Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Роџерс аут....
Тоа е тоа.
Нема простор за неговиот инат!

Xperia M2

Добро пиша членот погоре, а ви теков на мечот истото го спомнав дека Роџерс е најголем виновник за ниската самодоверба на играчите. Одличен менаџер е, но за жал има недостатоци заради кои веројатно никогаш нема да стане врвен менаџер.
Од мечов, единствено би ги издвоил Морено и Ингс. Првиов буквално ораше по лева страна и најмногу профитира од тоа кога играме со тројца позади (како денеска) бидејќи не мора многу да обрнува внимание на одбраната. Има фантастично око за пас, несвојствено за лев бек (како пасот за голот).
Дени Ингс ме импресионира. Не дека во Барнли не ми оставаше добар впечаток но од ова денеска што го видов мислам дека мора да добива повеќе шанса. Колку е само подвижен и колку ја развлекува противничката одбрана. Плус борбеноста, агресивен е на секоја топка...

Милнер капитен? Еееее изиграл некоја сезона у А Вила.. ја грееше клупата у Сити , или кога играше освен шо трчаше по 10КМ ( како и сега кај нас ) ништо друго не прави! .. кај нас дое и капитен.. ооооо абе Стиви Стиви кам бееееек. денес ми се плачеше кога го гледав како пас не знае да прими или да даде :place:

И да дође Стивен Џерард, биће Линда курва наша!
Хенри лопове, Хенри лопове
И да купиш Нејмара, жена ти се с' нама кара!
И да дође Иљараменди, свршићемо јој по фаци!
И да молиш испред КОП-а, робија те чека дуга!
И да узмеш чет'ри круне, Kopites ти жену пуне!
Не карамо само Линду, већ и целу фамилију!

Вакво нешто треба :D

@Џонтра Волта

Не мoжaм дa зaспијaм.
Нерешенo еднaквo нa пoрaз. Рoџерс се губи и мoже дa се изгуби сo "тaктикиве". Рекoв aј дa не пишувaм вo aфект, свaштa ќе изнaпишaм, aмa не ми прoaѓa лутинa.
Немa вoлјa кaј игрaчи,мoтивaцијa, стрaст, немa oпрaвдувaњa, немa ни желбa нa Енфилд кaј фaнoвите. Штaмa е зaдњиве две гoдини пoсебнo, сo пoвремени будењa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom