Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Појма немав кој ви е газда , ама ја читам сега биографијава , од фармер со соја до инвеститор и милијардер .

Linda Pizzuti Henry[DOUBLEPOST=1439853479][/DOUBLEPOST]
JOhnLinda1__1320675963_9129.jpg

Clean sheet . :sneaky:
Ќе прими после утакмица гол :D Макар шо не сум сигурен колку е стариов добар шпиц ама како велат - формата е променлива, класата е вечна :icon_lol:
Имаше и уште една поговорка од Џумерко ама ај да не ја пишам сега. :LOL:

Пријатно сум изненаден од Џо Гомез и од Локи пред се, па и од Лалана...Малку потфрлија Ајб и Шкртел (иако подобар од дуелот со Стоук, пак имаше 2-3 несигурни интервенции).
Она што мислам дека Брендан го чува за понатака е Фирмино како фактор изненадување на местото на Ајб, и Џан на местото на Милнер за да има по креативна игра...
Со малку посигурна игра мислам дека во моментов само Сити се ниво над нас, со другите можеме да се држиме и без проблем да ги победиме (барем дома).

Плус пред 2 сезони исто почнавме првите 2 утакмици со по 1:0 резултат, па да се надеваме дека ќе имаме дури и подобра сезона :)

Пријатно сум изненаден од Џо Гомез и од Локи пред се, па и од Лалана...Малку потфрлија Ајб и Шкртел (иако подобар од дуелот со Стоук, пак имаше 2-3 несигурни интервенции).
Она што мислам дека Брендан го чува за понатака е Фирмино како фактор изненадување на местото на Ајб, и Џан на местото на Милнер за да има по креативна игра...
Со малку посигурна игра мислам дека во моментов само Сити се ниво над нас, со другите можеме да се држиме и без проблем да ги победиме (барем дома).

Плус пред 2 сезони исто почнавме првите 2 утакмици со по 1:0 резултат, па да се надеваме дека ќе имаме дури и подобра сезона :)

Три утакмици ни беа со 1:0
Првата со Стоук а трето коло дерби имавме, како што имаме и сега :D

Иначе, Морено за тие 10 минути што ги играше вчера како да покажа дека сака да се бори, сака да остане. Корнеше на терен, буквално :)[DOUBLEPOST=1439882941][/DOUBLEPOST]
Можи нема да дрка вечерва. :D
МОЖЕ!

Генерално задоволна од играта, само сум за да се игра со двајца напаѓачи, да се притиска во напад повеќе и да се клаваат повише голови. Сакам Фирмино да ојача и да се навикне за да би играл прва постава. Лалана вчера корнеше позади
Од одбраната снага ќе ни се тресе уште некое време како стојат работите, иако Ловрен добро ги игра двеве утакмици, али треба уште време за да се стекне довербата кај фановите
Не видов дали Туре беше во резервите вчера? Зошто Сако не е, шо се дешава

Генерално задоволна од играта, само сум за да се игра со двајца напаѓачи, да се притиска во напад повеќе и да се клаваат повише голови. Сакам Фирмино да ојача и да се навикне за да би играл прва постава. Лалана вчера корнеше позади
Од одбраната снага ќе ни се тресе уште некое време како стојат работите, иако Ловрен добро ги игра двеве утакмици, али треба уште време за да се стекне довербата кај фановите
Не видов дали Туре беше во резервите вчера? Зошто Сако не е, шо се дешава
Беше Туре на клупа...А за Сако не сум сигурен ама мислам дека е повреден ако не се лажам.
Се сложувам дека треба да се проба со двајца напаѓачи и мислам дека на Ингс треба да му се даде шанса да покаже што знае! Така од први 11 може да се исфрлат Ајб и Лалана а да се уфрлат Џан и Фирмино. Барем сега со Арсенал мора да се игра малце по отворено, бидејќи незнам дали Шкртел и Локи ќе успеат да се справат со појак притисок од противнични напаѓачи ко што беа оние на Стоук и Бормоунт...

Беше Туре на клупа...А за Сако не сум сигурен ама мислам дека е повреден ако не се лажам.
Се сложувам дека треба да се проба со двајца напаѓачи и мислам дека на Ингс треба да му се даде шанса да покаже што знае! Така од први 11 може да се исфрлат Ајб и Лалана а да се уфрлат Џан и Фирмино. Барем сега со Арсенал мора да се игра малце по отворено, бидејќи незнам дали Шкртел и Локи ќе успеат да се справат со појак притисок од противнични напаѓачи ко што беа оние на Стоук и Бормоунт...
Сега барем имаме простор и играчи за ротации, може да се пробаат разни комбинации. Лично најомилена ми е стандардна 4-3-3, ама да не претеруваме, може и со двајца напред :D
Клајн и Гомез се одлични засега, Морено ќе се бори, со Арсенал ќе биде тешко...
Ми се чини или Хендо се напизди вчера коа го извади :)

Напизден беше ама не зошто го вади, туку зошто не може да продолжи. Роџерс кажа дека имал повреда на стапалото и затоа играл толку малку.

Е баш сега ли бе капетане!
А ќе ни треба моторот за во понеделник....белки Лалана ќе попуни добро!

Па брат, уште не е сигурно дека нема да игра.

Па брат, уште не е сигурно дека нема да игра.

Па обично фут инџури трае 3-4 недели....бар ја како шо пратам.
Белки ќе се врати на време мада...незгодна е таа повреда мора да мирува!

Иначе, Морено за тие 10 минути што ги играше вчера како да покажа дека сака да се бори, сака да остане. Корнеше на терен, буквално :)

Баш и јас ова го заприметив. Со волку жар не ја изигра цела ланска сезона. Веројатно сега кога виде дека местото не му е загарантирано се фати за работа.

Ова стартов со по еден гол победа како пред две години кој завршивме втори... исто тешко почнавме, еден гол и никаква игра.
Ај веројатно ќе влезат во ритам, посебно со враќање на Стаџ кој се молим да нема више повреде у пичку... со него би било полесно и побрзо у напад.
Бентеке добро ја изигра онаа чера, ама уште треба да се воигра тимот.
Фирмо се надевам дека што поскоро ќе си влезе у посакуена форма за да си гази со Кутињо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom