Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ја би овој на лето да се земе.
Може комотно позицијата на Ален да ја игра само што е далеку технички поспремен и подобар фудбалски.
Чан,Банега,Хендо сосем солидна 3ка за средина кога веќе незнаат да донесат врвен фудбалер.А ќе може и да го мења Кутињо на 10ка кога овој ќе падне во форма.
Каков Бенега брат!
Валенсија го праќаше ма позајмици во Минеиро во Њуелбојс.
Р

Каков Бенега брат!
Валенсија го праќаше ма позајмици во Минеиро во Њуелбојс.
Р

И Кутињо го праќаа на позајмици и Стариџ :D
Не дека се согласувам нешто многу за Евер, само правам компарации :)

И Кутињо го праќаа на позајмици и Стариџ :D
Не дека се согласувам нешто многу за Евер, само правам компарации :)

Одговора на нашата игра плус гага би бил.На Алберто,Аспас,Илори фрлаа по 7-8м сигурно вреди и за Банега да се дадат тие пари па ќе видиме.

Го бркаат :)[DOUBLEPOST=1423415398][/DOUBLEPOST]

Па и Кутињо Интер го пратија на позајмица па еве го сега.
Без споредба се тие двајца.
Валенсија имаше огромни проблеми со него. Колку шо се сеќавам дури и дозволија да оди на проба во Милан (мислам дека беше Милан).
Не знаеја како да се отарасат од него.
Имаше едно време гласини дека воопшто не бил професионален на тренинзи.
И јас едно време бев за него но се предомислив токму со ситуацијата во Валенсија.

Без споредба се тие двајца.
Валенсија имаше огромни проблеми со него. Колку шо се сеќавам дури и дозволија да оди на проба во Милан (мислам дека беше Милан).
Не знаеја како да се отарасат од него.
Имаше едно време гласини дека воопшто не бил професионален на тренинзи.
И јас едно време бев за него но се предомислив токму со ситуацијата во Валенсија.

Имаме еден таков више во тим.

Одговора на нашата игра плус гага би бил.На Алберто,Аспас,Илори фрлаа по 7-8м сигурно вреди и за Банега да се дадат тие пари па ќе видиме.

Од каде тоа дека Евер би бил 7-8?

Имаме еден таков више во тим.
Нели беше Бенега кој што беше пријавил во клуб дека неговата кола без никој во неа го прегазила преку зглобот па после испадна друго.

Мислам дека беше за него.

Од каде тоа дека Евер би бил 7-8?

На трансфер маркет е 6-7 ,башка идеше на позајмици сигурно нема 20 да бараат.
до 10 е топ.[DOUBLEPOST=1423416139][/DOUBLEPOST]
Нели беше Бенега кој што беше пријавил во клуб дека неговата кола без никој во неа го прегазила преку зглобот па после испадна друго.

Мислам дека беше за него.

Дада за него беше тоа. Тука праевме за него муабет пред година две

Сеа со Кољо назад, Џан може да се бутне понапред. Повредава на Лукас делуваше заебана, а ја не рачунам на тоа Ален да го гледам како редовен стартер ако сакаме да не сфаќаат сериозно.

Ален не може да добие речиси ниеден дуел против било кој противник на средина. Како е можно да има некој преодна оценка за него не ми е јасно.

Во моментов дефанзивно за Стиви е Макелеле ама не знам што пробувам да објаснувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom