Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://kurir.mk/svet/vesti/64430-Bi-Bi-Si-Pijani-navivaci-na-Liverpul-vinovni-za-Hilsbrou :tapp:
--- надополнето: 16 март 2012 во 00:11 ---

Мислев на грешка за славењето на роденденот, зошто е утнат датумот. Затоа пишав "грешка у падежи".
И пак не разбрав каква фраза е таа ама нема врска.
А за ова глупостиве што објавиле.......наскоро очекувам Сан да објават дека и Буанко е крив. Што ли ќе им текни следно на кретениве не знам. Ако за несреќата се виновни пијани навивачи тогаш за војните во Ирак и Авганистан се виновни пијаните американци и британци

И пак не разбрав каква фраза е таа ама нема врска.
А за ова глупостиве што објавиле.......наскоро очекувам Сан да објават дека и Буанко е крив. Што ли ќе им текни следно на кретениве не знам. Ако за несреќата се виновни пијани навивачи тогаш за војните во Ирак и Авганистан се виновни пијаните американци и британци

Српскиот јазик има падежи...и кога некој ќе направи исккрена грешка...често знаат да кажат грешка у падежи.....грешка у чекори (кошарка)....не е ни битно....така ми дојде.

А за Статијава на ББЦ....батали ја тоа дрољата Марагерт......политичар што сакаш да каже. Да не ќе го обвини правниот систем или не не доволната организираност од полицијата.....комедии се, сварно се комедии.

Еве и јас да пишам мислење за утакмицата со Евертон...игравме одлично а сето тоа беше заради таа напагачка игра која конечно ја постави Кени, сите играчи изиграа одлично според мене секако прв е Џерард, Суарез па Кели, до крајот на сезоната има уште 10 натпревари не се откажуваме одиме понатаму уште ништо не е изгубено....

Никој нема импресии од Стоук бре?

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

опааа некој се подновил и има за частење :D
а стоук како секогаш напето до краја и како обичај сами се победуваме себеси правејќи почетнички грешки мартин шкртел да сум во англија би му ја бацил копачката

Шкртел , остало нека јаде леб ...
Даунинг даде гол али шо знам , нема нишо да смени со вчера даен гол ако на следните 2/3 не напрае уш најмалце 2 асистенцие и некое голче ...

Од кого му удрив критика на Даунинг овој почна да се пдобрува. Така беше и со Керол во семтември некаде :D.
Даунинг е се подобар од натпревар во натпревар. Овој период Хендо падна доста со формата (n) .
А Адам најверојатно ни бил малерот ако се раководиме по статистиката, во 9 натпревари во кои не стартувал тимот има победено 8 натпревари.
За полуфинале ми е сееедно кој ќе се падне од Евертон и Сандерленд а за финале искрено не сакам против Челзи, ме фака страв од Торес.

Полуфинале Евертон
Финале Челзи
Шкртел е БОГ.:cuc:

If it looks like chicken, tastes like chicken, and feels like chicken but Skrtel says its beef, then it's beef.

Колку убаво и 2 за исти тим, мераци (y). Треба да си бараме такви за да немаме проблеми :D.

За дресот шо ќе кажете?
485801_274305812646589_125036754240163_632447_36531991_n.jpg

Мене не ми се допаѓа баш.

Колку убаво и 2 за исти тим, мераци (y). Треба да си бараме такви за да немаме проблеми :D.

За дресот шо ќе кажете?
Прегледај го приврзокот 41172

Мене не ми се допаѓа баш.
на дресовите ќе им фали уште машна т.е. кравата па немојте со таква јака :tapp:
а за двојката едно големо БРАВО

Дресот гоВно....смрди уште од сега....ич не ми прави мерак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom