Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Последно за него што видов на ФБ е колку гола/асистенции имал на утакмица. Океј нека биде само тоа и готово. Не мора сеа да се става каков гол им дал еднаш на Палермо , каква асистенција напраил со Верона , како изиграл последната утакмица за Полска и како омилен играч му бил Џерард и по дифолт он сега ќе биде страшно засилување за нас.

Иначе овој само онака ми текна. Пример земи од минативе страшно платени засилувања што ги донесовме како беа претставувани.

Како и да е , јас ти кажав јас не те хејтам , само онака добронамерна критика. На крај краева ти си фан исто ко мене , ама ти си го трошиш твоето време на фејсбук со пишување , собирање информации итн итн. Очекувањата најпрво ги ствараш сам за себе. Ако толку па ти е кејф па продолжи така.. :)
Најпресно за мене е Лалана кога дојде кај нас , зошто го пратев уште у Саутемптон. Абе пресреќен , слики ставање на мој фб профил , фалење на другари. За што? хаха за сеа онака да има една добра утакмица на 3 одиграни.

Тоа е веќе приказната на нас , Ливерпул фановите. Очекувања , очекувања , најави вака ќе биде така ќе биде , овој е толку јак , наредна сезона е наша за на крај пак ништо.

Ти според муабетов како шо го кажуваш, на пример не треба да се радуваш кога Ливерпул ќе даде гол пошто можно е до крај на натпревар му израмнат и за џабе да ти е радувањето. Нормално е дека ќе се надеваш за секој нов играч (освен нормално ако немаш против некој). И разбери, мора некако да го претставиме играчот а единствено се претставува ти кажав и погоре, преку клипови, статистики или колумни. Не знам како поинаку да го претставиме, ако имаш некоја идеја бујрум сподели ја па ќе ја прифатиме.

Ти според муабетов како шо го кажуваш, на пример не треба да се радуваш кога Ливерпул ќе даде гол пошто можно е до крај на натпревар му израмнат и за џабе да ти е радувањето. Нормално е дека ќе се надеваш за секој нов играч (освен нормално ако немаш против некој). И разбери, мора некако да го претставиме играчот а единствено се претставува ти кажав и погоре, преку клипови, статистики или колумни. Не знам како поинаку да го претставиме, ако имаш некоја идеја бујрум сподели ја па ќе ја прифатиме.

Не бе другар , јас вчера се радував на голот на Стариџ. Ама коа ги видов пола од фановите вчера у Велес со маици Liverpool Uero League Champions 2015/16 на сите им се дерев таму. Јас не знаев дали ќе освоиме или не , па пак им викав. И ете што бидна..

Истава приказна е и тоа. Едно е да се претстави играч , кој е што е , некоја статистика , друго е да се претстави како некоја ЅВЕЗДА , што веднаш ќе направи импакт во тимот , макар е и платен 40М.

Колку ќе го платите Жиелински? :) Колкушто знам за него немаше нитуеден заинтересиран клуб да го донесе во своите редови, дојде вашата понуда и одма прифатија Емполи, агентот и играчот, не се двоумеа многу.

Колку ќе го платите Жиелински? :) Колкушто знам за него немаше нитуеден заинтересиран клуб да го донесе во своите редови, дојде вашата понуда и одма прифатија Емполи, агентот и играчот, не се двоумеа многу.

Околу 8.5 милиони фунти за трансфер и 3 милиони фунти во клаузули

Исплатлив ризик е за 9 милиони. :D Ќе видиме дали ќе го биди. Инаку играч на Удинезе е :coffee: Утре му е роденден па можи тогаш ќе објават :LOL:

Знаеш нешто за играчов? Каков е, колку е добар дали има потенцијал....?

Site shto nemaat go gledano zielinski...pustete klipcinja od gundogan i ke vidite kolku slicni dvizenja ima covekot...ne za dzabe klopp ke go kupuva....

Се чекаше моментот кога некој ќе ги праша жабариве за Желински :D
Дајте испотагнувајте ги сите, нека кажат по некој збор сите :D Исто и немциве за Кариус, Хектор и Матип :icon_lol:
А за Желински посебен осврт ќе дадат @Џони Вајсмилер и @Stefan-kobe :kuracc:
Нивното мислење ќе биди најрелевантно :cool:

Ci1051qXAAAFZ4y.jpg

How can you not love this man?

