Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се надевам дека ова значи дека Стиви и Суарез можат да се поврзат и да имаат одлична соработка, а не е само one-time show. Се надевам дека ќе ми го демантираат тврдењето дека Џерард и Суарез нема никогаш да ја имаат соработката што ја имаа Џерард-Торес. Последниот гол ме потсети токму на тој период кога тие двајца го водеа гол-шоуто на Ливерпул. Ми се свиѓа што Суарез не лакомеше, иако можеби тоа беше така ради авторитетот на капитенот. Не знам, едноставно не сум навикнат да го гледам Суарез да подава во такви ситуации. :D

У секој случај, утакмицава не значи дека треба да се заборави на поразите у серија претходно и не треба да се кренат во облаци, но се надевам дека ќе им даде храброст за по-офанзивна игра, без разлика кој е противникот.

Гледам Керол почна да игра и по земја што е добро. Почна да прима топки и наместо да враќа до одбраната, почна да се врти кон играчи и да подава напред. Сеуште недоволно добро ама мора вака да продолжи. Мора некој да го подучи дека со таа сила што ја има со таа висина и физички предиспозиции нема од што да се плаши. Прими ја топката во 16ник, загради се сврти се и шутирај. Еднаш,двапати,трипати и на крај ќе постигни гол. Нема од што да се плаши, мора да е похрабар. А Суарез мора да продолжи да подава. Со оние негови дриблинзи можи да е многу корисен. Кога би подавал почесто и би ги користел шансите кои ќе му се укажат лесно можи да е во топ 3 во светот. Ама не, ќе издрибла 5 души па ќе продолжи дури не ја изгуби, или ќе си создади шанса и ќе ја поеби на крај. Се надевам утакмицава е нов почеток за него

Кој има Сопкаст и сака да ги глеа младинците, еве му одличен канал Channel - 100804

Не бе, ова е веќе комично со пеналиве:pos:

Мамичето мамино...... не бе ви велам јас камшик треба за овие. За секоја грешка 5 шибања со камшик

2-0.......Толку е изгледа. Си ги искористи Ајакс шансите

После овие ќе ги пушташ во прв тим против Евертон :D

Јебига не се заебаваат овие од Ајакс. Не рушија :pos: Тоа е тоа, тоа е таа фудбалска школа на Ајакс. И Барселона ја скинаа а еве сега и нас. Се надевам ќе ја освојат тие на крај титулата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom