Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ајб се врати. Ти текнува на Ајб постои, Сусо не постои муабетот? :P

Штом е постои/непостои ондак е Бодо муабет. Ајде, потсети ме.

Иначе, Сусо веројатно своеволно си отишол на медицински во Милан, без да го контактира клубот.

Штом е постои/непостои ондак е Бодо муабет. Ајде, потсети ме.

Иначе, Сусо веројатно своеволно си отишол на медицински во Милан, без да го контактира клубот.
Не, не, меѓу мене и тебе беше, негде на/пред почеток на сезона мислам. Тогаш „постои-непостои“ ни беше шема на сите. Ги правев оние со signing и неколку пати го ставав Ајб у комбинација, а не Сусо. Да не објаснувам:

Рики, каде ти е Сусо? :)
Леле Сусо не постоел али затоа Ајб постои :)

И после на фб продолжи муабетот :D

Готово, ми текна и со првиот дел од постот.
Штета за Сусо, штета. Многу ќе ми биде криво ако се испостави дека без одобрение отишол на медицински.

Ни трага ни глас од трансфер а пола месец пројде.

Нема ништо да купуваме. Ајб го вративме, уште Ориги ако го вратиме (со парите од Асаиди) и тоа ќе биде тоа. Искрено и не ни сакам да купуваме. Голман тешко дека ќе најдеме некој солиден, па поарно да ја одиграме уште оваа полусезона со Мињолеовци, отколку да купиме некој батал.
Од играчите, 10 имаме нови, и уште се воигруваат меѓу себе, па ќе настани хаос ако купиме уште еден-двајца.

А Торес некој да го спомнеше ? :)

Какво менаџериште сум у пичку матер :D:D

Иначе ова со трансфериве го разбирам како шамар за Роџерс од газдиве. И Кени изеде таков али богами и милеников.
Без трансфер да го оставиш во ваква форма,нема лабаво со Линда :D

А Торес некој да го спомнеше ? :)

Какво менаџериште сум у пичку матер :D:D

Иначе ова со трансфериве го разбирам како шамар за Роџерс од газдиве. И Кени изеде таков али богами и милеников.
Без трансфер да го оставиш во ваква форма,нема лабаво со Линда :D

Брат, видов си го ставил на фб клипот со Торес вс РМ.
Од 6 минути, 3ипол се головите од различни агли, минута ипол е излагање и влагање во соблекувална и минута е глумење фаули :D

Брат, видов си го ставил на фб клипот со Торес вс РМ.
Од 6 минути, 3ипол се головите од различни агли, минута ипол е излагање и влагање во соблекувална и минута е глумење фаули :D
Sepak bese na vistinsko mesto vo vistinsko vreme. :)

Не дека не ти држи вода муабетот ама бубрег би дал за голман да земеме...

Јас не. Пошто поарно е да ја доиграме оваа полусезона со Мињоле, па после да пазариме голман од калибарот на Чех, него сега да купиме уште еден како него во името на Нето на пример. Сакам да кажам просечен голман.

Sedum. Zsh. Mi se cini dominanten, sposobem, linijski i za nafrleni, mlad i poleten. So dobar trener golmanski moze da prerasne vo top golman. Slicno mislam i za Trajan od Astralja (Ryan).
Da, vrven golman duri i Loki ke go oprai, ama....

Btw, Minjo ne e los, samo padna u samodoverba, a i jbg, panika mu e na nafrlena. Sekomu bi mu bila, i na Kasiljas, Navas, Valdez, Ceh ako gi ima onie panikerine u odbrana sto dusa nemaat koga e topkata visoka ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom