Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да го мењаваат стариот,џабе само пишувате...Хоџсон останува до крај на сезона 100%,шо е добро.Одвај чекам да дојде Јануар за да ги донесе посакуваните играчи(а глеам со мн не поврзуваат шо и така треба)и да се среди тимот колку може за да се атакува пак на Куп Уефа(пошо реално гледано неможеме поише оваа сезона,како шо реков уште летото дека ќе се жртвува и оваа сезона за од наредната да се иде на титула).А за трансфери шо се тиче сите ми одговараат со шо не поврзуваат изминативе 2 недели,ама баш сите шпелулации ми одговараат.А и ќе ве замолам да не ми го закачате Нагог...

момци давајте линкови неможам да ја најдам утакмицава ..или сецка или замрзнува ...дајте било каков белки ќе нема да сецка

Доста промашени шанси ова полувреме , се надевам дека второ ќе им збрцаат 2 комада . Да не им беше Пол Робинсон ќе беше 2-3 нула али јбг

Глеате дека не е до стариот?Иста формација,исти играчи само шо почињаат да играат.Мн сум задоволен од сите играчи во 1 полувреме,мн шанси,мн пасеви и добра и течна игра без грешки(освен Робинсон шо е одгледуван од мајмуни па рипа ко луд и фаќа се живо,тоа е друга работа).Да не баксузирам ама типувам на 2+ второ полувреме...

Најубедливо полувреме што го имам гледано оваа сезона, барем вака да играат цело време посед на топка и цело време притисок над противникот. Да го имавме и Johnson сеа по десната страна како што се сопка сам Givet ќе беше интересно, ама ајде се надевам на повеќе среќа у второ.

Утре Ливерпул го иам 1-1 Сингл..па со среќа :pos2:

ако е вистина наздравје добивката ;)

--- надополнето ---

СОТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО

--- надополнето ---

УФ УФ УФ ОВОЈ КАРАГЕР Е ЗВЕР НЕВИДЕН ОВАА СЕЗОНА РАСТУРА ЧОВЕКОТ НЕМА НАПАЃАЧ ШТО НЕ МУ ЈА СКРШУ КИЧМАТА

--- надополнето ---

ТОРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСССССССССССССС

МАЛЦЕ ЕМОЦИИВЕ МЕ ДРЖАТ НА ВИСОКО НИВО

За ова си во право синко!!!!!Само како??? За тоа ќе требаат засилувања на зима!!!! И сега ќе искочат оние човекојадцине ти ваков ти таков рано е за трансфери сега менаџер ни треба бла бла бла......

Пријател...ти ги поштувам постовите...според мене имаме слични мислења....глеам тоа....али НЕМОЈ на живци ми иде и нервите ми се кинат кога ќе го пишеш ова.....незнаеш каков спој ми се прави...!!!! Да не ме сватиш погрешно али НЕМОЈ!!!!:smir: тоа ти зборам за мене.......а да се надоврзам на тебе....требаат брат засилувања според мене најмногу во одбраната....затоа што мислам дека ни е најкатастрофална во споредба со нападот и средината...а и во споредба со тоа што некокаш сме го имале како квалитет!!!! Поздрав и дај идеа што треба да се купи!! :))

--- надополнето ---

Утре Ливерпул го иам 1-1 Сингл..па со среќа :pos2:

Добро е....ја фати....хухухухухухухухух

Нема да го мењаваат стариот,џабе само пишувате...Хоџсон останува до крај на сезона 100%,шо е добро.Одвај чекам да дојде Јануар за да ги донесе посакуваните играчи(а глеам со мн не поврзуваат шо и така треба)и да се среди тимот колку може за да се атакува пак на Куп Уефа(пошо реално гледано неможеме поише оваа сезона,како шо реков уште летото дека ќе се жртвува и оваа сезона за од наредната да се иде на титула).А за трансфери шо се тиче сите ми одговараат со шо не поврзуваат изминативе 2 недели,ама баш сите шпелулации ми одговараат.А и ќе ве замолам да не ми го закачате Нагог...
100% точно!!!!! Одличен пост.....абе само ти и ја го браниме стариов.....и да....сега ќе може да си направи тим по ќејфот и да атакуваме на 4то место,ЕЛ титула и ако е можно ФА.......

--- надополнето ---

Пријател...ти ги поштувам постовите...според мене имаме слични мислења....глеам тоа....али НЕМОЈ на живци ми иде и нервите ми се кинат кога ќе го пишеш ова.....незнаеш каков спој ми се прави...!!!! Да не ме сватиш погрешно али НЕМОЈ!!!!:smir: тоа ти зборам за мене.......а да се надоврзам на тебе....требаат брат засилувања според мене најмногу во одбраната....затоа што мислам дека ни е најкатастрофална во споредба со нападот и средината...а и во споредба со тоа што некокаш сме го имале како квалитет!!!! Поздрав и дај идеа што треба да се купи!! :))х

:pos2::pos2: а оти бе брат??? Што е толку лошо тоа?? Шала е...мислам онака навика...сега не ти гарантирам дека нема повеќе ама ќе внимавам....ако згрешам опомени ме!!!! Што да ти речам друго...
А за одбрана.....па може Кјаер,Кејхил,Шоукрос,Дан,.....исто во средина да се зајакнеме со деструктивец еве по 10000ти пат ќе речам....Дефур,Медел,Паркер итн.......некој среден играч кој ќе помага на одбраната!!!! СО тоа и одбраната ќе биде постабилна.....а и Агер да се врати во 1 тим ќе биде ок!!!!Шкртел и не е така слаб ама ги крпи грешките на Карагер,излетите на Џонсон.....Кончески......не може се сам..мисалм дека стариов ќе ги среди на зима!!!!

Па мн нормално ќе го браниме...Тренер ни е,а и уше е рано да му се пресудува(на денешниов натпревар се покажа тоа).

Ама од него барам поголема амбициозност и помалку да биде тврдоглав.....море тоа и добро може да биде...којзнае.....ај сега тргна возот......да видиме каде е наредната станица за застанување.....се надевам дека е даааааааалеекууу!!!!!!!

:pos2::pos2: а оти бе брат??? Што е толку лошо тоа?? Шала е...мислам онака навика...сега не ти гарантирам дека нема повеќе ама ќе внимавам....ако згрешам опомени ме!!!! Што да ти речам друго...
А за одбрана.....па може Кјаер,Кејхил,Шоукрос,Дан,.....исто во средина да се зајакнеме со деструктивец еве по 10000ти пат ќе речам....Дефур,Медел,Паркер итн.......некој среден играч кој ќе помага на одбраната!!!! СО тоа и одбраната ќе биде постабилна.....а и Агер да се врати во 1 тим ќе биде ок!!!!Шкртел и не е така слаб ама ги крпи грешките на Карагер,излетите на Џонсон.....Кончески......не може се сам..мисалм дека стариов ќе ги среди на зима!!!!

хахаха...е ајде де.....незнам ни ја зошто....али ај да се посмееме малку на нашиве маки кои не снајдоа сезонава...како и да е....во право си за шкртел и многу би се покажал подобро доколку би играл во случајов со агер како партнер лево Аурелио и десно некој нов...а не НАПАЃАЧ ко шо е Џонсон!!! Али тоа е...реалноста е сурова

хахаха...е ајде де.....незнам ни ја зошто....али ај да се посмееме малку на нашиве маки кои не снајдоа сезонава...како и да е....во право си за шкртел и многу би се покажал подобро доколку би играл во случајов со агер како партнер лево Аурелио и десно некој нов...а не НАПАЃАЧ ко шо е Џонсон!!! Али тоа е...реалноста е сурова

хаха ок......и без гајле ќе ги среди стариот!!!!! Секој ќе си знае каде му е местото

Реков и пред утакмица.Натпреварот против евертон беше последниот транзиционен натпревар за Ливерпул.Со ваква игра како денес ми се вратија надежите за 4 то место...8 бода сме одалечени од таму

Ц ц ц ц ..... Блекбурн беше екипа која ја јадевме за доручек!

И ние сеа одеднаш почнавме да се радуваме за тоа каква игра сме имале со Блекбурн после ХХ мизерни (срамни) утакмици.

Момци, со оваа утакмица само што се спасивме од најсрамното нешто, а тоа е да не го допреме дното, односно последното место! (колку за потцетување)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom