Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Адвокатче ќе одиме бе на 4то место? Мислам ти си правник кажи ми дали е во согласност со законите? Или сепак е во спротивност?!
Абе џабе е статистикава, знајме какви играчи беа Маскерано и Алонсо. За Лукас кажав дека има некој пас, ама не се бара само тоа за играч на таа позиција. Потребна е брзина што Лукас ја нема, цврстина, а што е најбитно да знае да одзема топки, а Лукас многу ретко сечи акции, да ја поврзува одбраната со нападот со долги топки за евентуална контра за што Чаби беше измислен. Не дека толку го хејтам него, ама не ми се свиѓа како играч воопшто, мора да се донесе нешто подобро, да бидеме на секоја позиција квалитетни, само така успесите ќе дојдат.
браааат....дај изгледај утакмица па давај осврт...според твоиве два поста можам да заклучам две работи
или го МРАЗИШ Лукас па го кењаш за без врска
или не си гледал ниедна утакмиц на Ливерпул сезонава...Што е точно?!
И мислам дека е редно време да прстанат сите да бараат од Лукас да прави нешто што не е негова задача!!!
Дали Масчерано даваше добри пасови, НЕ!! само прекинуваше акции!!
Дали Алонсо прекинуваше акции, НЕ!! Негова задача беше да го активира нападот со одлични топки!!!
Лукас = Масчерано
Алосно = би требало во случајов со постоечкит играчи тоа да бидат Џерард и Меирелеш (е сеа ние што неаме ни крила ни полушпиц па што мора да се импровизира, тоа друга работа)
и не заборавај дека кога од Гремио, Лукас играше полушпиц...а не кољач!!!