Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Работата е дека не се знае што е нит колку ќе паузира. Што ако е нешто сериозно, нешто што можело да се санира многу побрзо за побрза рехабилитација?
Подобро за Ливерпул ако е посериозно. :icon_lol:

Тоа што го пишував за ТАА и лани, денес се покажа пак. Не знам зашто не го пушти Клајн кој е подолго во тренажен процес.

За да добие на самодоверба и воигрување со тимот. Нареден пат кога ќе погоди центаршут ќе му се смее дека очекувал да ја рокне во публика, ама само на тој начин може да направи добар костур на тим. Очигледно е дека ТАА е прв избор исто како и Робертсон, иако физички и можеби технички поквалитетни се и Морено и Клајн

За да добие на самодоверба и воигрување со тимот. Нареден пат кога ќе погоди центаршут ќе му се смее дека очекувал да ја рокне во публика, ама само на тој начин може да направи добар костур на тим. Очигледно е дека ТАА е прв избор исто како и Робертсон, иако физички и можеби технички поквалитетни се и Морено и Клајн
Морено бољи од Робертсон? Сериозен си? Добар центаршут, цело време напред назад трча, покрива се живо, инволвиран е во напад постојано.
ТАА- денес не погоди ниту еден центршут, ама според мене е подобра опција од Клајн за сега.

Морено бољи од Робертсон? Сериозен си? Добар центаршут, цело време напред назад трча, покрива се живо, инволвиран е во напад постојано.
ТАА- денес не погоди ниту еден центршут, ама според мене е подобра опција од Клајн за сега.

Робертсон е во страшна форма, а Морено само ради бубачките во глава не е прва опција. Инаку е доста поквалитетен

Робертсон е во страшна форма, а Морено само ради бубачките во глава не е прва опција. Инаку е доста поквалитетен

Ne sfakjam kako radi golov e bolja opcija. Robo e masina i vo odbrana, a ovoj e teska vetruska nazad.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Ne sfakjam kako radi golov e bolja opcija. Robo e masina i vo odbrana, a ovoj e teska vetruska nazad.

Не е само ради голов.. И не дека и Робертсон е лош, само Морено има многу киксови направено меѓу кои што беше Кариус во Лига Европа и затоа е втор избор. Да биде поконцентриран сигурно ќе биде прв избор

Не е само ради голов.. И не дека и Робертсон е лош, само Морено има многу киксови направено меѓу кои што беше Кариус во Лига Европа и затоа е втор избор. Да биде поконцентриран сигурно ќе биде прв избор
Epa druze toa e taa razlika. Si videl pad u formata na Robo? Samo se podobruva u svki pogled

Epa druze toa e taa razlika. Si videl pad u formata na Robo? Samo se podobruva u svki pogled

Не одрекувам, дури мислам дека и Клоп не беше свесен дека ќе испадне вака, неколку месеци даваше изјави дека не го планира за во прв тим ама...

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Една од најдобрите утакмици до сега што сум ги гледал, не им дадоа да мрднат

m
moreno ????? moronot

Види, Морено не е морон и игра сосема солидно од моментот кога дојде Робо (односно, кога му донесоа здрава конкуренција), само што Робо е дефинитивно во подобра форма и поконстантен а може да се каже и подобар па заслужено си игра прва постава.

kako mislis ne e sekogas koga ke bide spomnat odma me asocira na izleti vo prazno nepromisleni startovi koi skoro sekoas se zolt karton penal ili crven ,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom