superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Законот е усвоен и више не се прифаќаат измени на истиот. Case closed![]()
Кхм.... се извинувам.... имаме Правник во Клубов, оставете да си ја врши работата!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Законот е усвоен и више не се прифаќаат измени на истиот. Case closed![]()
Нема да коментираме само за дербијата. Ако ти одговара добро. Ако не......пак добро.Законот е усвоен и више не се прифаќаат измени на истиот. Case closed![]()
Можи......можи....А ако продолжат вака наскоро и ПЛ ќе ја бојкотираме. Ама за тоа потака. Него....ај сега организирај еден бојкот на наставата во основните и средните училишта, барај реформи во образованието,здравството,полицијата итн итн а?Јас имам предлог еден, на кратко само. Со тоа што се почести ни се потсмеваат во темата за ПЛ колку сме ние не успешни...а ниекои на полето успешност немаат ни У, да престанеме со теми за дерби натпревари и едноставно да не коментираме во истите. Пример, треба сега да се прави тема за со Арсенал, ние како домаќини треба да ја отвориме, јас мислам да се одбегнуваат такви теми и доколку ги има да не пишуваме во нив, зошто секој муабет се врти околу и на крај доаѓа до тоа како немаме трофеј во ПЛ. Мое мислење и јас ќе стојам до истото, ваше е дали ќе ме поддржите или не, зошто немам намера да се објаснувам постојано за едно те исто.
Поздрав.
Ние ќе отвориме без гајле
Абе на ПЛ темата расправај се таму троши го бесотСе приклучувам кон договорот, само незнам до кога ќе трае кај мене.
Па исти к*р ти е, без разлика дали ќе е темата за ПЛ или тема за дерби натпревар.Абе на ПЛ темата расправај се таму троши го бесот![]()
Си за до Крушево да свратиш пред да одиш кај овие СКОПЈАНИШЧАВААбе на ПЛ темата расправај се таму троши го бесот![]()
Па исти к*р ти е, без разлика дали ќе е темата за ПЛ или тема за дерби натпревар.
Можи оти да неСи за до Крушево да свратиш пред да одиш кај овие СКОПЈАНИШЧАВАда напрајме со мене една ферска?
![]()
Не е исти к*р. На ПЛ расправај се а на овие темиве за дербијава не пичувај воопшто. Туку некој мастраф за да не ги читам воопшто таквите теми за во случај да не ми пукни филмот??Па исти к*р ти е, без разлика дали ќе е темата за ПЛ или тема за дерби натпревар.
можиме да му се пробаме, добра ти е идејата ама да си пуштиме по 2-3 кредити во случај да не не отепаатМожи оти да неВистина бе со тебе не закажав.....а да дојдиш ти со мене па ќе им одиме во стил Мустафа-Мес (така ли беа??) двајца против сите одеднаш и за на крај главниов ќе ни остани да го тепаме колку сакаме
--- надополнето: 2 март 2012 во 18:06 ---
Не е исти к*р. На ПЛ расправај се а на овие темиве за дербијава не пичувај воопшто. Туку некој мастраф за да не ги читам воопшто таквите теми за во случај да не ми пукни филмот??
Абе за другиве ќе требаат кредити....а главниот без кредит увек сум го тепалможиме да му се пробаме, добра ти е идејата ама да си пуштиме по 2-3 кредити во случај да не не отепаат![]()
Можи и да си во право.....нека се вратат некои поедини членови кои ги нема долго време нека бидат поредовни и ќе паѓаат супер дискусии. И уште еднаш кај е Нетхервор? Уште ли е жив? Има некој информација за него? Атанасе знам дека бил изеден од крокодилЌе се мешаат ама ќе јадат банови. Пишувајте си за, дискутирајте си за што сакате, не има поише членови што сме активни 100 пати подобра дискусија може да се води тука отколку таму.