Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мињоле , Лалана ооооооооо ооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Абе уште утре , одете си ! МАРШ ! Пичка ви материна глупа се да ви ебам. Леле какво ѓубре игра во Ливерпул. Аууууууууу

Пу Клоп и ти на кур да ми се качиш со денешниве измени, покрај Мињоле.[DOUBLEPOST=1453047484][/DOUBLEPOST]Кокер шпиц, еднаш му успеа со Арсенал и ај сеа Ван Гал ќе го глумиме со Фелаини.
Пу!

а велшкиот Чави баш и у кадар го дадоа , требаше да го пушти пак у 90мин :)

Поразов оди на душа само и само на Клоп. Прво што стави четири тркачи и некреативци против овој мршав Јунајтед на Енфилд. Второ, тоа што го чуваше Бентеке до 80та минута на клупа ми кажува дека Клоп ќе беше задоволен со бод од мечов. Патем, кој кур Бентеке е толку дискриминиран а ни е најдобар клупски стрелец сезонава, со пола од минутите кои се очекуваше тој да ги игра. Трета работа е тоа што по којзнае кој пат примаме гол од прекин. Ајде една,два пати да ја повториш една иста грешка, ама ако ја повторуваш три или повеќе пати тогаш нешто не е во ред со тебе (ова се однесува на играчите, не на Клоп). Мака ми е што уште една сезона завршува во јануари. Сега нека се насочат кон Лига Куп и Лига Европа. Во ПЛ немаме шанса да фатиме топ 4.

Еден од најтешките порази од ѓубрињава низ годиниве.

Лалана мора да го напушти тимот.

Овој Ливерпул игра далеку полошо од било кој Ливерпул на Роџерс.

Немој така побратиме, одма ќе ти залепат етикета :(

Едина светла точка во тимот што Туре и Сако изгледаа одлично...се друго катастрофа...Јас лично сум најразочаран од Хендерсон!

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/liverpool-transfer-committee-final-say-7193970

Liverpool transfer committee had final say on signings NOT me, confirms Brendan Rodgers
"It was a group decision. It was certainly not something I would have the sole or final say on," he told Sky Sports' Goals on Sunday.
"The model of the club is slightly different. The owners have a way of working, where they want to bring in young players and see them develop.

"You look at the players who have come in and they are 24 and below, and the ones who were above that were free transfers.

"As manager, you will always be the figurehead of the club but there is a recruitment team in place who will look to bring the players in."
"You want a player in and there's a list of players, but if the player you want isn't on that list, you have to take someone.

"You can't have no players. If you want a left-back, but the one you want isn't available, then there is a list of three or four.

"You then have to take the best in that group. It is the model.

Еве како функционирал системот со Америте. Како бонус е следново:

The Reds were looking for someone to replace Luis Suarez in the summer of 2014 after his £75million sale to Barcelona and, after missing out on Alexis Sanchez, made a last-minute move for Balotelli.

It was a gamble which never paid off and the Italian was loaned back to AC Milan at the start of this season but Rodgers, who throughout his time in charge at Anfield insisted he had the final say on ins and outs, claimed if he had had his way the striker would have never been signed at all.

“It wasn’t just a goalscorer we were after. Luis Suarez was giving so much more than that,” he told Sky Sports’ Goals on Sunday programme.

“After playing AC Milan in a friendly in America I was asked a question, and he wasn’t someone I felt was suited or fitted the profile of what we were after.

“He’s had issues, Mario, but he’s a wonderful talent and make no mistake.

“Come the end of summer, when we were struggling to get in the type of player we wanted for that role, the ownership thought this was a player I could maybe develop.

“They thought this is a £50million player that they can bring in for £16million, and I can maybe develop him how I developed a few of the other players.

“When the owners want you to go down that route and there are no other options, you give it a go.”

Еве како бил купен Балотели и воопшто не бил идеја на Роџерс.

Едина светла точка во тимот што Туре и Сако изгледаа одлично...се друго катастрофа...Јас лично сум најразочаран од Хендерсон!

Во кој смисол одлично....зашо не ми изгледаа баш симпатично!

Брат не заебавај....прекините не се само кривица на Мињоле...дел се и на нив двајца.
Далеку се од одлично!

Сега и тука ќе дојде Бодо да ти каже дека лажел Брендан, дека он го сакал уствари. Човече, Марио ти е показател голем колку Сонцето дека на Роџерс му носеа играчи (не сите нормално) што нив им одговараат. Сам си кажа во интервјуто, америте гледале во него огромен потенцијал, вредел 16м а можел да стигне до 50 и затоа е донесен. МИзерија од политика.

Во кој смисол одлично....зашо не ми изгледаа баш симпатично!

Брат не заебавај....прекините не се само кривица на Мињоле...дел се и на нив двајца.
Далеку се од одлично!
За разкика од предходно немаа глупи расчистувања, не изгубија ни еден дуел еден на еден и многу сигурно префрлаа топка на противничка половина. Прекините мислам дека покрај амебата Мињоле се најмногу кривица на бековите...И Клајн и Морено покриваат високи играчи а не можат да играат против нив!

Јa сoнуев декa Клoп си oтишoл и Брендaн се врaтил, уште сум истрaумaтизирaнa

И у сон ви се јавува а :D:D

Ромео и Јулија после се сакале. Абе Роџерславрс да видат што љубов ќе се запрепастат во светот.

Oвa сo Бaлo ме зaпрепaсти тoтaлнo. Ќе гo земеме зa 16, пa ќе гo прoдaдеме зa 50. Дoбрo е дa се знaе декa сме кoмплетнa медицинскa институцијa, сo дoктoри, сo бoлницa сo лaбoрaтoријa, сo пaциенти сo сфе. Ќе си земеме, ќе си гo oдгледaме, ќе си прaиме експерименти, мoже ќе успее :facepalm: тaкa гo дoживеaв. Пa кoјa нaдеж е тoa чoвече, кaкoв ризик сo Бaлoтели дa гo прoбувaш тoa:facepalm: не мoжеше дa се дoзвoли тoј луксуз пoсебнo не у време кoгa нaјдoбриoт игрaч си oди.
Уреду е испoфрлaa пaри и дa сaкaaт дa ги врaтaт..
Дa се фрлеa тие пaри нa гoтoви игрaчи сo инстaнт успех мoжеби ќе се врaтеa пoбрзo, плус мoже ќе се пoрaдувaвме нa некoј трoфеј...just a thought, не мoрa дa знaчи декa би билo тaкa.

Јaс oд дoсегaшнoвo, сум нaјмнoгу рaзoчaрaнa oд Клoп.
Секaкo декa гo сaкaм и ме смее и е хaризмaтичен, имa и знaење. Не знaм дaли е свесен нa штo се нaфaти и кaј дoјде. Првите пресoви, дa му судиме пoсле три сезoни, декa е зaдoвoлен oд игрaчкиoт кaдaр, oвa пред некoј ден сo Фергусoн..еднoстaвнo требa дa нaучи декa некoгaш некoи рaбoти е пoдoбрo дa ги зaдржиш зa себе. Спoред мене влезе мнoгу нaивнo и лaбaвo вo сетo oвa.
Истo тaкa, верувaм декa пoсле три сезoни aкo немa пoзнaчaен успех, трoфеј, сaм ќе си нaпушти.

Последно уредено:
Не не, не да му судиме после три сезони, него хоупфули ќе седиме со титула од ПЛ после три сезони :)

И у сон ви се јавува а :D:D

Ромео и Јулија после се сакале. Абе Роџерславрс да видат што љубов ќе се запрепастат во светот.
Не кaкaј. Рoџерс oд мене имaше пoддршкa дo Стoук. Дo тaму зa мене беше рaзумнo и трпениетo ми дoјде нa крaј. Истo кaкo и секoј друг менaџер штo ќе ни бил и ни е и ќе ни биде и зa Клoп ќе јa имaм истaтa пoддршкa. И Рoџерс бил пцуен и игрaчите и Клoп ќе биде и негoвите aкo се зa критикa и не е кaкo штo требa.

Не гo терaв јa Клoп дa се излaе нa пресoви. Три гoдини,бујрум. Кoј сaкa некa дoнесе, кoј сaкa некa кикне. Чекaме :)[DOUBLEPOST=1453118955][/DOUBLEPOST]
Не не, не да му судиме после три сезони, него хоупфули ќе седиме со титула од ПЛ после три сезони :)
Тoa е прaвaтa изјaвa, ме мрзеше дa куцaм oд мoб[DOUBLEPOST=1453119273][/DOUBLEPOST]Еднo е јaснo, бел ден немa дa видиме aкo Кoмитетoв прoдужи дa се мешa. Клoп спoмнa нa пoчетoкoт декa oн ќе имaл final say зa трaнсфери, т.е. без негoвo oдoбрение немa дa се дoнесе некoј. Дa не искoчи стaрa прикaзнa..

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom