Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јок брат, никој што е блиску од клубот нема пренесено такво нешто, барем јас колку што имам прочитано.Читам и вие го барате Варди, има вистина во тоа?
Нема ништо такво. Ако воопшто земаме напаѓач ќе се зема некој од типот на Емболо или некој таков копиљ. Мада и тоа тешко[DOUBLEPOST=1465045961][/DOUBLEPOST]Читам и вие го барате Варди, има вистина во тоа?
Добар е Хектор. Не е некој класа бек ама можи солидно да си ја заврши работата. А можи и неhttp://www.thisisanfield.com/2016/06/liverpool-talks-jonas-hector-agreeing-fee-cologne/
АХТУНГ, АХТУНГ!
Прифатиле Келн за Хектор сега сме во преговори со него за личните услови кои не верувам да се проблем. Никогаш го немам гледано играчов, ама со оглед на тоа што во 2013/14 бил прогласен за играч на годината во Келн (нешто шо е многу ретко за лев бек), плус имал надимак "Mr.Reliable" ми дава за право да речам дека конечно ќе добиеме добар бек кој пред се знае да игра во дефанзива.
Вие господине Mr.Reliable дали сте свесен ние кога го земавме Баба Рахман какви надимци идео со него? Колку беше хајпнат и ценет во ПЛ? Многу, многу повеќе од овој анонимец. И што добивме со Баба? Просек, несигурен во одбрана.http://www.thisisanfield.com/2016/06/liverpool-talks-jonas-hector-agreeing-fee-cologne/
АХТУНГ, АХТУНГ!
Прифатиле Келн за Хектор сега сме во преговори со него за личните услови кои не верувам да се проблем. Никогаш го немам гледано играчов, ама со оглед на тоа што во 2013/14 бил прогласен за играч на годината во Келн (нешто шо е многу ретко за лев бек), плус имал надимак "Mr.Reliable" ми дава за право да речам дека конечно ќе добиеме добар бек кој пред се знае да игра во дефанзива.
Вие господине Mr.Reliable дали сте свесен ние кога го земавме Баба Рахман какви надимци идео со него? Колку беше хајпнат и ценет во ПЛ? Многу, многу повеќе од овој анонимец. И што добивме со Баба? Просек, несигурен во одбрана.
Многу ќе ви се смеат на форум луѓето кога ќе се испосерете со вакви трансфери, ти кажувам онака пошто сите читаме фан клубови а со вакви постови на букмарк после весело ќе биде
Mr. Reliable![]()
Dzimi traore e roberto karlos za ovoj hektot...gibs e poprifatlivo resenie...
А ти од кај знаеш каков е Хектор?Гибс? Сигурен си? И од кај го знаеш ти каков играч е Хектор?
А ти од кај знаеш каков е Хектор?))