Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Најубаво би било Џерард после завршеток на фудбалска кариера да си добие позиција Директор оф Фудбал. Замисли колку полесно би оделе тогаш трансферите...
Не не дефинитивно е мотиватор, печен е за Менаџер.
Стерлинг дефинитивно му треба одмор и спуштање на земја.
Последните две утакмици е катастрофално незаинтересиран.
Сусо мораше да влезе на.оваа утакмица.

Не не дефинитивно е мотиватор, печен е за Менаџер.
Стерлинг дефинитивно му треба одмор и спуштање на земја.
Последните две утакмици е катастрофално незаинтересиран.
Сусо мораше да влезе на.оваа утакмица.

Ме интересира дали сеуште мислиш дека Џерард треба да седне на клупа?

fbl-eng-pr-man_city-liverpool_yat6982_33846537.jpg

Come baaaaaaaaaaaaaaack !!!!! :place: :place: :place: :place: :place: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Најдобар беше еј, најдобар, леле највише го сакав човеков, зошто си отиде?! Никад нема да се врати, никад! :place: Фудбалски гениј, се надевам све што е можно ќе освои во кариерата, од се срце му посакувам.

Што е тука е, нема враќање назад. Денеска колективно супер изигравме, освен Маркец сите други беа одлични. Посебно за пофалба е одбраната, Ловрен во прв ред. Сега следат 3 натпревари од кои ите како можиме да се надеваме на 9 бода. ВБА дома, КПР гости, Хал на Енфилд. Ако играме вака како денеска, сигурен сум дека ќе имаме 9 бода и ситуацијата ќе биде сосем поинаква. Плус Стариџ се враќа, добар перформанс денеска нема зошто да не освоиме 9 бода во наредните 3 меча.

Да!

Треба да одмара две до три утакмици па да игра.
Како Лампард ланската сезона.
Нема сила веќе во него и треба полека да се калкулира неговиот фитнес.
Рационално да се користи неговото присуство на теренот.
Ако игра секоја утакмица тогаш се губи ефектот. Секогаш ќе се пази и ќе се штеди.

Да!

Ако игра секоја утакмица тогаш се губи ефектот. Секогаш ќе се пази и ќе се штеди.

Да!

Уште 2 утакмици, па ќе има 14 дена пауза. Џерард е најодморен од сите, иако игра Среда-Сабота, ама пак за разлика од другите 2 недели е слободен секоја 4та недела.

Уште 2 утакмици, па ќе има 14 дена пауза. Џерард е најодморен од сите, иако игра Среда-Сабота, ама пак за разлика од другите 2 недели е слободен секоја 4та недела.
Телото на Стерлинг о телото на Џерард се разлика едно 10 години.
Ако На Стерлинг му требаат 10 секунди да земе воздух на Џерард му требаат едно десет минути.
Мора да одмара за да се користи максимално.
Самото присуство на терен не ни значи ништо затоа што ќе даде две три 40 метри пас ама затоа пак ќе го претрчуваат во одбрана.

Телото на Стерлинг о телото на Џерард се разлика едно 10 години.
Ако На Стерлинг му требаат 10 секунди да земе воздух на Џерард му требаат едно десет минути.
Мора да одмара за да се користи максимално.
Самото присуство на терен не ни значи ништо затоа што ќе даде две три 40 метри пас ама затоа пак ќе го претрчуваат во одбрана.

Јас немам заприметено досега да имал Џерард проблем со кондиција, или да направил некоја грешка толкава шо 2 години (буквално) сакаш да седне на клупа.

Јас немам заприметено досега да имал Џерард проблем со кондиција, или да направил некоја грешка толкава шо 2 години (буквално) сакаш да седне на клупа.
Не треба да заприметиш туку треба да гледаш дека на последните утакмици него го нема таму каде што треба да биде.
Катастрофалната одбрана во моментот на Ливерпул е негова кривица или барем 50% од неа.
Можеби ова ти е премногу ова за да го свариш но така е!
Конфузната одбрана е негова кривица или барем 50-50 со Мињоле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom