Како не се баш? Како што ви фали?
Еве што ви фали. Комплет нова одбрана од која би го оставил само Клајн, сите другиве што ви играат не ги рачунам за играчи кадарни за ПЛ титула. Морено повеќе ќе пружи да го стави формациски пофанзивно отколку како лев бек затоа што очигледно дефанзивно е дупе. Нешто како Јанг или Валенсија што играат у Јунајтед, крило, средина или кој курац и да се враќаат да помагаат. Другиве све у канта.
Мињоле ми е енигма што знам, никад не сум имал мислење за него така да ќе го оставам на страна ајде пошто е голман, иако е сепак далеку од Куртоа или ДДГ, Чех.
За средина се слагаме, ви треба класа деструктивец Emre fucking Can ain't gonna cut it. Мора некој црнец со мотор у гз и сила како херкулес да игра позади Хендерсон и да го покрива дефанзивно. Напаѓачиве ви се ок, Бентеке ми е прав тенк и ако се организира игра на него ќе биде итекако корисен и опасен, Стариџ тури му кур, тој нема да заигра фудбал саглам никад у кариера, хронични повреди има. Ингс, шта речи а не заплакати, не дај боже он да ви крпи за Бентеке кога ќе фали или факинг Ориџи.
Далеку сте од ПЛ, далеку.