Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Законот е усвоен и више не се прифаќаат измени на истиот. Case closed :LOL:
Кхм.... се извинувам.... имаме Правник во Клубов, оставете да си ја врши работата!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.803
Поени од реакции
12.188
Законот е усвоен и више не се прифаќаат измени на истиот. Case closed :LOL:
Нема да коментираме само за дербијата. Ако ти одговара добро. Ако не......пак добро.
--- надополнето: 2 март 2012 во 15:01 ---
Јас имам предлог еден, на кратко само. Со тоа што се почести ни се потсмеваат во темата за ПЛ колку сме ние не успешни...а ниекои на полето успешност немаат ни У, да престанеме со теми за дерби натпревари и едноставно да не коментираме во истите. Пример, треба сега да се прави тема за со Арсенал, ние како домаќини треба да ја отвориме, јас мислам да се одбегнуваат такви теми и доколку ги има да не пишуваме во нив, зошто секој муабет се врти околу и на крај доаѓа до тоа како немаме трофеј во ПЛ. Мое мислење и јас ќе стојам до истото, ваше е дали ќе ме поддржите или не, зошто немам намера да се објаснувам постојано за едно те исто.

Поздрав.
Можи......можи....А ако продолжат вака наскоро и ПЛ ќе ја бојкотираме. Ама за тоа потака. Него....ај сега организирај еден бојкот на наставата во основните и средните училишта, барај реформи во образованието,здравството,полицијата итн итн а?
--- надополнето: 2 март 2012 во 15:03 ---
Ние ќе отвориме без гајле

S

Stivie G

Гостин
Се приклучувам кон договорот, само незнам до кога ќе трае кај мене :D.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Абе на ПЛ темата расправај се таму троши го бесот (y)
Си за до Крушево да свратиш пред да одиш кај овие СКОПЈАНИШЧАВА :D да напрајме со мене една ферска? :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па исти к*р ти е, без разлика дали ќе е темата за ПЛ или тема за дерби натпревар.
Не, има разлика...ова е за тековни случувања...ова е конкретно за дерби натпревар. Како и да е, јас во такви теми за натпревари нема да коментирам. За ПЛ...веќе реагирав зошто добив "час по историја" од фан на Арсенал за трофејноста на нашиот клуб......АБЕ АЈДЕ!!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.803
Поени од реакции
12.188
Си за до Крушево да свратиш пред да одиш кај овие СКОПЈАНИШЧАВА :D да напрајме со мене една ферска? :D
Можи оти да не :D Вистина бе со тебе не закажав.....а да дојдиш ти со мене па ќе им одиме во стил Мустафа-Мес (така ли беа??) двајца против сите одеднаш и за на крај главниов ќе ни остани да го тепаме колку сакаме :pos:
--- надополнето: 2 март 2012 во 18:06 ---
Па исти к*р ти е, без разлика дали ќе е темата за ПЛ или тема за дерби натпревар.
Не е исти к*р. На ПЛ расправај се а на овие темиве за дербијава не пичувај воопшто. Туку некој мастраф за да не ги читам воопшто таквите теми за во случај да не ми пукни филмот??

S

Stivie G

Гостин
Абе шо да се расправам, немаме ние право да пишеме во таа тема бидејки уште немаме титула во ПЛ :pos:. Веднаш со тоа ќе не замолчат :pos:.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Еј дај бе не паѓајте на провокации во ПЛ темата не коментирајте и не им обраќајте внимание ич. Пишувајте си тука се што треба, нема потрева више таму да се коментира. Сте нашле да се објаснувате со напатени деца и да им кажувате за титули. Едните не виделе титула 7 години, се вадат играле со деца, незнаат дали да го бркаат тренерот или не, другите па пред Абрамович не знаеле за кој навиваат. Од сега тука пишувајте на оваа тема се што треба, дали за ПЛ дали за Куп за што било. Нека си ги пушат таму меѓусебно нас не не занима.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Можи оти да не :D Вистина бе со тебе не закажав.....а да дојдиш ти со мене па ќе им одиме во стил Мустафа-Мес (така ли беа??) двајца против сите одеднаш и за на крај главниов ќе ни остани да го тепаме колку сакаме :pos:
--- надополнето: 2 март 2012 во 18:06 ---

Не е исти к*р. На ПЛ расправај се а на овие темиве за дербијава не пичувај воопшто. Туку некој мастраф за да не ги читам воопшто таквите теми за во случај да не ми пукни филмот??
можиме да му се пробаме, добра ти е идејата ама да си пуштиме по 2-3 кредити во случај да не не отепаат :D

S

Stivie G

Гостин
Коментирајте само овде, ќе видете дека за некој ден и тука ќе почнат да се мешат

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ќе се мешаат ама ќе јадат банови. Пишувајте си за, дискутирајте си за што сакате, не има поише членови што сме активни 100 пати подобра дискусија може да се води тука отколку таму.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.803
Поени од реакции
12.188
можиме да му се пробаме, добра ти е идејата ама да си пуштиме по 2-3 кредити во случај да не не отепаат :D
Абе за другиве ќе требаат кредити....а главниот без кредит увек сум го тепал :D:D:D
--- надополнето: 2 март 2012 во 19:48 ---
Ќе се мешаат ама ќе јадат банови. Пишувајте си за, дискутирајте си за што сакате, не има поише членови што сме активни 100 пати подобра дискусија може да се води тука отколку таму.
Можи и да си во право.....нека се вратат некои поедини членови кои ги нема долго време нека бидат поредовни и ќе паѓаат супер дискусии. И уште еднаш кај е Нетхервор? Уште ли е жив? Има некој информација за него? Атанасе знам дека бил изеден од крокодил :D мајтап. А и Аикен имаше многу добри постови.
Дајте сега да почниме асална дискусија.....видете ги овие погоре само за тепање муабетат не можи така.....

Kajgana Shop

На врв Bottom