Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www.empireofthekop.com/2015/...in-london-discussing-liverpool-transfer-deal/
По се изгледа, поприлично сме загреани за Диње. Роџерс очигледно не му верува многу на Морено, после ланската сезона. Го имам гледано Диње 2-3 во ПСЖ, и уште се чудам како Максвел му го зеде местото, кога овој (барем во тие 2-3 меча кои ги гледав), играше одлично. :)
Брендан 100% игра фудбал менаџер. :D
Нема шанси случајни да му се сите трансфери со најголемите таленти од ФМ2013. :pos:
Ми беше сумљив уште со Кутињо, Сако, па Џан и Марковиќ, Фирмино и сега Лукас. Нема друго објаснение. Врв ќе е да тргне и по Самуел Умтити. :ROFLMAO:

Нема шанси случајни да му се сите трансфери со најголемите таленти од ФМ2013. :pos:
Ми беше сумљив уште со Кутињо, Сако, па Џан и Марковиќ, Фирмино и сега Лукас. Нема друго објаснение. Врв ќе е да тргне и по Самуел Умтити. :ROFLMAO:
хахахахахаа

Дечко, да видиш ти у академија што се дешава. Сеа собрале двајца од Национал од Уругвај на проба :D

Џабе кога Скаузер88 вика го бркаат крај на Август и го носат Клоп :D
Добро сеа, реков како идеа не е лошо ама во пракса ќе видиме. :D
Ќе се сложиш и ти дека највеќе зависи од договореното со газдите од аспект на резултати и очекувања. Зошто реално добра пара е фрлена и на првиот тим, а и тоа си носи своја тежина и се чекаат резултати.

Добро сеа, реков како идеа не е лошо ама во пракса ќе видиме. :D
Ќе се сложиш и ти дека највеќе зависи од договореното со газдите од аспект на резултати и очекувања. Зошто реално добра пара е фрлена и на првиот тим, а и тоа си носи своја тежина и се чекаат резултати.

100% се согласувам. Кени доби пари, па имаше лоша сезона, исто и Роџерс доби пари и следеше полоша сезона од таа на Кени. Мислам дека оваа сезона му е загарантирана и ќе го остават до крај. Да немаа доверба во него, немаше да му дадат да троши пари.

Барем тоа е мое мислење. Се разбира, не само што трошеше пари туку конечно му се донесоа сите играчи кои ги побара.

Дури и да добие отказ Брендан, пристапот, начинот на фудбал во сите рангови треба да остане ист. Како и профилот на евентуално новиот тренер. Ливерпул мора да работи како Барса пред 10-12 години, кога беа на исто рамниште како ние сега. И почнаа одново со градење на клубот, и еве до каде стигнаа. На неколку пати лани ги гледав младинците, и гледам дека и тие форсираат тики-така.

Затоа и пред 2 години беше избркан тој тренерот на младинците и донесен беше нов. Поентата е сите категории, заедно со резерви да имаат ист пристап со што полесно ќе биде вклопување на играчите во сениорскиот тим.

Добро е што ја плеска новата менаџер иначе ќе ни ги донесеше Мајкл Џонсон ,Рене Крхин и Расмус Елм.[DOUBLEPOST=1438024200][/DOUBLEPOST]
Тики таката на Роџо > Тики таката на Пеп

+ Атмосфера
+ Карактер

Добро е што ја плеска новата менаџер иначе ќе ни ги донесеше Мајкл Џонсон ,Рене Крхин и Расмус Елм.[DOUBLEPOST=1438024200][/DOUBLEPOST]

+ Атмосфера
+ Карактер

И Фреди Аду. :D

Mario Balotelli will be able to leave Liverpool for just £7million this summer, according to Sampdoria president Massimo Ferrero.

“Mario Balotelli costs €10m, but with a discount we await him with open arms,” he said.

“Mario is obviously not on tour but working hard and training well with a number of other players at Melwood,” said Rodgers.
“I’m not sure (what his future holds), that will entirely be up to Mario.

“He is working hard to get fit and we will see when the season begins.”

Изгледа нема да го продадат летово, ќе се чека до зима можеби, за да се види дали ќе "проработи", или ако тој изрази желба да си оди во овој трансфер период ќе го пуштат :toe:
http://www.thisisanfield.com/2015/07/7m-liverpool-name-price-mario-balotelli/

Mario Balotelli will be able to leave Liverpool for just £7million this summer, according to Sampdoria president Massimo Ferrero.

“Mario Balotelli costs €10m, but with a discount we await him with open arms,” he said.

“Mario is obviously not on tour but working hard and training well with a number of other players at Melwood,” said Rodgers.
“I’m not sure (what his future holds), that will entirely be up to Mario.

“He is working hard to get fit and we will see when the season begins.”

Изгледа нема да го продадат летово, ќе се чека до зима можеби, за да се види дали ќе "проработи", или ако тој изрази желба да си оди во овој трансфер период ќе го пуштат :toe:
http://www.thisisanfield.com/2015/07/7m-liverpool-name-price-mario-balotelli/
Најпоштено решение. Ако остани нека го пратат Ориги на позајмица па ако овој замини на зима, ќе го отповикаме.

Најпоштено решение. Ако остани нека го пратат Ориги на позајмица па ако овој замини на зима, ќе го отповикаме.
Нaјпaметнo ми се гледa Oриги дa биде испрaтен нa пoзјaмицa, зелен е уште :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom