Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
5VOwZvX.gif

:D

Шала на страна, и да го убеди Клоп за трансфер, нема да е евтин како што мисли членот. Моментално еден од најдобрите стопери е во Примера.
Па јас би рекол и најдобар, мислам дека беше во тимот на годината во Примера.

5VOwZvX.gif

:D

Шала на страна, и да го убеди Клоп за трансфер, нема да е евтин како што мисли членот. Моментално еден од најдобрите стопери е во Примера.
Кога за Фирмино се фрлија 40м и зима дечкото 100к неделно, Облак вреди 160м и да зима по 400к неделно!

[quote="vidooq, post: 7532960, member: 56523"[DOUBLEPOST=1450875126][/DOUBLEPOST]Sky Sports News HQ

✔@SkySportsNewsHQ

BREAKING: Red Star Belgrade accept £5.1m bid from Liverpool for midfielder Marko Grujic. Reaction on #SSNHQ[/quote]
Ко што се пишува по српски новини, Звезда форсира на трансфер за да лапнаш кеш и да закрпат буџетот ама татко му на Грујиќ изјавил дека џабе форсираат пошто нема намера да потпишат со Ливерпул бидејќи сеа на Звезда им дошло до пари и затоа форсираат. Не верувале у него лани а сега за една полусезона коа станал клучен играч одма сакаат да заработат, башка и сите пари идат директно у клубот а имало и други понуди подобри од онаа на Пул.
Со други зборови чекам поише пари мене да ми понудат па да му речам на син ми потпиши тука... глеј сеа летоска у Израел ќе отиде овој :D

[quote="vidooq, post: 7532960, member: 56523"[DOUBLEPOST=1450875126][/DOUBLEPOST]Sky Sports News HQ

✔@SkySportsNewsHQ

BREAKING: Red Star Belgrade accept £5.1m bid from Liverpool for midfielder Marko Grujic. Reaction on #SSNHQ
Ко што се пишува по српски новини, Звезда форсира на трансфер за да лапнаш кеш и да закрпат буџетот ама татко му на Грујиќ изјавил дека џабе форсираат пошто нема намера да потпишат со Ливерпул бидејќи сеа на Звезда им дошло до пари и затоа форсираат. Не верувале у него лани а сега за една полусезона коа станал клучен играч одма сакаат да заработат, башка и сите пари идат директно у клубот а имало и други понуди подобри од онаа на Пул.
Со други зборови чекам поише пари мене да ми понудат па да му речам на син ми потпиши тука... глеј сеа летоска у Израел ќе отиде овој :D[/quote]

Србендa меме :D

Таков татко подобро и да го немаш.

Со други зборови чекам поише пари мене да ми понудат па да му речам на син ми потпиши тука... глеј сеа летоска у Израел ќе отиде овој :D

Србендa меме :D[/quote]

Ферги има посебен осврт у книгата за вакви работи, вика, секогаш придобиј ја мајката на својата страна, таткото може да го импресионираат парите, славата, а мајката секогаш го сака најдоброто за синот.

ШОКАНТНО! Трансфер сагата продолжува! Нови главоболки за Клоп! Пресврт во настаните!

Баш ме интересира @Scouser88 кој се смееше за трансферот на Кенеди и дека таман ни бил Роџерс за такви трансфери да прави, што мисли за Клоп што ги зима овој и тој другиот што го зборевте :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom