Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Си се припремам психички:)

Иначе прочитав погоре дека ќе си одел нешто па затоа така нашишав.Иначе што е до мене ја би му дал договор ко Лејкерс на Меџик на 20 години(после играчка кариера да влезе у менаџмент):)
ја то го пишав. читав една статија како НАШИВЕ му го понудиле суки на реал, ама после кратко размислување дојдов до заклучок дека ако не се шпекулациите, новинарите во овој период и нема баш што да прават, а нашиот клуб, пошто е еден од најголемите во историјата на фудбалот, е секогаш интересен за шпекулации и озборувања. нешто во стилот-зад добриот коњ, прашина се крева :)
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 00:07 ---
Не сум видел коа ме сликале еј... ај нека седи :)
толку стар се осекаш? :D

Ја обавезно да си дојдам со мојата реченица пред секој натпревар.

Исходот од следното коло: Максимум прво, минимум седмо.

ИДЕМО БРЕ!!!!!!!
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 12:49 ---
Confirmed #LFC team v Everton: Mignolet, Johnson, Flanagan, Agger, Skrtel, Lucas, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Suarez
Во најмала рака чуден состав, веројатно Џерард ќе игра 10-ка.....

ИДЕМО БРЕ!!!!!!!
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 12:49 ---
Confirmed #LFC team v Everton: Mignolet, Johnson, Flanagan, Agger, Skrtel, Lucas, Gerrard, Allen, Henderson, Coutinho, Suarez
Во најмала рака чуден состав, веројатно Џерард ќе игра 10-ка.....

Или Ален лево а Кутињо 10ка!;)

...кога помислуваш на идиот, помисли на АЛЕН!!! :mad:
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 15:08 ---
Ја обавезно да си дојдам со мојата реченица пред секој натпревар.

Исходот од следното коло: Максимум прво, минимум седмо.
е па одиме на МАКСИМУМ!

би го измарширал роџерс, ко самсоненко - кастратович
ако сме горе на табела

џо ален пацер у душа, тоа ќе не кошта можеби и пласман во ЛШ (памтете!)

Аленчо :facepalm:
Него, тоа е, сега ќе се молиме Арсенал да утепа реми со Саут.... барем ќе си ја здржиме онаа 2 разлика негатива и 1 од Саут.... да не одиме на трето место, грдо е...

НЕКА МИ ОБЈАСНИ НЕКОЈ КАКО МОЖЕ ЏОНСОН ДА ГО ЧУВА ЛУКАКУ ПРИ ИЗВЕДУВАЊЕ НА КОРНЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Во дерби натпревари индивидуалните грешки доваѓаат до израз...
Тоа е тоа.

Арсенал воопшто не ме ни интересира шо ке направи со Саутемптон....
Она што највеќе ме интересира е дали Стариџ ќе ги издржи празниците.

Во секој случај победничкиот менталитет мора да продолжи!

НЕКА МИ ОБЈАСНИ НЕКОЈ КАКО МОЖЕ ЏОНСОН ДА ГО ЧУВА ЛУКАКУ ПРИ ИЗВЕДУВАЊЕ НА КОРНЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
флано беше, не џонсон. дали мене можи некој да ми објасни шо мислеше ален со она промашување?

Yann M'Villa

1463268_683952938303385_1593269979_n.jpg

флано беше, не џонсон. дали мене можи некој да ми објасни шо мислеше ален со она промашување?
Не, не, Флано само еднаш го чуваше, Џонсон беше тој што на сите прекини му беше залепен за Лукаку. Коа седев у Ајриш при еден корнер искоментирав баш, али ништо не бидна. А голот со глава од Лукаку баш така го примивме.

шо тој?
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 20:22 ---
Не, не, Флано само еднаш го чуваше, Џонсон беше тој што на сите прекини му беше залепен за Лукаку. Коа седев у Ајриш при еден корнер искоментирав баш, али ништо не бидна. А голот со глава од Лукаку баш така го примивме.
ко го даде голот лукаку, флано мислам дека го чуваше. поправи ме ако грешам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom