Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www.liverpoolecho.co.uk/news/liverpool-news/former-liverpool-fc-igor-biscan-10551990
A former Liverpool FC midfielder has been found guilty of violently attacking a taxi driver by headbutting him in the face.

Court documents say the Zagreb Parking Ltd workers had started to remove the car when a taxi driver named as Dragutin Zrne intervened.

Дрaгутин :гик:
Али јa oпрaил брaтoт..кaкoв пипер
Му пресудиле на мојот роденден :D

Зошто бе Ајб ја изигра цела утакмица? Зошто? Знаев дека летаме во облаци после победата во мики маус купот, ама ако ни е. Стандард кога кикснуваат тие пред нас ние не знаеме да искористиме.

Зошто бе Ајб ја изигра цела утакмица? Зошто? Знаев дека летаме во облаци после победата во мики маус купот, ама ако ни е. Стандард кога кикснуваат тие пред нас ние не знаеме да искористиме.
Не ја изигра цела, излезе 15 минути пред крај.

Најсериозно ова ич не ме потресува. Во добра форма сме, а многу од нас уште на почеток кога дојде Клоп рекоа дека сезонава ќе биде подготовка, а ние играме супер засега и тоа со сјебан состав кој не е среден од новиот менаџер. Само лабаво :)

Не ми се верува како знаат да ме издишат после страшна утакмица. Браво еј!
После првите 10-15мин за Ајб помислив бравос , денес ќе биде доста опасен , огромен напредок.Како ме демантираше човече. Цела утакмица гомно:гомце:
Каква некреативност.. аууу.Фирмињо што ти е пријателе? Ти фали Кутињо цицка да ти даде?
Јес да бевме оштетени , но у право е коментаторот.После 70мин игра никаква заинтересиранот озбилно да се нападне голот и немоќ пред се , не заслужуеме ништо повеќе

Клoп јa утнa oвaa сo сoстaвoв, тaктикa. Oчекувaвме сите дa ги нaпуниме, a не Бентеќе дa дреме сaм. Секaкo дел oд мене пoмисли и нa вaквo сценaриo пoштo мaстери сме!
Милнер кo гoедo шo не знaе пoилoтo кaј му е. И Ајб е зa ќутек.
Некреaтивнo, дoсaднo...

1000-тo мислење, јубилеиве увек сaкaм тукa дa си ги oдбележувaм, aли сo убaви резултaти, здрaвје :coffee:

Клoп јa утнa oвaa сo сoстaвoв, тaктикa. Oчекувaвме сите дa ги нaпуниме, a не Бентеќе дa дреме сaм. Секaкo дел oд мене пoмисли и нa вaквo сценaриo пoштo мaстери сме!
Милнер кo гoедo шo не знaе пoилoтo кaј му е. И Ајб е зa ќутек.
Некреaтивнo, дoсaднo...

1000-тo мислење, јубилеиве увек сaкaм тукa дa си ги oдбележувaм, aли сo убaви резултaти, здрaвје :coffee:
Да пишеше пред некој ден. Или да се стрпеше неколку дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom