RickyLFC9
Модератор
Големи победи кажа, победа со голема разлика во резултатот сака да каже.ВБА, Фулам и Палас дома се големи натпревари? Брат...те молам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Големи победи кажа, победа со голема разлика во резултатот сака да каже.ВБА, Фулам и Палас дома се големи натпревари? Брат...те молам.
Големи победи кажа, победа со голема разлика во резултатот сака да каже.
1:0 со manure е голема победа, не во резултатска смисла, во смисла на "пушете го гомна, ве издупивме со Стариџ"Добро ако така....3:1 и 1:0 не е голема победа.
Исто така и победа против ВБА од 4:1 не треба да се рачуна како голема победа (голема разлика) зошто ВБА е ништо....
1:0 со manure е голема победа, не во резултатска смисла, во смисла на "пушете го гомна, ве издупивме со Стариџ"![]()
Добро брат, ти ме заебаваш мене? Мислев тебе бар не треба да ти цртам вакви работи. Има два вида "големи" победи. Све што е против ривал и све што е против било која друга екипа со минимум 3 гола разлика.Значи, некаде си планирате голема победа како „пушете го“ а некаде голема победа (4-5 гола)??
Добро брат, ти ме заебаваш мене? Мислев тебе бар не треба да ти цртам вакви работи. Има два вида "големи" победи. Све што е против ривал и све што е против било која друга екипа со минимум 3 гола разлика.
До чувството е брат, те исполнуваА победа со 3 гола разлика и повеќе против ривал како се рачуна, како двојна голема победа?