- Член од
- 18 август 2010
- Мислења
- 51
- Поени од реакции
- 0
па шо очекуваш со тие екипи?![]()
Еве колку е солиден...
да освои калчо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
па шо очекуваш со тие екипи?![]()
Еве колку е солиден...
па шо очекуваш со тие екипи?
да освои калчо?
ДА!
Бетер е од Хоџсон, на тоа алудирам :smir:
.... citam i nemozam da razberam sto fanovi na liverpool ste? .... negledate ili nesakate da vidite deka N'GOG
И ја тоа викам......ги кажав тие што МОЖЕБИ се подобри.......а се достапни.......
Секако добри се Мурињо,Капело,Хидинк,Лев,Дел Боске,Хицфелд......ама нив земање-некогаш......за Арагонес не знам што да речам......мислам не е доволно добар......а Фатих Терим да не го сакате ? :pos2: шала на страна подобар е од Донадони........
http://www.liverpoolfc.tv/video/Features/Star-duo-take-p-21899.php3
--- надополнето ---
ubavo ti pisuva citaj)))
--- надополнето ---
brat ako gledas taka aj kazi mi koj go biva od ovie nasive sega?![]()
Тоа е човекот шо може да не спаси, типот е гениј![]()
sea za sea treba da go zememe rajkad za da mozeme nogu lesno da go lapneme ADRA a podocna site da se molime TURCIJA da izgubi uste nekoj duel vo grupata i da bide izbrkan HIDINK i da go lapneme nieDD pozz
sea za sea treba da go zememe rajkad za da mozeme nogu lesno da go lapneme ADRA a podocna site da se molime TURCIJA da izgubi uste nekoj duel vo grupata i da bide izbrkan HIDINK i da go lapneme nieDD pozz
верувај, бенитез му е криптонит на мурињо
ако не друго рафа ми недостасува за утакмиците со челзи во времето на мурињо
И незнаеш колку ми е мило што го ташлаше на утакмиците....али зборев во глобала....тим наспроти тип....со тренер тактика играчи поставеност и се останато....сепак мислам дека Реал се далеку понапред од Интер....него заеби тоа....дај ние некако да дојдеме пред двата клуба!!!!![]()