Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не да ни има еуфорија удрено во глава, маме ни се еба овие 24 часа :D[DOUBLEPOST=1444400787][/DOUBLEPOST]Како и да е, сега Томи ќе ти пише „па затоа реков 90% од менаџерите, знам дека Венгер е еден од нив“ пошто кај смее Томи да не знае нешто :D

90%,а пишува во овој кош би го ставил само и Симеоне. Тие 10% отпаѓаат на Клоп и Симеоне. :P

90%,а пишува во овој кош би го ставил само и Симеоне. Тие 10% отпаѓаат на Клоп и Симеоне. :P
Така де. Клоп и Симеоне се вкупно 10% (двата по 5%). Значи другите 90 % ги сочинуваат уште 18 менаџери. Оттука следува дека на светот има вкупно 20 менаџери. :coffee:

Како не го приметив ова на пресот или на итервјуто од ЛФЦ ТВ? :D

Jurgen Klopp on English stadiums:

"That will be the most difficult thing for me, the two benches being so close. It’s so different to Germany – you could accidently hit the other coach or manager. I get a little bit emotional during a game!"

Како не го приметив ова на пресот или на итервјуто од ЛФЦ ТВ? :D

Jurgen Klopp on English stadiums:

"That will be the most difficult thing for me, the two benches being so close. It’s so different to Germany – you could accidently hit the other coach or manager. I get a little bit emotional during a game!"

:pos::pos::pos::pos:

Што прави Клоп кога ќе го победат? What? Тепа

Оригинал -Што прави Џон Вејн кога ќе му ја земат девојката ? What? Тепа .[DOUBLEPOST=1444431727][/DOUBLEPOST]
Se zaljubivte veke? :D ;)

:love::love::love::love:

Сериозно бе кој кур е ова?? Изгледа виц со поминат рок има вечерано или пологично - скренал од радост

Jurgen Klopp on the Liverpool game he's watched:

“I have watched three until now, but ask me on Sunday and I will have seen 20. It is three until now, the last three. The other games I have only seen the goals. For 90 minutes, I have seen Everton, Sion and Aston Villa."

“Aston Villa was OK, it was really good. Liverpool scored good goals, but if you don’t defend the crosses it can happen against this striker Rudy Gestede, of course. The match was good."

“Against Sion, you saw the whole pressure on the team. The first chance missed and everyone gets panicky. You can see it in their eyes, they are not free. Football is about creating chances, not to make 20 goals a game."

“If you feel, ‘Yes, I can miss next chance we will get,’ then you are free and you can stay confident. That is very important. In the game against Sion, you saw many of the problems because there was so much pressure on the players. We have to work so that they feel good. I couldn’t see any fun in this game and that is not so good.”

Добро е што брзо се заврши работата. Ќе може сега Клоп да разгледа што точно има на располагање, па кога ќе се вратат играчите на тренинг одма да почне со подготовки за Тотенхем.

Кое ти е ова мистер обвиус, Сунџер Боб мислење, жити сфе? :D

Ќе биде интересно да се види со која формација ќе игра Клоп. Јас едвај чекам да пројдат деновиве и да го гледам првиот негов натпревар на клупата на Ливерпул. Или ќе се покаже или нема :)

Клоп најави дека повеќе Ливерпул нема да игра на посед на топка. 99.999% сум сигурен дека првото засилување ќе му биде крило, пошто за директен фудбал ти требаат класични крила а ние освен Ајб немаме такво.

Да, да.. на крилните позиции сте слаби. Мое мислење е дека ќе играте 4-2-3-1.. Таа формација најчесто ја користеше во Дортмунд. Први засилувања десно крило и CM/DM.

Клоп најави дека повеќе Ливерпул нема да игра на посед на топка. 99.999% сум сигурен дека првото засилување ќе му биде крило, пошто за директен фудбал ти требаат класични крила а ние освен Ајб немаме такво.
Пост за Велбек? :icon_mrgr:

Ќе биде интересно да се види со која формација ќе игра Клоп. Јас едвај чекам да пројдат деновиве и да го гледам првиот негов натпревар на клупата на Ливерпул. Или ќе се покаже или нема :)

Или ќе победи или нерешено или ќе изгуби :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom