Вервам дека и со Анчелоти ќе немаше никој збор лош, е сеа кој е за инает роден, него и лебот му горчи. Анчелоти или Клоп, реално многу подобра и посигурна опција од било кој анонимец шо со просечен тим стигнал до 11 место, да не се лажиме џабе. Да речиме после Клоп, се друго освен некој уште подокажан, ќе ни биди чекор, два па и три назад, како шо ни беше Хоџсон, како шо беа ред други менаџери за другите големи тимој!
Незнам ете можеби се поќе тие шо викат дека требало да згасни клубот, ама шо е битно? И мене не ми се допаѓаше Роџерс, најмногу ради то шо од ѕверој се напрајвме глувци и се се собираше низ годините и ми се собра мене баш на Роџерс. Ќе фрлев по некогаш по него ама дека требало ова, требало она, празен муабет, клубот ќе си постој, се друго се менва, па дури и навивачите идат и си одат.
Засега се остри критиките кон Клоп, ама ајде. Е сеа ако сезонава и другата ама баш не мрдниме од мртва точка и не освојме ништо и не гази кој стигни, то е друг муабет кој треба да почека бар до втора половина од сезоната.
Со сите менаџери ни фалеле играчи на некоја позиција, па секој си се снаоѓаше како си имаше зацртано, па никој не го нападнавме толку, да почекаме, можи ќе не изненади некој
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk