Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

"Roy is hugely experienced and I believe he is the right man for Liverpool. I think it's been worth the wait and I'm sure he's just keen now to get on with it and start to quickly put in place his plans for the new season."

Stevie G on Brendan Rodgers -
''I really do wish I'd met him when I was coming into my prime - 25, 26, 27.
''I wish I had 5, 6, 7 or 8 years with him because I believe I'd have a couple of medals which I sorely miss, which is Premier League medals.
''I believe he will deliver here, at this club, eventually.
''The players love him, they love his work - it's fresh and new every single day. I skip into training, I enjoy it.

Исто е?

Исто е ама не е исто.
Стиви е капитен, легенда и респектабилен. Сигурно нема да излезе и да каже, „кој кур е Хоџсон?“
Плус, нека ти текне кои газди го донесоа Woy...

Едниот 3 години во клубот едниов 5 месеци. Има разлика така ?

Зборот е дека Џерард нема изедено гомна за никој никогаш.
Фергусон го плукаше во книгата а овој на телевизија го фалеше.

Ама Сахин,Сусо,Реина,Керол имаа што да кажат нормално одкако се спасија.

Ај, Пепе ти го зимам ко валиден ама Сахин, Сусо и Керол? Дали сериозно ги ставаш ко валидни играчи?
Кој е тој Сахин? Каде е сега?

Само за твоја информација, Сахин изеде гомна за Роџерс додека сеуште беше во клубот.

Почни да работиш, излези на тв и просери си го работодавецот. Мислиш дека нема да бидеш отпуштен во рок од 24 часа?

Едниот 3 години во клубот едниов 5 месеци. Има разлика така ?

Зборот е дека Џерард нема изедено гомна за никој никогаш.
Фергусон го плукаше во книгата а овој на телевизија го фалеше.

Ама Сахин,Сусо,Реина,Керол имаа што да кажат нормално одкако се спасија.

Нормално е дека нема да изеде гомна за никој, ама има разлика во тежината на зборовите. Мене за Рој изјавата ми е како за секој еден менаџер шо ќе дојди во ЛФЦ (особено што е дадена во очи неговото назначување), а за Брендан некако зборовите ми се поискрени.

Втора работа...кој од овие играчи Сахин, Сусо, Реина и Керол "се спасија"?

Сахин се врати во Дортмунд, не игра редовно и клубот му се бори за опстанок, Сусо потпиша за Милан, екипа која е барем едно ниво подолу од Ливерпул, моментално, Реина брани, т.е. не брани за Баерн туку само грее клупа, а Керол игра за Вест Хем. Кој од овие "се спасија"?

Дечко, според Бодо, Роџерс го брка од клуб Стиви и пак Стиви ја дава оваа изјава, па прашува каде е разликата :Д
Те фаќа страв а ? :D:D
Не, не ме фаќа страв и озбилно те прашувам. Си оди Роџерс според тебе, така? :)

Ако не влезе во топ 4,следна сезона во Каљари иде.

Чекај малку. Нели ако не му дадат пари за трансфери на зима, на лето си оди? Од каде сега ова ако не влезе во топ4?

Ја би овој на лето да се земе.
Може комотно позицијата на Ален да ја игра само што е далеку технички поспремен и подобар фудбалски.
Чан,Банега,Хендо сосем солидна 3ка за средина кога веќе незнаат да донесат врвен фудбалер.А ќе може и да го мења Кутињо на 10ка кога овој ќе падне во форма.

Искрено, многу ќе се разочарам ако не донесат импакт играч. Не барам замена за Стиви, зошто нит можеме да ја добиеме, нит се менува играч како Стиви така лесно (не зборам само за терен, туку како целина, зошто ако така се заменуваа вакви играчи, сите ќе беа врвни).

Иначе, одговори ми бе, немој да си педер :)

Ма каква замена бре.
Замената ја имаме веќе.... Чан!
Нека се мисле за голман и шпиц ама тоа да биде ШПИЦ не некоја заебанција.
Шпиц кој ќе може да го седне на клупа еден Стариџ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom