Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Хемстринг е на Ориџиџиџиџи повредата (Хемстринг е инаку тетивата). Така да и од најслаб степен да е повредата скоро сигурно ќе ги пропушти останатите 2 натпревари во згуснатиот распоред. Стариџ се декларира за фит, па ќе видиме кога ќе добие шанса.

Роџо да го играше Ориги пред Бентеке ќе го пцуевме до трето колено, али вака со Клоп никој не го ни спомнува тоа :D

Нормално. Клоп и Туре да го игра десно крило и да изигра слабо Туре на таа утакмица, ќе се пцуе по Туре "еве му шанса, не ја искористи". Нема шанса Клоп некогаш да е крив. :D

Озбилно не сфаќам зашто го става Ориџиџи пред Бентеке. Реално Кико има измислено фудбал за овој, само што е постар и понеподвижен за нијанса. Има и осет за гол и ми се свиѓа како игра за разлика од Ориги. Млад е и има уште време, ама имам впечаток дека е премногу неснаодлив и недоволно технички спремен за да биде прв напаѓач.

Шала на страна, Ориџиџиџи со играта си заслужи прва постава.

Аспас ќе го искинеше празнион гол ама не и Бентеке:sick:

http://www.empireofthekop.com/2015/...t-people-think-hell-make-anfield-great-again/

Читнете си.

@Scouser88, те поздравил Клоп:
“That we are talking about this shows me, in my understanding, that something is wrong at the moment in the football world.

“If it is not possible for a team to show they are thankful for the atmosphere, and somebody is then saying ‘this is only for special moments’, why? The people are celebrating each goal. There will always be a gap between us. We play, they watch. That’s not the way I understand life.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom