Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
ВБА, Фулам и Палас дома се големи натпревари? Брат...те молам.
Големи победи кажа, победа со голема разлика во резултатот сака да каже.

Големи победи кажа, победа со голема разлика во резултатот сака да каже.

Добро ако така....3:1 и 1:0 не е голема победа.

Исто така и победа против ВБА од 4:1 не треба да се рачуна како голема победа (голема разлика) зошто ВБА е ништо....

Добро ако така....3:1 и 1:0 не е голема победа.

Исто така и победа против ВБА од 4:1 не треба да се рачуна како голема победа (голема разлика) зошто ВБА е ништо....
1:0 со manure е голема победа, не во резултатска смисла, во смисла на "пушете го гомна, ве издупивме со Стариџ" :P

1:0 со manure е голема победа, не во резултатска смисла, во смисла на "пушете го гомна, ве издупивме со Стариџ" :P

Значи, некаде си планирате голема победа како „пушете го“ а некаде голема победа (4-5 гола)??

Значи, некаде си планирате голема победа како „пушете го“ а некаде голема победа (4-5 гола)??
Добро брат, ти ме заебаваш мене? Мислев тебе бар не треба да ти цртам вакви работи. Има два вида "големи" победи. Све што е против ривал и све што е против било која друга екипа со минимум 3 гола разлика.

Добро брат, ти ме заебаваш мене? Мислев тебе бар не треба да ти цртам вакви работи. Има два вида "големи" победи. Све што е против ривал и све што е против било која друга екипа со минимум 3 гола разлика.

А победа со 3 гола разлика и повеќе против ривал како се рачуна, како двојна голема победа?

А победа со 3 гола разлика и повеќе против ривал како се рачуна, како двојна голема победа?
До чувството е брат, те исполнува :)
Тебе исто ти е ако го тепаме Норвич 5-1 и Арсенал 5-1?
Не велам друго, победа си е победа и таа се пресметува 3 бода против било кого. Ама да му го напикаш на Арсенал или Гејчестер до кај шо им се мафта и да ги гледаш кај шо квичат, е то е ПРАЈСЛЕС :drk:

Од преголема возбуда за одличниот резултат, заборавивме да го споменеме учинокот на Сусо за Алмерија. Тој против Атлетико направи асистенција и стигна до бројката до 7 асистенции и 2 гола во 20 изиграни утакмици во Примера.
Ете ни одлично засилување за новата сезона. :)

Јас разбирам, ти што сакаш да ми кажеш и колку и да ме исполнува, 3 бода се 3 бода...единствена разлика е бустот што го добиваат играчите со победа против ривал/конкурент или рандом екипа од ПЛ.

Комбиниран пренос има на СпортКлуб, да им ебам матер у пичка.

Прекрасно е чуството кога се победува а посебно кога ќе го победиш Арсенал со 5 парчиња.
Иам другар и нон стоп се закачаме.Ме реметеше се до вчера до пред утакмицава за оние 4-4 во 2009-та кога Аршавин ни брцна 4 комада.Еве веќе денес е нешто мирен :D

Рики најдобро разбра тоа што сакав да го кажам:)

Муабетот ми беше дека после значајна или висока победа имаме кикс одма на гости. Тоа треба да прекине а најдобро е сега со Фулам.

Ќе ги дупчиме Фулам. Ако можеа Сандерленд и Саутемптон да им дадат по 3-4 гола можеме и ние. А и ептен мизерно играат, срамота е да не земеме 3 бода од тој натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom