "глауч", може е неискусен ама дека е "глауч" како Manchini, тука си многу грешка. Проблемот е што Abramovich сака инстант успех и по секоја цена и не му е битно колку пари ќе фрли и кој е на чело на тимот. Еве мое мислење е дека пак ке страдаат и со Benitez. Единствено на Mourinho му успеа тоа што Abramovich го бара, а тоа е инстант успех, и тоа во период кога PL беше помалку конкурентна.
Бенитез >>>>сите овие пропалитети заедно
Е сега што ќе се усери во Челзи ќе се усери заради Романчо.
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:00 ---
Aпла сте диктаторски настроени. Кој не се согласува со вас или ќе го извреѓате или ќе го банирате. Баш поради тоа и бан добив. Не оди тоа така. Ептен некој квази патриотизам се глуми на страната. Не смее ни да се искритикува клубот или некој член а камоли некој да испцуе. Земи таму среди ги тоа токмаците
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:01 ---
Aко те викнам јас тебе да дојдиш во Сити да играме заедно нема да дојдиш?? Ќе го одбиеш пријателот?? :icon_lol::sneaky:
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:01 ---
П.с: Ченг доби отказ пред 2 недели...
Кога тоа? Ништо не слушнав и не прочитав
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:02 ---
Media Watch :D
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 17:25 ---

Да се кладиме дека на крај ВБА завршуваат во најмала рака 2 места под нас :)
Види го тимот на ВБА види го и нашиот. Треба да сме 5 места пред нив

И уште нешто...си слушнал за "The customer is ALWAYS right"?!

Премногу идиотски се однесувате. Само да знаеш дека ви ја следам страната и ќе ја следам, не поради тебе и другар ти админот туку поради тоа што е за ЛФЦ а нема ниеднаш да искоментирам, како што и немам искоментирано од проста причина што се водите со став "Се согласувам со тебе се додека размислуваш како мене". Многу сте самобендисани.

Редси се дрва со информациите почесто од вас, ама си ги признаваат грешките и не креваат џева и покрај тоа што се 20тина админи, и честиот мискомуникејшн.
Зошто идиотски? Што има лошо шо се кажува реалноста дека Кавани нема да дојде во Ливерпул и дека никогаш него изјавил тоа шо другите го пишуваат? Зошто да се лета во облаци кога овој транфер нема да се реализира? Потоа никој од нас директно не спомна дека таа и таа страна е таква за разлика од другите каде што во пост напишале момците од И јас сум Ливерпул така и онака.....

А и болдираното ептен ти е грешка. Реални, не самобендисани.
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:09 ---
Aпла сте диктаторски настроени. Кој не се согласува со вас или ќе го извреѓате или ќе го банирате. Баш поради тоа и бан добив. Не оди тоа така. Ептен некој квази патриотизам се глуми на страната. Не смее ни да се искритикува клубот или некој член а камоли некој да испцуе. Земи таму среди ги тоа токмаците

Нема врска, ти банот си го добил бидејки си пцуел, барем така ми рекоа 2 од админите. Плус и пред тоа истото го направи но помина само со опомена. Сосема оправдано си заработил бан, не се жали ;).

Види го тимот на ВБА види го и нашиот. Треба да сме 5 места пред нив

Момент на изненадување. Исто како што нашата репрезентација во кошарка заврши на тоа место едно натпреварувањње. Наредните нема ни група да поминеме. (се надевам дека е сфати што сакам со ова да кажам).

Зошто идиотски? Што има лошо шо се кажува реалноста дека Кавани нема да дојде во Ливерпул и дека никогаш него изјавил тоа шо другите го пишуваат? Зошто да се лета во облаци кога овој транфер нема да се реализира? Потоа никој од нас директно не спомна дека таа и таа страна е таква за разлика од другите каде што во пост напишале момците од И јас сум Ливерпул така и онака.....

А и болдираното ептен ти е грешка. Реални, не самобендисани.

Идиотски е токму поради болдираното. Реални сте ама и самобендисани и стојам на ставот, еве и Розата потврди а и сите што коментираат кај вас дека е така. Ти дали сакаш да веруваш во тоа или не, тоа е друга работа.

Не ми одговори на моето напишано за тоа дека муштеријата е секогаш во права а.к.а дека јас сум во право како член на таа ваша страна а.к.а не смееш да кажеш, "ако не ти се допаѓа оди си" туку, "кажи како да се подобрам"...сфаќаш?

Летањето во облаци е индивидуално, јас лично не Кавани, Тричковски не можам да го замислам моментално во дрес на Ливерпул...ама тоа ЈАС, што не значи дека сите така мислат или сите така ТРЕБА да мислат.

Ако вие сте поразумни, шо паѓате на провокации на други страни? Демек, егото ви го повредија....АБЕ АЈДЕ.

Нема врска, ти банот си го добил бидејки си пцуел, барем така ми рекоа 2 од админите. Плус и пред тоа истото го направи но помина само со опомена. Сосема оправдано си заработил бан, не се жали ;).
Пцуев т.е ги отерав упм админите, но причината која е??? Токму ова што сите ви го велиме. Ептен ја претераа
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:16 ---
Момент на изненадување. Исто како што нашата репрезентација во кошарка заврши на тоа место едно натпреварувањње. Наредните нема ни група да поминеме. (се надевам дека е сфати што сакам со ова да кажам).
На крајот ВБА зад нас можи да заврши али тоа нема да е изненадување земајќи го предвид составот кој ние го имаме и кој тие го имаат. Ама ако завршат пред нас резил ќе биди. Поентата ми е, не е потребно толку време за резултати колку што нашиве изводат и се глупираат
Еве со поразот на Фулам и со веројатно утре киксот на Вест Хем ние имаме шанса со две победи против Свонси и Спарс да дојдиме до кај 7 мо место на неколку бода од топ 4. Т.е на 8 ама ќе видиме до кога ВБА ќе тера вака. Проблемот се Спарс, Евертон и Арсенал. Со ваков Спарс ако ги тепаме Свонси па и Спарс, ќе ги префрлиме, идиме на 2 бода зад Арсенал и колку се................. 2 и зад Евертон?? Сето ова со две ебани победи. Ама по дифолт ние ќе ја заебиме работата

На крајот ВБА зад нас можи да заврши али тоа нема да е изненадување земајќи го предвид составот кој ние го имаме и кој тие го имаат. Ама ако завршат пред нас резил ќе биди. Поентата ми е, не е потребно толку време за резултати колку што нашиве изводат и се глупираат

Друго ми беше поентата, не си ме сфатил :)

За времето што потенцирате и ти и биафра се согласувам, делумно.

Друго ми беше поентата, не си ме сфатил :)

За времето што потенцирате и ти и биафра се согласувам, делумно.
Добро те сфатив. Викаш дека сега блескаат ама на крај ќе паднат нешто како Њукасл лани. Е па нека си блескаат тие ама зад нас. Дај ние при врвот да си бидиме, во топ 4, па тие на 5то место нека блескаат колку сакаат

Идиотски е токму поради болдираното. Реални сте ама и самобендисани и стојам на ставот, еве и Розата потврди а и сите што коментираат кај вас дека е така. Ти дали сакаш да веруваш во тоа или не, тоа е друга работа.

Не ми одговори на моето напишано за тоа дека муштеријата е секогаш во права а.к.а дека јас сум во право како член на таа ваша страна а.к.а не смееш да кажеш, "ако не ти се допаѓа оди си" туку, "кажи како да се подобрам"...сфаќаш?

Летањето во облаци е индивидуално, јас лично не Кавани, Тричковски не можам да го замислам моментално во дрес на Ливерпул...ама тоа ЈАС, што не значи дека сите така мислат или сите така ТРЕБА да мислат.

Ако вие сте поразумни, шо паѓате на провокации на други страни? Демек, егото ви го повредија....АБЕ АЈДЕ.
Росемберг е баниран бидејки пцуел, не за друго.
На твоето прашање немам шо да кажам, освен дека нема да отстапиме од начинот на кој работиме без разлика дали на некој не му се допаѓа бидејки пред се сме реални. Јас не гледам никаква самобендисаност ако реално ги гледаш работитеи се обидуваш да им укажеш на останатите.
Потпаѓаме под провакации бидејки директно сме вмешани. Не сакам да бидам вмешан некаде бидјеки на некј тка му текнало. Ако тој не е доволно информариран не мора да плука директно по нашиот труд.
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 20:25 ---
Пцуев т.е ги отерав упм админите, но причината која е??? Токму ова што сите ви го велиме. Ептен ја претераа
Причината е шо си не опцул сите нас и со тоа веднаш си заработил бан.

Росемберг е баниран бидејки пцуел, не за друго.
На твоето прашање немам шо да кажам, освен дека нема да отстапиме од начинот на кој работиме без разлика дали на некој не му се допаѓа бидејки пред се сме реални. Јас не гледам никаква самобендисаност ако реално ги гледаш работитеи се обидуваш да им укажеш на останатите.
Потпаѓаме под провакации бидејки директно сме вмешани. Не сакам да бидам вмешан некаде бидјеки на некј тка му текнало. Ако тој не е доволно информариран не мора да плука директно по нашиот труд.

Твојот пост го докажува тоа што ви укажува цела фан база на фејсбук што ја имате.

Само напред(назад).

Причината е шо си не опцул сите нас и со тоа веднаш си заработил бан.
А зошто сум ве опцул?? Оти на секоја критика за Кени и тимот, админчињата беа тука да "ме потсетат" со оние добро познати зборови:Оди навивај за Сити, за Челзи, за ПСЖ.....или пак : Ако ти си подобар ќе беше менаџер..........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom