- Член од
- 29 август 2009
- Мислења
- 327
- Поени од реакции
- 23
Еве една вест, што можеби ќе го усреќи на Роземберг http://www.caughtoffside.com/2011/03/25/liverpool-will-sign-either-chelsea-or-galatasary-winger/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: сега по меил ќе му пуштамСмени пенкалото.....сеа ми се јави не разбрал што пишува!:pos2:
Иначе Суарез одкажал настап за репрезентација, што е одлично за нас!
Ги глеам сликине на фејсбук за тоа како би изглеал Стенли Парк, мора да признаам дека изгледа прекрасно. Но има еден мал проблем, нема да биде Енфилд, а мене лично тогаш ќе ми биде џабе изгледот и големината.
Еве една вест, што можеби ќе го усреќи на Роземберг http://www.caughtoffside.com/2011/03/25/liverpool-will-sign-either-chelsea-or-galatasary-winger/
Оти они не се прости како Манчестер, duhh!А зошто не го надоградите Енфилд? Или нема можности?
А зошто не го надоградите Енфилд? Или нема можности?
Јас мислам да продолжиме со истава тема да не ја менуваме како шо кажа ти тука ни се и добрите и лошите спомени....YNWAТи си розо мојакој друг би бил :pos2:
--- надополнето ---
Мене уште како ВИП не ме имате покането. Не оди тоа така :pishtoldz
--- надополнето ---
Времиња беа тоа![]()
Како и да е се надевам на исто толку интересни и наскоро прослава на титулата во ПЛ. Е тогаш дефинитивно идам во Ајриш и го палам.
--- надополнето ---
Си мислев нешто - наскоро ќе завршиме со темава т.е ќе стигнеме до 1000 па сега вака
Од една страна си викам да тераме и понатаму преку 1000 да бидеме единствени со тоа па на крај краева овде ни се и добрите и лошите времиња ( на оваа тема )
А од друга страна си викам да направиме нов подобар вовед како што ни доликува и да почнеме нова тема која ќе асоцира на новиот почеток. Што велите?
Јас мислам да продолжиме со истава тема да не ја менуваме како шо кажа ти тука ни се и добрите и лошите спомени....YNWA
Ја би предложил да ја тераме оваа тема до крај на сезона, па здрави и живи на лето да отвориме нова каде ке го има претставено и новиот состав!![]()
И јас тоа си викам ама пак немаме ни добар вовед ни ништо. Би било добро нов почеток. Абе ова како со стадионот дојде :pos2: нов или стариот? ааххахаЈас мислам да продолжиме со истава тема да не ја менуваме како шо кажа ти тука ни се и добрите и лошите спомени....YNWA
Ја би предложил да ја тераме оваа тема до крај на сезона, па здрави и живи на лето да отвориме нова каде ке го има претставено и новиот состав!![]()
пред да почне новата... нова сезона, нова тема...(нова титула)![]()
Во тој случај нека биди нова тема...јас предлагам да отвориме анкета и да гласаме за сите членови на Ливерпул на форумот да можат да се искажат ама има време до крај на сезона......
Да да...гласање би било најфер. Јас би за оваа тема ама да можеше воведот да се среди како што доликува. Ем најстара ќе беше ( историска ) ем најдолга. Ама ете и нова не е лошо. Се надевам со успеси и титули полна. Како и да е гласање да има