Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ај оладете малце доста е, само се натегаме за џабе :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ај оладете малце доста е, само се натегаме за џабе :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Чекај чекај, допрва почнуваме :D Загревање беше ова бајо мој[DOUBLEPOST=1472760883][/DOUBLEPOST]
Хахахахха
и тебе те направија поддржувач на „режимот“ на Брендан :D
Јас и бев за Роџерс до последно.Како и за сите претходни менаџери. Ама во секој момент можам да извадам бомби како ги имам Роџерс/Рафа/Хоџсон пцуено и карано со што би паднале во вода сите теории и обвинувања дека намерно зборам против Клоп. Пак ќе речам, кон Клоп сум најмек. Ок можи кон Кени бев уште помек пошто нели легенда и наш човек, ама никој не бил имун на критика. Мислам дека Кени, а и Клоп засега ги немам опцуено :нинџ: Ако има некој мераклија по вакви работи нека провери баш ме интересира, ама мислам дека немам пцуено мајки, жени и сестри кон овие два засега

jas sepak ke mu dadam vreme na klop podobar ne ni mozevme da imame ,mislam deka nam ne ni problemot menadzerot nego problem e sto ne mozime da donesime klasa igrac a toj so go imavme i sto mozebi mozese da ni donesi titula napravi glupost na svetskoto po sto go prodadovme za 80 miljoni ,a ne kupivme kvalitetna zamene ili igrac od toj tip posto dobro se sekjavam probavme da se istrampame so barsa suarez + pari za sancez ali ne odbi i tuka ja utnavme rabotata so benteke koj spored mene e dobar igrac no ne se vklopuvase vo sistemot i igrata na liverpool isto kako kerol nekolku sezoni pred toa

Тоа е, лев бек курац нема. Мили ќе игра. Ајдеее Милииии!! Може ќе стане најдобар лев бек у лига :D Матип го гледав едино со Тотенхем, и беше доста солиден. Ете ако не замине у Африка у јануар ќе биде одлично..

Ирелевантно...

Матип најверојатно се има откажано од камерунската репрезентација ....
И тој и брат му!

Мора некако да го активирам фан клубот [emoji4]
Сако се вратил на тренинзи со првиот тим.
Убаво тоа... Ама ако Клоп го игра лев бек,како што прочитав некаде,тогаш голема е веројатноста босо да е на тешки халуцигени дроги

Убаво тоа... Ама ако Клоп го игра лев бек,како што прочитав некаде,тогаш голема е веројатноста босо да е на тешки халуцигени дроги
Зошто хејташ бе? :Д хахахха

ако гледате негде вечер пишете тука да знам

нов тв имам, не ми се мава со тапи од пиво.. не дека нема да јаде ќутек друг ден..

dobro igrame me raduvaat ovie 4 gola i tie so mu gi dadovme na arsenal cisti golovi od solidni dobro izraboteni akcii .problem e odbranata vreme e minjole da si ja proba srekjata vo olimpiski bazen ,Lukas iako pgresi i im podari smesen gol izigra fantasticno mn podobro od ona sto bi go izigral lovren i ostanatite

Да се надеваме дека Барнли е само една лоша текма во цела сезона и дека ќе мочаме се' останато.

Да се надеваме дека Барнли е само една лоша текма во цела сезона и дека ќе мочаме се' останато.
Чекај чекај до нареден бункер па да видиме ако ќе одат работите. Еве уште сега со Челзи можи ќе имаме прилика. Ќе биди интересно да се затворат и да ни играат на контри. Ме интересира колку би биле способни да ги отвориме и шугавава одбрана да се справи со нивните контри

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom