а торта ќе има ли ?Абе ајде уживајте, шо ќе биде ќе биде, ништо не губиме, само може да добиеме. Сега утре уште младите да тепат и убаво ќе се дочека 120 роденден на тимот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а торта ќе има ли ?Абе ајде уживајте, шо ќе биде ќе биде, ништо не губиме, само може да добиеме. Сега утре уште младите да тепат и убаво ќе се дочека 120 роденден на тимот.
Ако дојдеш дома кај мене ќе имаа торта ќе има ли ?![]()
фала на поканата ама да знаеш јас никаде неодам сам дружинава ќе морам да ја повикамАко дојдеш дома кај мене ќе има![]()
да беше малце помлад кралов може и ќе го издр*аше еднаш на головиве од капитенотАјде Кени со изјавиве како Јода. Кажи дека е најјак играч у свет и дека сите можат да му го сисаат... и дигни пет прсти!!!
Кога ќе доаѓате сите ќе донесете по една и таман ќе биде работтафала на поканата ама да знаеш јас никаде неодам сам дружинава ќе морам да ја повикамедна торта тешко дека ќе стаса
Може ли некој да ми каже што правеше денес Хендерсон на теренот?? :O
Хендерсон беше и повеќе од корисен на теренот денеска...кажи ми ти мене што правеше Даунинг?![]()
Хендерсон беше и повеќе од корисен на теренот денеска...кажи ми ти мене што правеше Даунинг?![]()
Според мене беше обратното..... Хендерсон беше оној некорисниот....Даунинг оној корисниот.
Погледни смао колку пати Кели беше оставен сам против Пиенар и Бејнс (рака на срце и двајцата ги стави во џеб), додека кај Енрике, Даунинг секогаш помагаше....или е пред него или е позади него.
Даунинг одигра добра утакмица..... токму онака како што јас сакам. Не превеке експониран.... прости центаршутеви.... и без непромислени дриблинзи....истото беше и со Енрике.
Спиро беше играчот кој ме задоволува..... но сепак е ДАААААЛЕКУ од Лукас. Барем кога е во прашање пас играта.
...............................
Сепак она што јас сакам да ви обрнам внимание е играта на Суарез.
Ете тоа е тоа што тој треба да го игра........ ПАС игра, без себичење макар бил и отворен патот кон голот (последниот гол не сакаше тој да ја шутира)
Со таква игра тој би бил коловоџа на тимов.... со таква игра и Капетанот доага до израз.
Што се однесува до Адам..... ја би го здрвил бар уште 3 утакмици на клупа, за колку толку да му дојде памет у глава..... и секогаш би го ставал Шелви пред него за да му се докаже дека со таква игра таму и ке му биде местото.
ШКРТЕЛ СО ЧИСТА СОВЕСТ МОЖАМ ДА КАЖАМ ДЕКА Е МОМЕНТАЛНО НАЈДОБРИОТ ШТОПЕР ВО СВЕТСКИОТ ФУДБАЛ!!!
Даунинг колку толку беше забележителен нa теренот , направи некои центаршутеви .. сепак далеку е од добра форма и од тоа што се бара од него во Ливерпул. Но вчера Хендерсон освен оној пас до Суарез коа овој проби и Џерард го даде 2риот гол .. јас Хендерсон не ни го видов на теренот![]()
Брат, не знам колку примети ама утакмицава ние немавме класично десно крило, како што беше Даунинг класично лево. Таа позиција ја покриваа и Џерард и Хендерсон, односно двајцата беа олараунд играчи. Така да, не можеш да ја споредиш левата со десната страна на оваа утакмица. Плус, позицијата на Хендерсон не му е крило...тој треба да бидем ЦМФ да игра и како креатор. Тоа ти е исто како да ги ставиш Даунинг и Хендерсон ЦМФ да играат, па да го ругаш Даунинг зошто не изиграл добро. Многу јасно дека ќе биде утка (тој и онака е) зошто не му е тоа местото каде што треба да биде.
--- надополнето: 14 март 2012 во 13:34 ---
Брат, тој еден пас што го кажуваш, докажува за визијата која ја има Хендерсон. Работа на Даунинг му е цела сезона да дава такви пасови а нигде го нема. А тоа што викаш...направи неколку центаршутеви, па зарем се задволуваш со алиби центаршут од крило, крило кое треба да има убиствен продор (немаше ни еден утакмицава) крило кое треба да создава шанси (не создаде ни една). Не знам што толку те фасцинирал со неговата игра.
Имам дрес од него бел уште ми стои дома, само не ме собира ама си го носам од поштовањеLuis Garcia: Not too much to say. Just the special ones can score a hat trick on a MerseysideDerby. YNWA
Луис си е родовен , коа и да тепа Ливерпул си има по едно постче објавено за нас![]()
Најомилен играч ми беше дур играше за Лпул![]()