Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај чекај, допрва почнувамеАј оладете малце доста е, само се натегаме за џабе
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Јас и бев за Роџерс до последно.Како и за сите претходни менаџери. Ама во секој момент можам да извадам бомби како ги имам Роџерс/Рафа/Хоџсон пцуено и карано со што би паднале во вода сите теории и обвинувања дека намерно зборам против Клоп. Пак ќе речам, кон Клоп сум најмек. Ок можи кон Кени бев уште помек пошто нели легенда и наш човек, ама никој не бил имун на критика. Мислам дека Кени, а и Клоп засега ги немам опцуеноХахахахха
и тебе те направија поддржувач на „режимот“ на Брендан![]()
Тоа е, лев бек курац нема. Мили ќе игра. Ајдеее Милииии!! Може ќе стане најдобар лев бек у лигаМатип го гледав едино со Тотенхем, и беше доста солиден. Ете ако не замине у Африка у јануар ќе биде одлично..
А ја се чудам како имате 20 000 мислења!Миле, ми текна.
Мора некако да го активирам фан клубот [emoji4]А ја се чудам како имате 20 000 мислења!![]()
Убаво тоа... Ама ако Клоп го игра лев бек,како што прочитав некаде,тогаш голема е веројатноста босо да е на тешки халуцигени дрогиМора некако да го активирам фан клубот [emoji4]
Сако се вратил на тренинзи со првиот тим.
Зошто хејташ бе? :Д хахаххаУбаво тоа... Ама ако Клоп го игра лев бек,како што прочитав некаде,тогаш голема е веројатноста босо да е на тешки халуцигени дроги
Чекај чекај до нареден бункер па да видиме ако ќе одат работите. Еве уште сега со Челзи можи ќе имаме прилика. Ќе биди интересно да се затворат и да ни играат на контри. Ме интересира колку би биле способни да ги отвориме и шугавава одбрана да се справи со нивните контриДа се надеваме дека Барнли е само една лоша текма во цела сезона и дека ќе мочаме се' останато.