Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
“This free-kick – everybody knows you should avoid things like this against a team like Southampton with their spring in the air. We lost three one-on-ones in the air, bad luck, and it’s a draw.
“There was still 10 minutes to go. We didn’t give up physically, it’s not that we stopped our game physically, but we didn’t believe anymore that we could turn the game around. That’s a problem, that’s why we’re not calm enough in the moments when we have the chances, the last pass and so on.

“I don’t understand this pressure at the moment, but the guys feel it. You can see that. They work so hard, they are full of concentration, full of readiness, full of passion, everything is there.

Кога болдираното ќе го можат нашите играчи, тогаш ќе знаеме дека се спремни за големи нешта.

све што е паднато на спортска и празни фрустрации по фан клубови иде на бан од тема

Се надевам дека Клоп конечно ќе донесе “вингери“...
Се надевам дека “стручниот комитет“ нема да умеша прсти и наместо “вингери“ да донесе “десетки“.

Утакмицава со ......море со сите!
Играме по средина а неаме брз напаѓач (имаме делумно....ама има договор со филип втори)
Иаме висок напаѓач кој чека високи топки а неаме крило кое треба да му ја сервира!

За нова година.....Крила пред одбрана.
Нелогично е вака да се игра и да се очекува било каков резултат!

Морено има страшен шут, да поработи на прецизност, да ја задржи константноста, свежината и ќе биде бонбона. Од него очекувам добри партии
Сум за Бентеке да стартува натпревари, Ориги би стартувал само во купови. Малиот не ми се допаѓа, не знае што прави

D SturridgeKnee Injury31st Oct 15very doubtful
- тогаш играме со Челзи, не верувам дека ќе е фит
J HendersonMetatarsal Fracture21st Nov 15
-оваа ни е со Сити и би било супер да може да настапи, ама пак не верувам..
После следат Свонси, Њукасл, Вест Бром...

Фланаган 19 декември

D SturridgeKnee Injury31st Oct 15very doubtful
- тогаш играме со Челзи, не верувам дека ќе е фит
J HendersonMetatarsal Fracture21st Nov 15
-оваа ни е со Сити и би било супер да може да настапи, ама пак не верувам..
После следат Свонси, Њукасл, Вест Бром...

Фланаган 19 декември

:pos::pos::pos:

Се надевам дека Клоп конечно ќе донесе “вингери“...
Се надевам дека “стручниот комитет“ нема да умеша прсти и наместо “вингери“ да донесе “десетки“.

Утакмицава со ......море со сите!
Играме по средина а неаме брз напаѓач (имаме делумно....ама има договор со филип втори)
Иаме висок напаѓач кој чека високи топки а неаме крило кое треба да му ја сервира!

За нова година.....Крила пред одбрана.
Нелогично е вака да се игра и да се очекува било каков резултат!
Тоа е причината што цело лето се чудев зошто фрли Ливерпул толку пари на Фирмино. И уште не ми е јасно. :)

Дур не се вратат Хендо и Стариџ треба да се задоволиме со победи од 1 гол разлика и отворена игра. Со Казањ имавме 769 шутеви, а 1 гол...Со овие двајца мислам дека доста ќе се подобри реализацијата и ќе се добие цврстина на теренот.
Неможе Ориги и Ален да играат у први 11...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom