Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема нишо занимливо..... пројде преодниот рок и сеа ќе има пост до зима ...
-Слушам Реал се интересираа за Суарез наводно со 35 м фунти ќе пробале ( шпекулација )
Утре играме со Стоук - едноставно мора да ги победиме па макар и 1-0 ( победа си е победа ипак ) , ќе немаат толку шанси од аут Делап( или како веќ се вика) е повреден ( шо значи не игра ) .
Состав шо би требало да игра утре( според мене )
Реина , Глен , Коатес , Шкртел , Енрике , Адам , Лукас , Хандо , Даунинг , Белами , Суарез
Клупа - Спиринг , Карол , Дони , Агер , Карра и Флано
Па што знам, мислев нешо да не треба да се плаќа на државава (обично кај нас се така иде).
Ќе може ли момците шо се од Скопје,да се договориме да се најдеме и да позборуваме околу ова(без навреда за остали,ако може некој да дојде супер,ако не ќе биде пренесено тука).Иам луѓе шо можат да исполнат мн работи,од типот на превоз,спонзори и кафич со попуст,луѓе шо познаваат одлично фото шоп(кој јас сум еден од нив),мн ефтино штампање на маици и мн други работи шо се потребни за да се остфари фан клубов.Пишете коа ви одговара и каде.Може ете у сабота после утакмицата да праиме муабет во Агер и Сагер,шо викате?
Ке глеаш у нозете, ке бараш нога со ливербрд^ А,од кај ќе знам кој си?
Еден е Фичо, кога ќе видиш ќе знаеш!^ А,од кај ќе знам кој си?
Дај ми фејсбук акаунт![]()