Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
со огледа на почетокот кој го имавте 3 месеци ќе бидат ...особено проблем ќе ви биде дефанзивниот дел пошто таму познајчани засилувања не земавте...сеа не значи дека тие 3 месеци нема да имате победи ама ипак.. ваљда ќе идете на тоа да постигнувате повеќе голови од што ќе примате така да за таква хемија убаов си кажа ван гал од ноември таму негде ќе треба да се види дали стварно нешто ќе успее да направи ван гал со јунајтед или ќе биде утка...
Од кога ја сфатив 3-5-2 формацијата многу ми е полабаво , е сеа кога ке ја научат/уиграат играчите ке видиме. Ете блинд ја знае , рвп ја знае , ке се учат ваљда , башка тој видео експертот секој ден им дава по едно цеде со грешките и каде треба да се поправат, па ке видиме. Сега има пауза па ваљда ке се подобрат некој ствари.А и повредените да се вратат треба, освен карик мислам.

Последно уредено:
Одбраната губи натпревари, нападот ги добива. Вчера баш продискутиравме со @Peja989 за нивната одбрана.
Кажи ми ги алтернативите на Ливерпул за Стариџ, Балотели и Стерлинг?

Ламберт, Борини и Кутињо/Лалана/Марковиќ

Од кога ја сфатив 3-5-2 формацијата пмногу ми полабаво , е сеа кога ке ја научат/уиграат играчите ке видиме. Ете блинд ја знае , рвп ја знае , ке се учат ваљда , башка тој видео експертот секој ден им дава по едно цеде со грешките и каде треба да се поправат, па ке видиме. Сега има пауза па ваљда ке се подобрат некој ствари.А и повредените да се вратат треба, освен карик мислам.

абе цд кој користи, на усб сигурно им ги пушта грешките

Одбраната губи натпревари, нападот ги добива. Вчера баш продискутиравме со @Peja989 за нивната одбрана.
Кажи ми ги алтернативите на Ливерпул за Стариџ, Балотели и Стерлинг?
Нападот добива натпревари одбраната освојува првенства.... чист пример се ливерпул..лани имаa одличен напад ама затоа одбраната беше ... со кристал палас ја изгубија титулата и најголем кривец беше одбраната....
Башка за алтернатив на стерлинг тука е кутињо...а за стариџ и балотели го имаат Ламберт што е сосема одлична опција за 3 напаѓач башка што има огромно искуство и на крај тука е борини за 4та опција....се знам дека изгледа смешно борини што го спомнувам ама никој друг тим нема таква 4та опција во напад... така да тоа воопшто не е лошо ...

Факт е дека сезонава исто ко лани нема да може да се носите со ливрпул поради едноставна причиа што на ван гал му е потребно време да искомпонира се што зема летово и да внесе хемија...мора да бидеш малку реален и објективен...

абе цд кој користи, на усб сигурно им ги пушта грешките
Пошо бевме 7мо место лани и пропаѓаме ко клуб ,го уништуваме трансфер маркетот, правиме глупости ко фалкао замена за велбек .... гарант и таму сме заостанати , ЦД сеуште користат.

Пошо бевме 7мо место лани и пропаѓаме ко клуб ,го уништуваме трансфер маркетот, правиме глупости ко фалкао замена за велбек .... гарант и таму сме заостанати , ЦД сеуште користат.

Плус и кога ќе го отворам сајтот ваш се прашувам дали уште сме 2008ма.

Нападот добива натпревари одбраната освојува првенства.... чист пример се ливерпул..лани имаa одличен напад ама затоа одбраната беше ... со кристал палас ја изгубија титулата и најголем кривец беше одбраната....
Башка за алтернатив на стерлинг тука е кутињо...а за стариџ и балотели го имаат Ламберт што е сосема одлична опција за 3 напаѓач башка што има огромно искуство и на крај тука е борини за 4та опција....се знам дека изгледа смешно борини што го спомнувам ама никој друг тим нема таква 4та опција во напад... така да тоа воопшто не е лошо ...

Факт е дека сезонава исто ко лани нема да може да се носите со ливрпул поради едноставна причиа што на ван гал му е потребно време да искомпонира се што зема летово и да внесе хемија...мора да бидеш малку реален и објективен...

Не сум сигурен дека Ламберт може да го носи Ливерпул во дерби натпревари. Дечкото е премногу бавен за играта што ја игра Ливерпул. Борини нема да го коментирам, све некако ми носи мислата дека Асаиди ке беше боље опција од него.

Тешко објективност од Видук :D

Зашто бе?:noze:
Кај сум необјективен кога викам дека Ливерпул не е на нивото на Сити и Челси од кадров аспект?
На Јунајтед останува првично да се лакта со Ливерпул и Арсенал за место во Топ 4.

Не сум сигурен дека Ламберт може да го носи Ливерпул во дерби натпревари. Дечкото е премногу бавен за играта што ја игра Ливерпул. Борини нема да го коментирам, све некако ми носи мислата дека Асаиди ке беше боље опција од него.

Зашто бе?:noze:
Кај сум необјективен кога викам дека Ливерпул не е на нивото на Сити и Челси од кадров аспект?
На Јунајтед останува првично да се лакта со Ливерпул и Арсенал за место во Топ 4.
Зашто да ги носи на дерби натпревари ? они не го земаа за тоа...за 3та опција го земаа па така да незнам зашто би било тоа проблем...

башка да ливерпул не е кадарен на ниво со Сити и Челзи ...ама сепак е покадарен моментално од јунајтед и плус е повоиграм тим... така да сезонава тешко дека ќе можете со нив да се носите...со Арсенал можеби ...они направија грешка не земаа класа Шпиц и класа деструктивец....Санчез е добар играч ама не е класичен шпиц...велбек е добар шпиц ама не е класа...

Објективно Арсенал нема состав за титула во БПЛ. Во одбрана тенки,нема класичен и класа ДМ,нема класа напаѓач.Кога ќе ми текне дека во клубот пред 10тина години беа напаѓачи Анри,Вилторд и Беркамп,а денес Жиру,Саного и факинг Велбек.
Субјективно и навивачки очекувам и се надевам на титула.

За шампион Сити или Челзи,за 3 место Арсенал и Ливерпул. Јунајтед има шанси да фати топ4,ама тешко. Надоле не ми дрема.

Зашто да ги носи на дерби натпревари ? они не го земаа за тоа...за 3та опција го земаа па така да незнам зашто би било тоа проблем...

башка да ливерпул не е кадарен на ниво со Сити и Челзи ...ама сепак е покадарен моментално од јунајтед и плус е повоиграм тим... така да сезонава тешко дека ќе можете со нив да се носите...со Арсенал можеби ...они направија грешка не земаа класа Шпиц и класа деструктивец....Санчез е добар играч ама не е класичен шпиц...велбек е добар шпиц ама не е класа...

Дискутиравме за замени, затоа спомнав што ке биде ако треба да се ослонат на Ламберт и Борини.
Не го ставам ливерпул пред Јунајтед само ради тоа што ке играат на 3 фронта. Баш они лани покажаа што знаичи еден натпревар неделно.
А да, моментално се во предност, воиграни се, и скоро сите играчи им се здрави.

Балотели швалериште едно(y),изгледа ја шутна онаа Фани како и да беше,и си најде нова.Малку нефудбалски вести не се на одмет:icon_lol:.[DOUBLEPOST=1409757078][/DOUBLEPOST]Роџо му ја наместил за да го смири:pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom