R
red.devil
Гостин
Најчест пост лани во воведните кола беше немавме среќа,многу повредени играчи, не ни досудија пенал и слични на тоа. Рака на срце имаше многу вистина во тоа но и играта беше за никаде, но "среќата" беше т.е. се гледаше како голем фактор за лошите резултатите во преиодот. На тоа ме потсети воведот на твоето мислење. Е сега не мора да значи дека по ист терк ќе се одвива и сезонава на Ливерпул.Искрено не се сеќавам.
Јасно ми е и мене дека сме далеку од ланската форма, ама јас пред почеток од сезона на барем 2-3 пати постирав мислење дека сезонава ние немаме шанса за титула заради тие силни промени во екипата. Едноставно не е можно сите да се воиграат во период од 1-2 месеци.
Повредите се составен дел од играта. Никаде не го спомнав Стариџ, Ален, Флано итн...едноставно не се водам по тоа. Ете му шанса на резервистите со тоа докажат дека вредат да бидат во прв тим. Повредите не се кривица за резултативе досега (посебно не за денеска).
Рана фаза е од сезоната. Човек да ги чита мислењава ќе мисли дека ова е 20 коло, а не 6то, и не дека заостануваме 3 бода зад трето место, него 10.