superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Колку лабаво би го ставил Тешеира како замена за Кутињо.....
Башка што би играл дијамант со манјун.....
Башка што би играл дијамант со манјун.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да игра дијаманД, пак ќе игра 4-3-3 или 4-2-3-1 али дефинитивно може да му даде шанса на Теш.
Мислам дека е добро дијамант против манјун, само ако не биде Стариџ вториот напаѓач, кој? Фирмино? Некој од клупа-момците?
kamo i rodzers da razmisluvase vakaИ во истава формација која ни е стандардната ја би го играл Тешеира....само промена на играчот, другото останува се исто.[DOUBLEPOST=1441022926][/DOUBLEPOST]
Во дијамантот баш би му одговарало на Фирмино....позади Бентеке.
Мада ја у мојте замисли без Тешеира вака би играл...
![]()
Дијамант формација не значи послаб среден ред!Силата на Јунајтед е во средината на теренот. Залудно ќе биде да играме со уште еден шпиц, на сметка на средината. Баш сега мора да играме со згуснат среден ред. Ако ја добиеме борбата на средината на теренот, можиме да ја добиеме утакмицата.
- Тешеира сигурно нема да стартува, пошто не е физички спремен (нема утакмици).
- Лалана тешко да се опорави од повреда, пошто велеа 3-4 недели ќе е повредата. По мое, поголема шанса има Хендо да заигра.
- Сигурен сум дека нема да играме со два шпица, а и нема потреба, ама мора да имаме уште еден + креативен играч, на сметка на тројца контролори во средината (Лукас, Џан, Милнер).
Нека се изгуби.Конечно замина Борини во вечните небитни ловишта.
Дијамант формација не значи послаб среден ред!
Два шпица по средина би значело колапс на Смолинг и Блинд а избегнување на Дармиан на кој цел манјун се крсти.
За Лалана мислев дека до тогаш ќе се опорави.... Здрав Хендерсон би значело Лалана на клупа.
Xperia M2