uste edna katastrofalna sezona za liverpul ,imase nekolku blesoci no mnogu padovi ,liverpulovata odbrana mi se cini najlosa od kako pamtam za liverpul , katastrofalen golman koj ne cinese preku 15 prmierligaski bodov mnogunat prevari vodevme i na kraj dobivavme 1 ili 0 bodovi i toa od mizerni ekipi tesko cuvavme vodsvo ne ni bea dosta ni 2-0 (sautemton)itn da ne i brojam ,mnogu kiksevi na nafrleni topki skoro sekoj 5 korner ili centarsut primavme gol promenliva igra na klucni igraci (kutinjo,emre can,firminjo,)mnogu povredi vo timot hendo,origi,lukas,itn ,slab 40 miljonski Benteke od kogo ocekuvav 20+ gola sezonava ednostavno razocaran i skrsen ke bidam se do slednata sezona se nadevam na uspeh ,osobeno razocaraja vcera ocekuvav lavovski da se borat za sekoj Cm od terenot vo 2 poluvreme ne bi gi zel ni za vo prespa da igraat igraa kako postrani babi bez zelba i bez zar

Се чекаше моментот кога некој ќе ги праша жабариве за Желински :D
Дајте испотагнувајте ги сите, нека кажат по некој збор сите :D Исто и немциве за Кариус, Хектор и Матип :icon_lol:
А за Желински посебен осврт ќе дадат @Џони Вајсмилер и @Stefan-kobe :kuracc:
Нивното мислење ќе биди најрелевантно :cool:
Два пати го имам гледано, ми изгледаше на сасвим ок играч, знам и коментаторот го фалеше сеа кога играше со Интер.

Само ќе го цитирам МекМанаман: "Дури и потешко е да ја избиеш топката како што ја изби Морено, него да изреагираш како што треба". Како бе не е штопер? Ами ако не само штоперите нека избиваат со глава на други кога ќе му иди топката на глава нека се тргаат. Нит беше комплицирана ситуација ни ништо, наједноставна ситуација беше и тој од цел терен го најде Мариано. Овен, Мака, Карагер, Алдо сите остро го критикуваа Морено. Јасно дека сите потфрлија ама Морено е најголемиот кривец и играчот кој беше флоп на целиот меч.

Само да се надоврзам:
http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...s/alberto-moreno-europa-league-final-11354159
Абе ти цитирај го кој сакаш ама тоа не го менува фактот дека сите ама баш сите му се накострешени на Морено, како поради него да изгубивме. Како цел тим да играл на ниво, цел тим казел, бил коНпактен и поради негови киксови сме изгубиле. Абе Томи, цел ебан тим не знаеше каде се наоѓа, два паса е сврзаа во второ полувреме, одбраната ни е ко дрва да имаш поставено. Па Ванче Шиков, Жута и она говноно Попов да ги наредеа у одбрана ќе извадеа подобра партија. Па средината ни беше ко да ни играат Никола Глигоров, Дарко „јебам бугарски манекенки и имам лоша шишка“ ТасеФски и Остоја „одам да фрлам ѓубре со кола“ Стјепановиќ.

Томи, дај бе брат, малку резон, те молам.

Абе ти цитирај го кој сакаш ама тоа не го менува фактот дека сите ама баш сите му се накострешени на Морено, како поради него да изгубивме. Како цел тим да играл на ниво, цел тим казел, бил коНпактен и поради негови киксови сме изгубиле. Абе Томи, цел ебан тим не знаеше каде се наоѓа, два паса е сврзаа во второ полувреме, одбраната ни е ко дрва да имаш поставено. Па Ванче Шиков, Жута и она говноно Попов да ги наредеа у одбрана ќе извадеа подобра партија. Па средината ни беше ко да ни играат Никола Глигоров, Дарко „јебам бугарски манекенки и имам лоша шишка“ ТасеФски и Остоја „одам да фрлам ѓубре со кола“ Стјепановиќ.

Томи, дај бе брат, малку резон, те молам.

Јас не велам дека и другите не се криви за поразов ама онаква ноншалантна реакција во финале не можам да му ја простам. Ееееејјјјјјј десен бек го издрибла во пола метро простор и притоа уште и Кутињо му помагаше. Слепец. А за остатокот од мечот сите беа мизерија, само што на Морено ова не му е прв ваков натпревар, Клоп скоро после секој меч има забелешки на играта на Морено. Само да потсетам на реваншот против Вилјареал лесно можеше да направи пенал на 2-0 за нас и играч плус и да не исфрли и порано од ЛЕ.

Јас не велам дека и другите не се криви за поразов ама онаква ноншалантна реакција во финале не можам да му ја простам. Ееееејјјјјјј десен бек го издрибла во пола метро простор и притоа уште и Кутињо му помагаше. Слепец. А за остатокот од мечот сите беа мизерија, само што на Морено ова не му е прв ваков натпревар, Клоп скоро после секој меч има забелешки на играта на Морено. Само да потсетам на реваншот против Вилјареал лесно можеше да направи пенал на 2-0 за нас и играч плус и да не исфрли и порано од ЛЕ.

А зошто им простуваш ноншалантно однесување на сите останати во финале?
Клоп после скоро секој меч имал реакции за играта на Морено? Ајде, те молам тогаш извадими неколку, да ги прочитам, каде го укорува поради лоша игра. Или можда у соблекувална си секогаш после текма, па знаеш што се дешава, кога го кара.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom