Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не знам што ти е филмот, зошто бладаш ама Морено нема напраено црвен колку што ми текнува а има само еден пенал. За жолти е смешно да се коментира затоа што игра одбрана а е офанзивен бек, често е фаќан вон позиција и поради тоа мора да прави старт за да прекине акција на противникот.

Да, ама пази Робо у која нагорна линиа му иде формата, константно. Робо го има секаде и се затвора, а воедно го има секогаш во напад и центаршутото му е сасвим добар. Можам комотно да го стаам у топ 5 леви бекоој. Додуша по мене Алонсо е само подобар од Робертсон моментално у ПЛ. Ако продужи вака сезонава ќе влезе у топ 5 у Европа.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Ne zaebavaj moreno kako petel bez glava trca dzaba milner ne irase lev bek cela sezona coekot e kikser ne viden seti se na finale le nekoj utakmici vo pl koa igrase kakvi ispadi losi procenki pravi

Морено е ок да игра Карабао куп и ништо више, не значи дека ако Робертсон не шутира у гол дека не врши работа како двајца фудбалери.

denes robertson e vinoven sto dadovme 2 gola vo prvo polvreme da igra moreno ke e vinoven so primame 2 a davame 1 i za da pobedime ovi drugite igraci na liverpool ke treba minimum uste za dva da se pogrizat

@Peja989 Денеска требаше Клајн да стартува пред Трент, тоа зборам. Не дека е Клајн подобар играч , да не се повторувам од претходно.
Истово го зборев и лани, дека кога Трент ќе има потпросечна партија и варијација во игра што е нормална за секој играч па не толку млад, добро е да се има солидна замена. Лани без престан ја одигра цела сезона, имаше ситуации и периоди кога му требаше одмор, а сега на клупа е Клајн што се заборава колку добро играше пред повредата. Кога има потреба и простор може и он да добива шанса, како денес пример.

Зошто да стартува Клајн ако Трент е спремен? :)

Обработи цели припреми Клајн, Трент се врати покасно од СП.

Апсолутно небитно, Трент е спремен. Тоа го проценил Клоп, доктори, специјалисти и цел тим околу самиот менаџер. Да не беше така, немаше да стартува, како што пример не стартуваше Хендо :)

И изигра потпросечна партија, и беше најслаб поединец на теренот.

Ај не барајте влакна у јајцето имате супер тим и уште боља игра. Чим чале ве пофали, а нему 99 посто од текмите кои ги гледа му се досадни значи ќе ве биде XD

nz dali o gledavte arnold so torino ali mene licno za toj mec mi bese bas man of the match

Дискусија за Робертсон и Морено, е како да дискутирате дали е боље Салах или Шаќири...нема поента тој муабет.
ТАА вчера беше слаб да, ама заслужува шанса, вака се прават легени на клубот!
Вчера изгазија момците со тотално незгоден противник...само да се издржи на ова ниво цела сезона!

Вчера Џини беше топ у средина.
Плус мн ме радува по буквално секој покрива напред назад. Салах, Фирмињо два три пати трчаа од противнички шеснаесетник за да одземат топка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom